News CCI Brasov

Întâlniri bilaterale România-Turcia la Istanbul, 6-8.02.2018

(0 voturi)
Întâlniri bilaterale România-Turcia la Istanbul, 6-8.02.2018

Misiune economică prilejuită de Târgul Internațional ISK-SODEX 2018


Camera de Comert si Industrie Brasov va invita sa participati in perioada 6-8 februarie 2018 la o misiune economică de vizitare a Târgului Internațional ISK-SODEX 2018 pentru sisteme de raciere, incalzire, climatizare ,aerisire, isolate, pompe, supape, instalare, tratarea apei si energie solara ce va avea loc la Istanbul in Turcia.

Organizatorii misiunii oamenilor de afaceri din strainatate sunt Ministerul Economiei din Turcia – in calitate de coordonator, Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor din Anatolia Centrala si Hannover Messe Sodeks Fuarcilik A.S.

Agentii economici interesati de importul din Turcia primesc sprijin de participare din partea organizatorilor care asigura acoperirea costurilor de cazare (inclusiv micul dejun). Deasemeni acestia vor asigura participarea oamenilor de afaceri la intalniri bilaterale si vizitarea targului.

Contravaloarea transportului in Turcia este suportata de catre participanti.

Firmele trebuie sa detina potential pentru import, iar reprezentantul companiei sa aiba putere de decizie pentru import si, de preferinta, sa fie cunoscator al limbii engleze, franceze sau germane.
Lista participantilor la aceasta manifestare va fi stabilita de catre Secretariatul din cadrul Ministerului Economiei din Turcia.

Costuri de organizare: 280 lei +TVA

Termen de confirmare a participarii: 19 ianuarie 2018

Informatii suplimentare: tel:0268:547085, e-mail :  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.