News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri ale lunii februarie primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

1. BRNL20171124002 Firma olandeză de creatie premiata pentru asternuturi de pat și un materiale textile pentru grădinițe, caută partenerii de producție cu un sistem independent de testare și certificare (Oeko Tex / Gots) pentru a oferi un contract de fabricație. Domeniul Textile si moda

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere: Firma si-a inceput activitatea in anul 2016 si au infiintat propria marca in domeniul accesoriilor pentru dormit, ingrijire si jocuri esentiale pentru copii în vârstă de 0-11 ani.

Compania lucrează în strânsă colaborare cu părinții, tutorii, copiii și proprietarii magazinelor. Prin sondarea cu atenție a opiniilor utilizatorilor, proprietarii au reușit să-și lanseze colecția. Rezultatul acestei colaborări este un concept inovativ de așternut: format din foi, pături și cuverturi. Produsele au colțuri elastice pe o parte, astfel că lenjeria se potrivește perfect capătului inferior al saltelei, la fel ca o foaie montată, iar copiii și copiii nu o vor putea inlatura.

În 2017, brandul a primit un premiu internațional pentru inovație pentru inteligența, distincția în stil și aspect dar și utilizarea materialelor de înaltă calitate. Acest premiu a condus la o creștere a cererii pentru produsele acestei companii și, în vederea extinderii, IMM-ul caută un partener, să încheie un contract de fabricație, astfel încât acest partener să poată produce textilele pentru paturile copiilor.

Avantaje și inovații: Produsele IMM-urilor au următoarele avantaje și inovații:

Un sistem care facilitează crearea unei lenjerii de pat pentru copii, iar copiii nu vor putea să-l inlature.

Lenjeriile de pat se potrivesc perfect cu capătul inferior al saltelei, la fel ca o placă montată.

Firma lucrează îndeaproape împreună cu părinții, tutorii, copiii și proprietarii magazinelor pentru a obține informații de piață care sunt vitale pentru crearea produselor potrivite

Colecția constă în produse sigure și practice de înaltă calitate, în modele surprinzătoare, cu mai mare ușurință de utilizare decât oricând.

Specificații tehnice sau expertiză Obiectiv: Partenerul trebuie să aibă experiență în producerea de produse textile pentru copii. Desigur, compania ar trebui să aibă mașini adecvate și să aibă experiență în coaserea produselor de înaltă calitate, în conformitate cu sistemul independent de testare și certificare (OekoTex / Gots).

Tipul și rolul partenerului vizat: IMM-ul caută un partener vorbitor de limbă engleză care are o afacere deja stabilită, poate să producă bunurile în conformitate cu standardele dorite, să mențină o calitate excepțională și să furnizeze țesăturile specificate

Tip de parteneriat: Contract de productie

2. BRUK20180129001 Companie din Marea Britanie caută un furnizor de pungi flexibile tipărite pentru produse alimentare pe baza unui contract de productie

Domeniul: Productie

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: Agenție britanică, bine pozitionata pe piata de ambalare, furnizează ambalaje în sectorul alimentar convențional și furnizează retaileri principali de produse alimentare în Marea Britanie. În prezent, produc aproximativ 200 de milioane de cutii de carton pe an, majoritatea fiind destinate pieței FMCG, în principal în produse alimentare și băuturi. Ei au dezvoltat multe soluții inovatoare de ambalare pentru mărcile mari de cipuri albastre și au fost primii la piață cu cutii de carton în industriile dominate de plastic. Obiectivul lor în vânzări este acela de a colabora cu alte companii de ambalare pentru a le ajuta să realizeze o creștere și o penetrare a pieței. Ele caută întotdeauna să ofere clienților o soluție completă de ambalare pentru a le permite să se concentreze pe fluxuri suplimentare de venituri și dezvoltare.

Ei caută în prezent un potențial furnizor care va fi mai competitiv decât furnizorul actual.

Aceștia caută o pungă de polietilenă albă din fibre flexibile imprimate din folie oxolife flexibilă. În prezent, acestea au patru linii, iar comenzile lor frecvente ar fi pentru 40.000 de articole.

Compania britanică poate trimite eșantioane și specificații tehnice firmelor interesate.

Specificație tehnică: Tipul de ambalaj: Film flexibil

Specificație: Pungă de polietilenă albă degradabilă Oxolife imprimată

Descrierea produsului: Bag Nugget

Aplicație aprobată: Alimente

Verificarea codurilor de bare trebuie efectuată pe fiecare tambur imprimat. QC Eșantioanele de imprimare ale codului de bare vor fi păstrate pentru primul și ultimul tambur al oricărei sarcini. Toate codurile de bare sa fie conform standardelor actuale EAN / ANSI

Identificarea materialelor:

LD Polythene este un material reciclabil în care procesele și produsul finit permit.

