News CCI Brasov

Delegație de afaceri în domeniul agricol în SUA

(0 voturi)
Delegație de afaceri în domeniul agricol în SUA

Participare la World Ag Expo 2018 în California


Sectia Comerciala a Ambasadei SUA in Romania si Biroul Comercial din Fresno- California al Departamentului de Comert al SUA organizeaza intre 10 si 19 februarie 2018 intalniri la nivelul Delegatie de Afaceri Agricole si pe Sectorul Irigatiilor din Romania si Republica Moldova in California .

Perioada acestei delegatii a fost aleasa pentru a facilita participarea la expozitia mondiala agricola, World Ag Expo, tururi agricole profesionale la canale de apa si agentii de irigatii si imbunatatiri funciare din Statul California .

Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo 2018, www.worldagexpo.com este o expozitie internationala desfasurata in spatiu deschis cuprinzand in jur de 1.500 de expozanti pe o suprafata expozitionala de peste 240.000 de metri patrati. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale si zootehnice, masini agricole si piese de schimb, silozuri, sisteme de irigatii, sere, echipamente din industria laptelui, inputuri agricole, seminte, fertilizatori etc.

Scopul deplasarii este de a dezvolta un parteneriat romano-american  de cooperare geo-politica strategica precum si de  a facilita o colaborare economica si comerciala in sectoare prioritare precum  agricultura si infrastructura de irigatii dupa modele de management, tehnologii de varf si bune practici americane.

Informatii suplimentare:
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 00 90
Fax: +4021 319 01 56
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro