News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri ale lunii decembrie primite prin  rețeaua Enterprise Europe Network. 

1. BRMK20171024001 Un importator, macedonian, de alimente și carne congelata caută producători de alimente pe baza de contract comercial si de distributie. Domeniul Agroalimentar

Tara: Macedonia

Tip: Cerere

Descriere: O companie macedoneană cu o tradiție de 10 ani, in comerțul internațional cu produse alimentare specializate pentru mărfuri congelate din rasa animală.

Planul de dezvoltare al companiei își propune să crească comerțul internațional începând cu importul de produse congelate .Compania are o echipa completa de manageri de marketing calificați și agenti comerciali care implementează un mod modern de organizare a comerțului și marketingului, precum și un plan distributiv conform standardelor europene și mondiale.

Într-o perioadă foarte scurtă de timp, ca rezultat al cercetării agresive de marketing, compania a reușit să majoreze procentul de import și să mărească sortimentul cu 23%. Succesul mare într-o perioadă foarte scurtă este un motiv suplimentar pentru extinderea activităților companiei și pentru implementarea tuturor mijloacelor disponibile pentru promovare și afaceri potențiale.

Categoriile de produse din portofoliul lor sunt următoarele:

- Pește congelat, macrou, merluciu etc.

- Copane congelate de pui, pipote, aripa primara, aripi

- Carne de vită înghețată, cap de piept, spata, pulpa, rasol / coadă, antricot, ceafa, carne de lucru

- Carne de porc congelate, umăr, spata, muschiulet, ceafa, carne de lucru

- Legume și cartofi prăjiți congelați.

Compania este interesată să importe produse alimentare congelate și produse pescărești de la distribuitorii și angrosiștii străini din orice țară din Europa pentru a-și extinde sortimentul de produse.

Avantaje si inovare:

• Compania are propriile canale de distribuție în diferite părți ale Macedoniei

• Bună cunoaștere a pieței macedonene și stabilirea unei poziții pe aceasta, deoarece compania operează de 10 ani. De asemenea, calitatea este garantată cu certificarea ISO 9002 pe care o au produsele. Experiența în produsele de ambalare și expediere pe piețele internaționale. Abilitatea de a satisface cantitatea crescută a cererii de produse.

• Echipa de livrare promptă

• Tehnica de urmărire a livrarilor

• Dezvoltarea continuă

• Experiență în relațiile cu partenerii internaționali

• Companie mică, flexibilă și agilă, capabilă să se adapteze la orice nevoie și să ofere soluții imediate clienților săi

• Rețea extinsă de contacte în mai multe canale de distribuție a produselor alimentare

Specificatia tehnica:

Sunt solicitați producătorii de carne de vită, carne de porc, păsări de curte, de pește congelate, care au experiență in exportatoare. Compania caută un parteneriat pe termen lung cu întreprinderi care respectă toate caracteristicile tipice ale sectorului. Mai presus de toate, partenerul trebuie să respecte legislația UE privind sănătatea și securitatea, condițiile de muncă etc. Compania este de asemenea deschisă să analizeze diferite propuneri de produse din sectorul produselor alimentare înghețate.

Compania macedoneană caută producători sau furnizori de diferite sortimente de alimente congelate (de exemplu, carne și legume congelate, pește și cartofi prăjiți).

Partenerii doriți vor fi producători și angrosiști europeni în sectorul alimentar. În funcție de companie și de produs, compania este deschisă fie pentru contract comercial, fie pentru contract de distribuție.

De asemenea, vor fi salutate orice alte tipuri de companii sau agenții din sectorul alimentar și al hranei pentru animale care doresc să distribuie produsele relevante furnizate de această companie.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

Contract servicii de distribuție.

2. BRNL20171006001 Marca olandeză de genti pentru femei caută producători de genți de mână în cadrul unui contract de fabricație. Domeniul Textile si Moda

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere:

Compania olandeză oferă genți de mână pentru femei. Renumele mărcii consta in măiestria și utilizarea diferitelor materiale precum piele, pânză și sintetice aplicate în modele specifice. Marca olandeză lucrează la o nouă colecție de genți de mână pentru femei. Au produs eșantioanele și caută acum un partener de producție care poate produce o colecție mică.

Ei caută un partener de producție care este capabil să producă serii mici. Colecția este compusă din 1 model. Pentru noua colecție, vor să înceapă cu 100 de piese. Se va furniza pe baza unui contract de fabricație.

Compania caută un partener de producție:

- Cu experiență în producerea de genți de mână de lux pentru femei.

- Noul partener poate produce genti pentru femei în diferite materiale precum piele, pânză și piele sintetică.

- Eșantionul pentru noua colecție este disponibil, totuși marca olandeză este dispusă să facă mici modificări în eșantion.