Acest material poate fi desemnat prin simbolul de identificare SPI de '4' imprimat în interiorul simbolului. Acest ID. si sistemul de codare poate fi tipărit pe ambalaj la cererea clientului.

Contactul cu alimente

Regulamentul UE (CE) nr. 1935/2004 privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu alimente și Regulamentul (CE) nr.2023 / 2006 privind bunele practici de fabricație pentru materialele și obiectele destinate să vină în contact cu alimente.

Regulamentul UE 1183/2012 - Materiale și obiecte din material plastic destinate să intre în contact cu produsele alimentare (de modificare a Regulamentului UE 10/2011)

Filmul respectă cerințele articolelor 2, 3 și 4 din Regulamentul (CE) nr. 1895/2005 privind restricționarea utilizării anumitor derivați epoxidici în materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare.

Acest material care intră în contact cu alimentele respectă toate materialele și articolele care intră în contact cu reglementările privind alimentele din 1987 (SI 1987 No.1523), orice polimeri din materiale plastice utilizați sunt fabricați exclusiv din acele substanțe din lista aprobată din "Materiale și articole din material plastic care intră în contact cu Regulamentul alimentar 1998 "(SI 1998No.1376).

Tipul și rolul partenerului: Compania din Marea Britanie caută un contract de productie cu un partener care ar putea furniza pungile flexibile tipărite.

Partenerul va furniza o mare cantitate de pungi de ambalare flexibile imprimate. Materialele trebuie să îndeplinească specificațiile tehnice.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

3.BRUK20180213001 Companie din Marea Britanie caută producător de echipamente de ridicare, grele. Domeniul Automobile-Transport-Logistica

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere:

Companie cu sediul în Regatul Unit este specializată în echipamente de ridicare, ce proiectează greutăți sub utilajul de ridicare a cârligelor.Ei au o gamă largă de produse de bază și o conduita inovatoare de dezvoltare a produselor noi.

Acestea se concentrează pe furnizarea de echipamente personalizate de ridicare, cum ar fi grinzile supradimensionate, ramele mari și alte echipamente de ridicare grele care funcționează între cârlig și încărcătura transportată.

Pentru a răspunde cererii crescute a clienților, compania caută în primul rând oportunități de producție în Europa și Marea Britanie, dar sunt deschise spre locații alternative, cum ar fi Asia și Orientul Mijlociu.

Ei caută parteneri de fabricație pentru a satisface următoarele domenii:

1. Fabricarea și vopsirea (gata pentru expedierea produsului final) a gamei lor standard de produse - de la producători localizați numai în Marea Britanie.

2. Fabricarea și vopsirea (gata pentru expedierea produsului final) a lucrărilor lor de proiect în curs de desfășurare și a soluțiilor personalizate (din partea producătorilor din Regatul Unit și din afara Regatului Unit).

Specificații tehnice: Partenerii trebuie să fie producători de oțel, calificați, cu acces la materii prime de calitate superioară, au sudori certificati conform BS EN 3834-2 sau 3 (WQMS), instalații de sablare și vopsire și macarale suspendate(5-10t) pentru ridicarea componentelor finite.

Partenerul trebuie să fie un producător direct pentru trasabilitate și responsabilitate, cu o experiență dovedită și portofoliu în fabricarea oțelului greu.

Nu vor fi luați în considerare agenți de mijloc sau brokeri.

Partenerul trebuie să fie dispus să păstreze proprietatea intelectuală a companiei britanice, printr-un acord de nedivulgare, și să nu prezinte conflicte de interese (adică să vândă produse similare).

Un certificat valabil și actualizat ISO 9001 (Sistemul de management al calității) ar fi necesar.

Sistemul ISO 14001 (Sistem de management al mediului) și certificarea OH & S 18001 (Sistem de management al sănătății și securității) ar fi ideale. Fără acestea, s-ar impune o dovadă a propriilor sisteme de protecție a mediului și de siguranță, la un nivel satisfăcător.

Partenerul potrivit va trebui să producă echipamente de ridicat de calitate conform celor mai înalte specificații. Pentru a asigura această calitate, toate produsele vor respecta standardele relevante, după cum urmează:

Compatibilitatea dintre Marea Britanie și Europa:

BS EN 13155: 2003 + A2: 2009: Macarale - Siguranță - Elemente de ridicare a încărcăturilor care nu sunt fixate

Standardul DNV pentru certificarea nr. 2.22 Dispozitive de ridicare 2011

LOLER: 1998 (Reglementări privind operațiunile de ridicare și echipamentele de ridicare)

POWER: 1998 (Regulamentul privind utilizarea și utilizarea echipamentelor de lucru)

Directiva CE privind mașinile 2006/42 / CE

Conformitate cu SUA:

ASME B30.20: 2013 - Dispozitive de ridicare de mai jos

ASME BTH-1: 2011 - Proiectare dispozitive de agatare si ridicare

Conformitatea australiană:

AS 4991: 2004 - Dispozitive de ridicare DNV Standard pentru certificare

Tipul și rolul partenerului: Compania din Marea Britanie va raspunde expresiilor de interes din partea oricăror producători de subcontract care îndeplinesc descrierea inițială a asigurării calității și specificațiile tehnice prezentate în acest profil.

