News CCI Brasov

Misiune economica- Salonic/Grecia,24-26.02.2018

(0 voturi)
Misiune economica- Salonic/Grecia,24-26.02.2018

Companiile românești interesate beneficiază de gratuități la cazare și transport


Camera de Comerț si Industrie Brasov, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București prin Biroul Economic și Comercial, organizează în perioada 24 – 26 februarie 2018, la Salonic (Grecia), o misiune economică de vizitare a Târgurilor Internaționale pentru Industria Alimentară:
ARTOZYMA și DETROP BOUTIQUE

Târgul internațional ARTOZYMA (produse de panificație, cofetărie, patiserie, înghețată, echipamente),aflat la cea de-a 8-a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se desfășoară la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic, concomitent cu târgul internațional DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, băuturi, vinuri, delicatese, utilaje, echipamente de ambalare, produse tradiționale grecești), ajuns în acest an la cea de-a 27-a ediție.

Mai multe informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://artozyma.helexpo.gr/en și http://detropboutique.helexpo.gr/en

Important !
Prin Programul «Hosted Buyer» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la acest eveniment.

Costuri de organizare: 280 lei +TVA

Termen de înscriere: 15 ianuarie 2018

Informatii suplimentare si confirmari de participare  la e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel:0268:547085