News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri ale lunii ianuarie primite prin rețeaua Enterprise Europe Network.

1. BRUK20171216001 Angrosist britanic de carne caută producătorii de pipote și ficat de pui congelați. Domeniul Agroalimentar

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: Compania din Marea Britanie face comert en-gros de carne, este bine cunoscuta pe piata și are potențialul de a-și dezvolta în continuare afacerile de export. Aceasta vinde în prezent 0,5 milioane de lire sterline de pui congelati prin intermediul unui distribuitor. Directorul general este un comerciant de carne cu experiență îndelungată, care a condus mai multe afaceri de comercializare a cărnii de milioane de lire sterline. El caută să extindă piața de export și, de asemenea, să colaboreze cu anumiți furnizori pentru produse specifice, cum ar fi pipote si ficat de pui congelate.

Avantaje si inovatie: Principalul avantaj competitiv îl reprezintă experiența și cunoștințele directorului general al industriei cărnii, precum si contactele sale personale extinse, care permit companiei să furnizeze loturi de carne de pasăre de calitate la prețuri competitive.

Specificatia tehnica: Producția de pachete mici de pipote și ficat de pui congelați

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania britanică caută producători de pui de mărime medie pentru un contract de productieție și furnizare. Ei au o cerință pentru pipote și ficat de pui în pungi congelate 1 sau 1,5 kg. Acestea sunt foarte greu de găsit, deoarece majoritatea produselor de acest tip sunt ambalate la standard de 10 kg.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

2. BRME20160920001 Agenția de turism din Muntenegru oferă servicii ca agent și reprezentant. Domeniul Turism

Tara: Muntenegru

Tip: Cerere

Descriere: Compania din Muntenegru cu experienta in turism, caută noi organizații internaționale pe care să-i reprezinte în Muntenegru, oferind serviciile ca agent și reprezentant.

Compania caută agenții de turism și operatorii de turism pentru a incheia un contract de agenție comercială.

Agenția oferă, de asemenea, servicii tradiționale de agenție de turism, cum ar fi transferuri, cazare, schimb valutar și excursii.

Compania are, de asemenea, o vastă experiență organizând evenimente tematice, sărbători, aniversari și conferințe.

Deschis pe tot parcursul anului, agenția oferă o gamă largă de excursii locale, excursii și activități adaptate diferitelor anotimpuri.

Specificații tehnice sau expertiză: Partenerii de turism ar trebui să fie dispuși să găzduiască și să se ocupe de o piață internațională, preponderent turiști din Muntenegru și din țările învecinate.

Agenția este interesată de contactarea agențiilor de voiaj care ar dori să coopereze cu operatorii de turism din Muntenegru.

Agenția este deschisă cooperării cu grupuri și organizații de toate dimensiunile și toate vârstele care sunt interesate să exploreze țări precum Italia, Croația, Serbia și Slovenia.

O bună cunoaștere a limbii engleze scrise și vorbite ar fi, prin urmare, avantajoasă pentru un acord de parteneriat de succes cu furnizorii de servicii turistice din Europa.

Colaborarea pe baza unui contract de agent.

3.BRPL20161229002 O companie poloneză specializată în comercializarea produselor agricole caută cereale furajere, cereale și semințe de floarea-soarelui, rapiță și soia. Domeniul Agroalimentar

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere: Compania poloneză activează pe piață începând cu anul 2012. Este specializată în comercializarea produselor agricole si furnizează materii prime pentru furaje, cereale furajere, adică grâu, triticale, ovăz, orz, porumb și cereale de consum, adică grâu și materie primă proteică, de exemplu, făină de floarea-soarelui, făină de rapiță și făină de soia. Din cauza expansiunii dinamice, compania caută parteneri de afaceri pe piețele externe.

Compania acționează în conformitate cu principiile HACCP (analiză a pericolului și puncte critice de control) și este în curs de obținere a unui certificat GMP + (bunele practici de fabricație).

Firma are contacte largi cu fermierii / producătorii de cereale. Compania are, de asemenea, baza de date a distribuitorilor polonezi, producători de cereale din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria și Ucraina.

Compania este implicată în cooperarea transnațională (Ucraina).

Compania colaborează și cu laboratoare certificate - este în curs de implementare a unei soluții inovatoare care permite un contact rapid și direct cu producătorii de cereale.