Ulterior, vor continua discuțiile în conformitate cu procedurile de asigurare a aprovizionării; se va pune la dispoziție posibilitatea de a prelua lucrări în direct sau pentru a repeta solicitările clienților, după finalizarea satisfăcătoare aprimelor comenzi.

Important: compania din Marea Britanie dorește să colaboreze numai cu producătorii de etichete albe: acesta este un producător care nu vin pe piață în sine pentru a vinde acest tip de produse, ci doar pentru fabricarea ca intermediar.

Rolul partenerului va fi fabricarea și vopsirea echipamentului (grinzi de împrăștiere, grinzi de ridicare și rame de împrăștiere) pentru compania din Marea Britanie

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

4.BRSE20180130002 Distribuitor suedez caută branduri organice / ecologice în cadrul produselor de igienă și îngrijire intimă pe care să le introducă pe piața suedeză. Domeniul Vanzare cu amanuntul

Tara: Suedia

Tip: Cerere

Descriere:

Companie suedeză specializată în activități de distribuție, vânzări și marketing cu o varietate de produse, își oferă serviciile sale de intermediar comercial către producătorii

care doresc să intre pe piața suedeză. Ei sunt dispuși să stabilească contracte de distribuție sau de agenție comercială cu producătorii de mărci organice și ecologice în cadrul produselor de uz casnic și de agrement.

Înființată în 1938, compania are o lungă tradiție de promovare a produselor pe piața suedeză. Aceștia lucrează atât cu vânzări cu ridicata, cât și cu logistica, desfășurând activități de comerț cu ridicata cu diferite produse și acționează ca reprezentanți la nivel național.

Compania are o gamă de produse care include mai mult de 4.000 de alimente sănătoase, suplimente alimentare, vitamine și minerale, sport și exerciții fizice, îngrijire naturală și cosmetică, alimente ecologice, produse de uz casnic și multe altele.

Produsele companiei sunt orientate spre branduri organice și ecologice în igiena și îngrijirea intimă, cum ar fi igiena dentară, plasturi, trusă de prim ajutor, ciorapi, dopuri pentru urechi, produse pentru bărbierit, soluție pentru lentile, perii, igienă intimă, lubrifianți.

Clientii companiei sunt: ​​distribuitori de produse alimentare, producatori de produse alimentare, angrosisti, distribuitori de produse alimentare, servicii alimentare, supermarket-uri, retaileri de comert electronic, retaileri gourmet, distribuitori horeca etc.

Compania oferă servicii de intermediere comercială (agent comercial sau distribuitor) producătorilor care doresc să intre pe piața suedeză. Compania oferă următoarele servicii: distribuție și depozitare, promovarea produselor, promovarea vânzărilor și marketingului, logistica și parteneriatul cu clienții.

Avantaje și inovații:

- experiență avansată în distribuția produselor alimentare și nealimentare,

- o gamă largă de sortimente de produse,

- mii de clienți,

- au stabilit canale de distributie pentru toate marile lanțuri de magazine din Suedia

- o rețea extinsă de contacte pe piața suedeză,

- experiență vastă în comerțul internațional (compania cooperează cu parteneri din țări străine).

- depozit mare

- Canale și soluții de comerț electronic

Specificație tehnică: sănătate, specializată în produse naturale, produse ecologice

Organice "non-alimentare"

Mâncare organică

Sănătate naturală și frumusețe

Tipul și rolul partenerului: Firma oferă reprezentări de distribuție producătorilor și producătorilor de mărci organice și ecologice în domeniul igienei

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

Contract de servicii de distribuție

5.BRFR20161208001 Un designer francez de îmbrăcăminte caută producători de țesături sau comercianți cu amănuntul. Domeniul Textile si Moda

Tara: Franta

Tip: Cerere

Descriere:

Această companie este o marcă de îmbrăcăminte franceză din Caraibe, infiintată în 2011. Compania proiectează, produce și comercializează accesorii și îmbrăcăminte pentru femei, inclusiv pungi, bluze, pantaloni, fuste, jachete și rochii. Compania utilizează țesături de înaltă calitate.

Compania a primit numeroase premii de modă, iar colecțiile sale au fost publicate în prestigioase reviste de modă și portaluri online.

Se caută cooperarea în cadrul unui contract de fabricație în domeniul produselor destinate industriei de îmbrăcăminte.

