News CCI Brasov

FRESKON 2018

(0 voturi)
FRESKON 2018

Vă informăm că în perioada 26-28 Aprilie 2018, va avea loc Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete "FRESKON 2018", la Centrul International “HELEXPO” din Salonic.

Aveți posibilitatea de a beneficia de oferta organizatorului de a gazdui 4-5 importatori din sectorul respectiv acoperind cheltuielile de transport si cazare pe durata de desfasurare a expozitiei (1 bilet de avion dus – intors, Romania-Grecia, cazare pentru 2-3 nopti, transport de la Hotel la Expozitie, organizarea intalnirilor B2B).

Aici regăsiți fișele privind profilul expozitiei in limba engleza cat si formularul de participare care trebuie completat de catre persoanele interesate pana la data de 23 martie 2018. Formularul completat poate fi trimis pe e-mailul Biroului nostru  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Aici puteți afla mai multe despre programul Hosted Buyer Preferences

Mai multe informatii despre expozitie si evenimente auxiliare sunt disponibile pe urmatorul site internet: http://freskon.helexpo.gr/en.