News CCI Brasov

Evenimente internaționale organizate în Taiwan

(0 voturi)
Evenimente internaționale organizate în Taiwan

Vă informăm cu privire la evenimentele, subvenționate, organizate în Taiwan! 

1. „Sourcing Taiwan 2018“, care va avea loc in data de 22 Martie 2018 in Taipei.

Acest eveniment va oferi participantilor mai multe oportunitati de colaborare cu furnizori de elita taiwanezi.
Firmele cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane USD pot beneficia de decontarea integrala a biletului de avion, clasa economic, cazare pentru 3 nopti, la hotel de 4 stele si asigurarea transferurilor interne pentru un reprezentant al firmei.  Mentionam ca aceasta subventie se acorda firmelor care in anul 2017 nu au beneficiat de nicio subventie TAITRA.
De asemenea, firmele care in anul 2017 au primit subventie de la TAITRA si au cifra de afaceri de peste 70 milioane USD, pot beneficia, de subventie: bilet de avion, clasa economic, si cazare 3 nopti in Taipei.
Evenimentul “Sourcing Taiwan 2018“ conecteaza firmele participante cu furnizorii de varf din Taiwan. TAITRA va organiza pentru dumneavoastra intalniri bilaterale de afaceri, cu potentiali furnizori taiwanezi, conform intereselor firmei dvs. Este locatia furnizorilor importanti pentru diferite produse: de la electronice si componente IT, semiconductori, produse fotovoltaice sau generatoare de energie verde, la electronice auto, piese auto, motociclete, biciclete, masini unelte, matrite, mobilier si diverse echipamente industriale sau medicale.
In acest an, domeniile de activitate pe care se pune accent sunt: energie ecologică(green energy), biomedicină, smart city, start-ups/innovation si LOHAS (Lifestyles of Health and Sustainability).

Evenimentul va cuprinde urmatoarele activitati:
(1) Receptia de bun venit
Receptia va avea loc in ajunul sesiunii de intalniri de afaceri. Vor fi invitati toti cumparatorii, furnizorii, precum si reprezentanti ai agentiilor guvernamentale, industriilor si a diferitelor sectoare de afaceri relevante din Taiwan.
(2) Ceremonia de deschidere
(3) Sesiunea de intalniri de afaceri
A. Intalnirile vor fi segmentate pe diferite industrii, fiecare furnizor avand standul lui propriu.
B. Cumparatorii vor fi programati pentru intalnirile bilaterale in functie de solicitarile lor de achizitii.


Programul activitatilor este urmatorul:

Ora Program
10.00 - 11.00 Ceremonia de deschidere
9.00 - 12.00 Intalniri bilaterale
12.00 - 13.30 Masa de pranz
13.30 - 17.30 Intalniri bilaterale
17.30 – 18.00 Schimb de carti de vizita
18.00 – 19.00 Happy hour – Discutii business intr-o admosfera relaxanta cu alti funizori

Mentionam ca poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA. Ruta si valoarea biletului de avion vor fi mentionate dupa aprobarea subventiei. De asemenea, va informam ca nu se mai solicita viza de calatorie cetatenilor romani care calatoresc in Taiwan, formalitatile de calatorie fiind foarte simple.
Reprezentanta TAITRA din Bucuresti, Taiwan Trade Center, va ofera sprijin gratuit pentru inregistrarea ca vizitator. Pentru inregistrarea la Sourcing Taiwan 2018 va rugam sa completati formularul atasat si sa-l trimiteti persoanei de contact
Dragos Rocsin e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. tel: 021 3119971/2/3, fax: 021 3119974.


 

2. Expozitia Internationala pentru Componente Auto si Accesorii TAIPEI AMPA 2018 si Expozitia Internationala pentru Electronice Auto AutoTronics Taipei 2018, reprezentand cele mai mari expozitii de profil din Asia, vor avea loc in perioada 11-14 Aprilie 2018, la Taipei World Trade Center, Taiwan.

Biroul nostru si TAITRA poate oferi subventii firmelor astfel:

*bilet de avion, clasa economic si cazare hotel 4 stele firmelor cu o cifra de afaceri de la 3 milion de USD
*bilet de avion, clasa economic, firmelor cu o cifra de afaceri de la 1 milion de USD
*cazare, hotel 4 stele, firmelor cu o cifra de afaceri de peste 100 000 de USD

In cadrul TAIPEI AMPA si AutoTronics Taipei 2018, veti putea gasi o diversitate de produse si accesorii din industria auto, expozitiile avand peste 1.000 de expozanti. Puteti gasi mai multe informatii despre produsele expuse si manifestarile conexe, vizitand website-ul: www.taipeiampa.com.tw 

In aceeasi perioada se desfasoara si expozitiile:
• Electric Vehicle Taiwan – www.evtaiwan.com.tw  12-15 aprilie 2018
• Motorcycle Taiwan – www.motorcycletaiwan.com.tw  12-15 aprilie 2018

Mentionam ca poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA. Numarul subventiilor pentru biletul de avion este redus de aceea este important aplicarea din timp in vederea obtinerii subventiei.
Reprezentanta TAITRA din Bucuresti, Taiwan Trade Center, va ofera sprijin gratuit pentru inregistrarea ca vizitator. Pentru inregistrarea la una dintre aceste expozitii va rugam sa completati formularul atasat si sa-l trimiteti persoanei de contact Dragos Rocsin e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel: 021 3119971/2/3, fax: 021 3119974.