Compania este interesata de urmatoarele materiale pentru genti:

- genti din țesătură de iută 270 g / m2, 250 m pentru 500 de genti

- țesătură de mobilier din bumbac, 120/250 g / m2, 10,5 m pentru 18 genti

- țesătură din bumbac pentru fabricarea de țesături etnice, 254 g / m2, 10,5 m pentru 18 genti

- țesătură de mobilier din bumbac, 120/250 g / m2, 10,5 m pentru 18 genti

Consultați fotografiile atașate.

Avantaje și inovații: Compania combină stiluri franceze și caraibiene pentru a obține îmbrăcăminte casuală.

Designerul reciclează anumite materiale pentru a crea genti originale și colaborează cu artiști locali pentru a crea piese unice.

Specificatii tehnice: Compania cauta role de tesatura, in special in urmatoarele materiale:

- țesătură din iută 270 g / m2, cantitate: 250 m pentru 500 de genti

- țesătură de mobilier din bumbac, 120/250 g / m2, cantitate: 10,5 m pentru 18 genti

- mobilier de bumbac pentru țesături etnice, 254 g / m2, cantitate: 10,5 m pentru 18 genti

- țesătură de mobilier din bumbac, 120/250 g / m2, cantitate: 10,5 m pentru 18 genti

Partenerul trebuie să fie în măsură să recomande cele mai potrivite materiale pentru producție.

Tipul și rolul partenerului: Compania caută IMM-uri care își desfășoară activitatea în domeniul producției de țesături pentru producătorii de îmbrăcăminte.

Conform unui contract de producție, se așteaptă ca partenerul să producă țesături.

Tip de parteneriat considerat: Contract de producție

6. BRBE20180103001 O companie belgiană caută un produs sau un dispozitiv inovator pentru sănătate care să-l vândă pe piața Benelux

Tara: Belgia

Tip: Cerere

Descriere:

 

Managerul companiei belgiene a lucrat timp de 22 de ani în sectorul sănătății din Belgia, Luxemburg, Olanda și Franța. În ultimii ani, a început să colaboreze cu manageri și a oferit consultanță companiilor de îngrijire a sănătății pentru a se extinde în străinătate.

Cu această experiență vastă, acum caută să se reîntoarcă în vânzările de asistență medicală. De aceea, el caută un produs sau un dispozitiv foarte interesant pentru a începe să vândă împreună cu o echipă de vânzări.

Experiența sa acoperă vânzările către spitale, farmacii, specialiști în medicină și medici. Oricare dintre acestea sunt posibile, în funcție de produs. El ar prefera totuși să găsească un produs interesant care vizează o nișă foarte specifică. Nu caută să vândă comercianților cu amănuntul periodic, nespecializați. Managerul și echipa de vânzări vor vinde produsul vizitând posibile părți interesate și le vor prezenta produsului.

El este interesat atât de un contract de agenție comercială, cât și de un contract de servicii de distribuție.

Avantaje și inovații: Principalul avantaj al acestei companii belgiene este experiența vastă atât în ​​vânzări, cât și în sectorul de sănătate. Managerul companiei are experiență pe piața belgiană, olandeză, luxemburgheză și franceză.

În prezent, el este încă implicat în cooperarea transnațională, deoarece face consultanță pentru companiile farmaceutice din Germania, Marea Britanie, Franța și Olanda.

Are un doctorat în administrarea afacerilor destinat sectorului sănătății, are o rețea vastă de distributie și o vastă cunoaștere a reglementării UE.

Specificație tehnică sau experiență: Compania belgiană caută un produs inovator, interesant și, de preferință, destinat unei piețe de nișă. Este important ca produsul să fie de înaltă calitate.

Piața ideală pentru produs nu ar fi vânzătorii cu amănuntul sau supermarketurile direcționate în mod direct către consumatori, ci mai degrabă către furnizori de servicii medicale specializați. Acestea ar putea fi spitale, farmacii, specialiști în medicină și medicii generaliști.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania belgiană este interesată de un contract de agenție comercială, cât și de un contract de servicii de distribuție.

Compania va lucra independent în baza unui contract de agenție comercială.

Compania este de asemenea dispusă să încheie un contract de servicii de distribuție. Aceasta ar presupune achiziționarea unui stoc de produs și asigurarea logisticii vânzărilor.

Compania nu solicită neapărat o instruire asupra produsului / dispozitivului decât dacă este necesar să se poată vinde produsul.

Compania este dispusă să vândă produsul sub brandname-ul partenerului, dar este posibilă și atașarea propriului nume de brand.

În primă instanță, vânzarea ar fi limitată la Belgia, Țările de Jos și Luxemburg, însă, în timp, aceasta s-ar putea extinde pe piața franceză.