News CCI Brasov

SIMAC TANNING TECH 2018

(0 voturi)
SIMAC TANNING TECH 2018

SIMAC TANNING TECH, cea mai importantă manifestare expozițională internaționala în sectorul de mașini și tehnologii pentru încălțăminte, marochinarie, confecții din piele și pentru tăbăcării.

ASSOMAC (Asociatia Italiana a Producatorilor Italieni de Masini pentru Incaltaminte, Marochinarie si Tabacarie) organizeaza la Milano, in perioada 20 – 22 februarie 2018 expozitia internationala SIMAC TANNING TECH, cea mai importanta manifestare expozitionala internationala in sectorul de masini si tehnologii pentru incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si pentru tabacarii. In aceeasi perioada se va desfasura si expozitia LINEAPELLE, i cadrul careia se vor expune: componente, accesorii, piele naturala si sintetica, modele pentru incaltaminte, marochinerie, confectii si mobiler din piele.

La SIMAC TANNING TECH vor fi prezentate:
- masini si tehnologii pentru confectionarea de incaltaminte si articole de marochinarie, accesorii, masini pentru confectionat componente pentru incaltaminte, masini pentru fabricarea calapoadelor, masini pentru reparat incaltaminte, sisteme CAD-CAM, masini de cusut, masini de croit, masini pentru montarea fetelor si a talpilor, produse chimice, masini pentru confectionat stante, matrite etc.;
- masini pentru tabacarii, accesorii, produse chimice, instalatii de epurare, aparatura pentru testari in laborator, engineering.

Editia din 2017 a inregistrat rezultate remarcabile:
- suprafata pe care au expus firmele a fost cu 20 % mai mare decat la editia din 2016, ajungand la 17.204 mp, si 279 firme expozante;
- au fost prezente alaturi de firme din Italia, expozanti din tari ca: Argentina, Belgia, Brazilia, China, Franta, Germania, Grecia, India, Mexic, Olanda, Portugalia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Taiwan si Turcia;
- multumita colaborarii cu ICE Agentia si Ministerul Dezvoltarii Economice, expozitia a gazduit numeroase delegatii straine (circa 150 de buyers din 17 tari).

Ca si in anii precedenti ASSOMAC a ales institutia noastra (Agentia Italiana pentru Comert Exterior – ITA) pentru actiunea de publicizare a expozitiei SIMAC-TANNING TECH in peste 30 de tari din intreaga lume.

Vizitarea Salonului SIMAC-TANNING TECH constituie o ocazie importanta, pentru toti producatorii din sectoarele: incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si mobilier tapitat din piele, de a cunoaste ultimile noutati din domeniul masinilor si tehnologiilor din industria de incaltaminte-marochinarie si de a stabili contacte de afaceri reciproc avantajoase.

Pentru o mai completa informare in legatura cu manifestarile SIMAC si TANNING TECH 2018, va transmitem in anexa pliantul de prezentare a SimacTanning Tech, cu informatii utile pentru visitatori.

Informatii suplimentare pot fi obtinute accesand site-ul http://www.simactanningtech.it/fairs/, iar pentru inregistrarea on-line in vederea accesului gratuit in expozitie puteti accesa link-ul: http://www.ticket.assomac.it/

Pentru oportuna Dvs. informare, va comunicam mai jos adresa organizatorilor:

Assomac Servizi Srl - Segreteria Organizzativa Simac Tanning Tech
Via Matteotti 4/A, P.O. box 73-PTB, 27029 Vigevano (PV) Italia
Tel. +39.038.178883 ; Fax. +39.038.188602
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Mai multe din această categorie: « Gulfood 2018 Licitații internaționale »