Compania caută o cooperare în cadrul unui contract de servicii de distribuție - este dispusă să acționeze în calitate de distribuitor pentru a vinde produsele altor companii. Compania dorește să importe făină de soia din Argentina, Brazilia, Germania și Ucraina, făină de floarea-soarelui și făină de rapiță din Ucraina și furaje, cereale din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria și Ucraina, etc.

Avantaje și inovații:

- o mare experiență pe piață,

- compania are contacte extensive cu fermierii / producătorii de cereale, baza de date a distribuitorilor polonezi, producătorii de cereale din alte țări,

- contact rapid și direct cu o gamă largă de clienți.

Specificații tehnice sau expertiză:

Cererea lunară:

• făină de soia - 3000 de tone,

• făină de floarea soarelui - 2000 de tone,

• făină de rapiță - 1000 de tone.

Tipul și rolul partenerului: Firma dorește să inițieze cooperarea cu partenerii de afaceri - producătorii de furaje, cereale și făină de floarea-soarelui, făină de rapiță și făină de soia, distribuitori. Firma caută cooperarea în cadrul unui contract de servicii de distribuție - compania este dispusă să acționeze în calitate de distribuitor pentru a vinde produsele altor companii.

Din partea partenerilor de afaceri compania așteaptă experiență în piață, profesionalism și oportunitatea livrărilor.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de servicii de distribuție

4.BRPL20171127002 O companie poloneză își oferă serviciile ca agenție comerciala și serviciile de distribuție a produselor cosmetice și a altor produse naturale pentru persoanele care suferă de alergii. Domeniul Cosmetice

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere:

Compania poloneză caută producători certificați sau distribuitori de produse cosmetice și naturale dedicate persoanelor cu boli alergice. Această societate este o entitate cu scop special creată de trei acționari individuali cu experiență îndelungată în domeniul comercializării produselor chimice și farmaceutice.

Compania este un distribuitor exclusiv de remedii naturale pentru a scăpa de acarienii de praf de casa. Compania este membră a Camerei poloneze de medicină din plante. Compania are o vastă cunoaștere a industriei chimice și are capacitatea de a distribui produse prin rețelele sale.

Compania își oferă serviciile ca distribuitor sau agent comercial pentru a extinde gama de produse oferite pe piața internă și poate acționa ca un reprezentant de vânzări pe piața poloneză pentru a prezenta produse naturale pe o vastă rețea de contacte obținute în desfășurarea activității de afaceri.

Compania poloneză caută producători certificați sau distribuitori de produse cosmetice și naturale dedicate persoanelor cu boli alergice.

Avantaje si Inovatie: Compania are un brand recunoscut pe piața poloneză. Această companie are o cunoaștere largă a pieței și a preferințelor acesteia, precum și a metodelor de construire a vânzărilor printro retea.

Specificatie tehnica: Compania caută produse pe bază de ingrediente naturale, dedicate persoanelor cu boli alergice și produse legate de prevenirea cauzelor de alergie.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania este interesată de stabilirea unei relații de afaceri cu producătorii certificați și companii care dețin produse cosmetice noi și inovatoare, care caută o agenție comercială sau un distribuitor pe piața poloneză. Compania este, de asemenea, interesată de cooperarea cu intermediarii.

Compania caută un partener care este interesat de extinderea și dezvoltarea pe piața poloneză a produselor naturale dedicate persoanelor care suferă de alergii.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

Contract de servicii de distribuție

5. BRDE20171206001 Se cauta producator de mustiuc din material plastic produs prin tehnica de turnare prin injectie Domeniul Productie

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere:

Companie cu sediul în Germania de Nord, a dezvoltat în anul 1989 primele produse pentru respirație și și-a stabilit tehnologia de succes pe piață. Astăzi furnizează aparatura pentru respirație în sectorul sănătății (ca spitale, farmacii și servicii de dependență), în sectorul securității (pentru siguranța muncii în industrie, judiciar și poliție), dar și companiilor de transport maritim.

Dezvoltarea și service-ul pentru respirație se face în Germania. Dar producția de muștiucuri din plastic, care reprezintă un accesoriu pentru diferitele aparate specifice, este realizată de parteneri de producție, în prezent în China. Compania caută acum un nou partener de fabricație pentru a produce mustiucurile din plastic prin tehnica de turnare prin injecție.