- Cine este dispus să producă serii mici, dar are și capacitatea de a produce mai mult.

- Comunicarea structurală pentru a continua producția în colaborare bună cu firma olandeză.

- Este punctual contractual.

- Compania olandeză va furniza de obicei modelele în CAD-CAM, dar tiparele realizate manual sunt, de asemenea, posibil de prezentat.

- Pot vorbi și scrie in limba engleza.

- Partenerul potențial oferă angajatorilor condiții bune de muncă.

Avantaje si Inovatie: Compania olandeză oferă o nouă gamă de genți de mână care se fac din combinația de materiale diferite cum ar fi piele, pânză și piele sintetică.

Compania olandeză caută producători de genți de mână care au experiență în lucrul cu materiale precum piele, pânză și sintetice. Partenerul potențial ar trebui să poată să producă genți de mână pe baza unui model CAD-CAM sau a unui model realizat manual.

Rolul partenerului: fabricarea genți de mână pentru femei.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

 

3 BRFR20171118001 Producătorii de încălțăminte care produc adidași caută subcontractanți. Domeniul Textile si Moda

Tara: Franta

Tip: Cerere

Descriere:

O mică firma franceză creată în 2017 dorește să dezvolte și să introducă pe piața internațională un concept nou de adidași, adidași de pânză, personalizati de către utilizator cu acoperiri detașabile. Inovația tehnică este brevetată și marca înregistrată.

Pentru lansarea primei sale colecții, compania caută producători europeni de adidași, adidași de pânză. Tipul de colaborare preconizat este un contract de subcontractare.

Culoarea solicitată este albă și dimensiunea, de la 36 la 40. Adidasii de pânză trebuie să fie albi iar compania franceza va trimite si garniturile pe care producatorul le va monta pe adidasi.. Producătorii candidați trebuie să fie deschisi pentru comenzi mici. Pantofii trebuie să fie la prețuri foarte accesibile și de bună calitate.

O primă comanda ar fi de aproximativ 200 de perechi. Ulterior, comenzile vor fi mai mari. Se are în vedere cooperarea comercială pe termen lung.

Specificatie tehnica: Pantofii solicitați au o talpă moale din cauciuc sau sintetic, iar partea superioară este fabricată din țesătura fără căptușeală. Adidasii sunt pentru bărbați, femei și copii și vor fi utilizați ca pantofi de mers pe jos. Pantofii adezivi trebuie să fie albi și garniturile trebuie să fie fixate pe ei.


Se cauta un producător de pantofi de pânză, în special de adidași, pentru o cooperare subcontractantă.

Compania ar fi deschisă pentru comenzi mici și flexibilă pentru a adapta produsul la cerințele specifice ale designerului. Un raport de performanță bun va fi un criteriu de selecție.

Tip de parteneriat considerat: Subcontractare

4.BRFR20171024001 Producător francez de ambalaje tipărite pentru fructe și legume caută furnizori de hârtie de împachetat pe baza unui contract de furnizare.

Tara: Franta

Tip: Cerere

Descriere:

Compania este una dintre cele trei companii de top din Franța în domeniul ambalajelor tipărite. Oferă imprimare de înaltă calitate pentru o prezentare optimă și branding pentru fructele și legumele proaspete.

Clienții săi beneficiază de o gamă largă de soluții personalizate pentru ambalarea propriilor produse.

Unitatea de producție este formată din 4 linii de producție care permit realizarea tipăririi de la patru la șase culori pe diferite suporturi adaptate pieței curente, cum ar fi: Polietilena de joasă și mare densitate, Polipropilenă, Filme complexe, PVC, Hârtie, Kraft, Carton etc. .

În ceea ce privește diversificarea gamei de furnizori de hârtie kraft, compania încearcă să încheie acorduri de externalizare pe termen lung cu noi furnizori din cadrul Uniunii Europene.

Avantaje și inovații: Compania deține o cotă de piață de 30% în ofertele de afaceri:

- cantități mici de comenzi minime, deci un furnizor ideal pentru start-up-uri și IMM-uri, precum și producători mai mari,

- toate procesele sub un singur acoperis se traduc în timp rapid de livrare și prețuri competitive

Specificatie tehnica:

Furnizorii vor trebui să îndeplinească următoarele cerințe:

-hartia tratata WS ,

-2 lățimi diferite (36 cm și 43 cm)

-50 g / m2,

- diametrul exterior = 100 cm, miezul = 76 cm.

Hârtia WS prezintă un tratament special pentru rezistența la umezeală: este recomandat pentru utilizare la impachetarea produselor umede. Este adecvat pentru ambalarea alimentelor cu care vine in contact.

Compania franceză caută producătorii de rulouri de hârtie kraft, cu sediul în Uniunea Europeană.

Cantitatea pe comandă va fi de 1 camion. aproximativ 24 de tone.

Întreprinderea așteaptă cu nerăbdare stabilirea unei relații pe termen lung cu partenerii săi.

Tip de parteneriat considerat: Contract de furnizare


5.BRFI20171110001 O companie finlandeană specializată în produse textile și produse de design caută noi furnizori de haine Domeniul Textile si Moda

Tara: Finlanda

Tip: Cerere

Descriere:

Fondată în 1990, compania finlandeză importă și distribuie textile în țările nordice. Are experiență cu branduri de renume internațional. Firma a creat o rețea care oferă oportunități furnizorilor internaționali interesați să-și stabilească sau să-și sporească prezența în țările nordice. Datorită reputației și cunoștințelor lor din domeniu, ele oferă furnizorilor un potențial de creștere pe termen lung pe piețele internaționale. Fiecare furnizor primește de la compania finlandeză un serviciu personalizat care satisface nevoile și cerințele sale pe piețe selectate strategic.

Compania finlandeză caută o cooperare care ar putea fi, după cum urmează: un contract de agenție comercială bazat pe comision; un contract de servicii de distribuție în care compania finlandeză este responsabilă pentru distribuirea produselor partenerilor săi pe piețele selectate; și un contract de parteneriat subcontractant în cadrul căruia societatea finlandeză atribuie o parte din contract unor societăți care pot fi furnizoare în cadrul contractului.

Avantaje si Inovare: Compania finlandeză are o rețea de comercianți cu amănuntul și furnizori, încă din 1990. Este unul dintre pionierii comerțului electronic din Finlanda. Acestea oferă servicii personalizate furnizorilor care caută distribuitori în țările nordice. Datorită experienței lor pe piețele internaționale și angrosiști, compania oferă potențialului de creștere internațională pentru furnizori, împreună cu credibilitatea lor pe piețele în care operează. Un alt avantaj al companiei este capacitatea de producție în mai multe țări.

Specificatie tehnica: Partenerul trebuie să fi dovedit calitatea produselor sale și în mod ideal ar putea să negocieze în limba engleză. Nu este obligatoriu cunoașterea piețelor internaționale și a practicilor legate de acestea. Compania finlandeză poate efectua acea parte a contractului. În contractul de parteneriat subcontractant este important ca furnizorul să ofere servicii de proiectare, este o companie digitală și modernă.

Perioada de furnizare este de 2 luni de la data comenzii pentru toate tipurile de contracte.

Compania finlandeză caută o cooperare care să poată prelua următoarele contracte:

- un contract de agenție comercială (pe bază de comision);

- un contract servicii de distribuție (compania finlandeză este responsabilă pentru distribuirea produselor partenerilor săi pe anumite piețe);

- un contract de parteneriat subcontractant (compania finlandeză atribuie o parte a unui contract unor societăți care pot fi furnizoare în cadrul contractului).

Comisionul, prețurile și serviciile legate de distribuție vor fi convenite între compania finlandeză și potențialii parteneri.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

Contract servicii de distribuție

Contract de subcontractare

 

6.BRNL20171124001 Un IMM olandez, cu o gamă de jucării din lemn pentru copii, caută un partener de producție, care utilizeaza instrumente de tăiere cu laser pentru a forma jucăriile și este interesat de un contract de productie. Domeniul Industrii creative

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere: În 2014, doi tineri întreprinzători olandezi au demarat IMM-ul specializat în jucării din lemn pentru copii. Ei au proiectat o gamă de jucării, care sunt prietenoase cu copiii, ecologice și sprijină dezvoltarea copiilor. Aceste produse au un standard de înaltă calitate de finisare și sunt fabricate din lemn. Datorită faptului că cererea crește, IMM-ul dorește să crească producția. Pentru a respecta standardele de produs dorite, partenerul de producție trebuie să aibă, de preferință, experiență în producerea jucăriilor din lemn și tăierea cu laser a materialelor din lemn.

Partenerul potențial ar trebui să fie flexibil și să aibă timp scurt de livrare. La început, loturile vor fi destul de mici, dar mărimea loturilor va crește în timp. Dacă este necesar, compania olandeză va furniza cardurile de model și specificațiile.

Compania căutată este interesată de un contract de producție.

Avantaje și inovații: Inovația principală se regăsește în jucăriile fabricate din material din lemn și care vizează îmbunătățirea curbei de învățare și dezvoltare a copiilor. Produsele sunt - datorită utilizării tehnologiei de tăiere cu laser - produse cu toleranțe apropiate.

Specificatie tehnica: Preferabil partenerul de producție ar trebui să aibă experiență în tăierea cu laser a diferitelor tipuri de lemn.

Tip de parteneriat: Contract de productie

een-5-10-2017