Noul partener trebuie să ofere producție, asamblare și ambalare a pieselor. Pentru a facilita logistica și comunicarea, noul partener ar trebui să fie pozitionat în mod ideal în Europa, preferând Europa de Est. Compania are în vedere un contract de fabricatie.

Specificație tehnică sau experiență. Partenerul ar trebui să realizeze din plastic turnarea prin injecție, asamblarea și ambalarea mustiucurilor.

Cerința estimativă anuală este de 1.200.000 de exemplare în 4 forme diferite.

Material:

- Calitatea de polietilenă (PE) trebuie să fie în conformitate cu PE HD 5502AA de la Shanghai Secco Petrochemical Co. Ltd.

- Marginile dispozitivului trebuie să fie fără frecare.

- Mustiucul nu este un produs medical, cu toate acestea, ar trebui să îndeplinească condițiile dispozitivelor medicale din plastic și condițiile igienice care sunt esențiale.

Asamblare / montare:

- Muștiucul este alcătuit din 3 părți: corpul, membrana și capacul care fixează membrana. Membrana asigură prevenirea în siguranță a fluxului de respirație al utilizatorului anterior al dispozitivului. Pe de altă parte, membrana ar trebui să provoace o mică rezistență la suflare. Forma conică a capacului trebuie să asigure o așezare corectă a a cestuia.

Ambalaj:

- După asamblare fiecare mustiuc este ambalat igienic într-o mică pungă de plastic transparentă. Punga de plastic are o cusătură mică pentru a o deschide cu ușurință. Muștiucul din interiorul sacului poate fi ușor rotit. Din motive igienice, sacul poate fi rupt și piesa bucală poate fi inserată fără atingerea intrării.

- câte 25 de bucăți sunt ambalate într-o pungă de blocare cu presiune mai mare. Fiecare pungă are o eticheta de hartie (8,0 cm x 5,0 cm) care definește conținutul.

- 1000 mustucuri = 40 pungi = 1 cutie


Tipul partenerului căutat:

- producător de dispozitive din plastic prin tehnica de turnare prin injecție

- producția trebuie să respecte condițiile dispozitivelor medicale din plastic

- cu sediul în Europa de Est

- cu experiență în cooperarea internațională

Rolul partenerului căutat:

- Partener de cooperare în domeniul producției

- partenerul ar trebui să ofere turnare prin injecție de plastic, asamblarea și ambalarea mustiucurilor

- estimarea cerinței anuale este de 1.200.000 de bucăți în 4 forme diferite

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

 

6. BRPL20161010003 Companie poloneză din sectorul alimentar oferă servicii de distribuție. Domeniul Agroalimentar

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere:

Companie poloneză de import activează pe piața poloneză din 1990 și este specializată în conservarea produselor alimentare. Compania este foarte activă în domeniul importului și comerțului cu următoarele produse alimentare: smântână, lapte de capră, lapte de vacă, iaurt grecesc, brânză feta, suplimente alimentare, alimente ecologice. Compania caută producătorii produselor menționate mai sus pentru a deveni partener de distribuție. Compania are mulți ani de experiență în comerțul internațional și a stabilit relații de afaceri cu parteneri din țări din întreaga lume. Compania dorește să extindă cooperarea în afaceri și caută parteneri străini.

Avantaje și inovații: Avantajele și inovațiile sunt:

- experiență avansată în distribuția produselor alimentare,

- o gamă largă de sortimente de produse,

- rețeaua de contacte pe piața poloneză,

- experiență vastă în comerțul internațional (compania cooperează cu parteneri din țări străine).

Specificații tehnice: producătorii / furnizorii unei game largi de produse și calitatea înaltă a alimentelor.

Produsele cu o perioadă mai lungă de expirare.

Flexibilitatea și reactivitatea potențialilor parteneri ar trebui să fie compatibile cu nevoile pieței.

Tipul și rolul partenerului: Firma este interesată de cooperarea cu parteneri străini (IMM-uri, întreprinderi mari și MNE) care sunt producători de alimente. Compania poloneză așteaptă o calitate înaltă a produselor alimentare și livrări la timp. Clientul este interesat de stabilirea unei colaborări pe termen lung cu partenerii de afaceri care să le ofere un contract de servicii de distribuție.

Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție