News CCI Brasov

BIFE-SIM 2018

(0 voturi)
BIFE-SIM 2018

Vă informăm despre oportunitatea participării la BIFE-SIM 2018. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale! 

12 - 16 septembrie 2018 s va desfășura cea de-a XXVII-a editie a BIFE - SIM, Targ international de mobila, echipamente si accesorii

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: producatorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier si decoratiuni interioare, cat si celor care produc sau comercializeaza echipamente si accesorii pentru industria lemnului.

Prin organizarea unei noi editii a BIFE - SIM, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Astfel, prin participarea la BIFE - SIM, cel mai reprezentativ eveniment de profil din Romania, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat. Pe langa prezenta brandurilor internationale de top, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie al BIFE - SIM 2018, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interactiunii.

In contextul relatiilor de colaborare dintre Romexpo si Camera de Comert si Industrie Brasov, firmele  interesate sa participe ca expozant la acest eveniment vor beneficia de aceleasi tarife diferentiate pentru chirie spatiu interior si exterior neamenajat, ca si firmele membre APMR, in cazul in care fac dovada ca sunt membre ale Camerelor de Comert si Industrie  Brasov, respectiv:

Chirie spatiu interior neamenajat:

47 euro/mp + TVA (1 latura libera), 49 euro/mp + TVA (2 laturi libere),
51 euro/mp + TVA (3 laturi libere) si 53 euro/mp + TVA (4 laturi libere)

Chirie spatiu exterior: 15 euro/mp + TVA;

Ce a insemnat BIFE-SIM 2017?

► 5 zile de eveniment
► 22.000 de vizitatori
► peste 317 expozanti din 14 tari
► 7 pavilioane expozitionale
► 28.424 metri patrati suprafata expozitionala ocupata
► 6 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design si Salon Confort, Salon Bucatarii, Salon Decoratiuni si Corpuri de iluminat, Salon Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii
► mobilier in trend pe plan international si accesorii de ultima generatie
► un numar important de clienti satisfacuti, care au plasat cereri de oferta la BIFE-SIM, care s-au concretizat in comenzi

Pentru detalii suplimentare privind participarea la BIFE - SIM 2018, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela PANE – Coordonator Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Mobil: 0749 275 222;
Fax: 021 207.70.70
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.bife-sim.ro

Asigurandu-va, Domnule Presedinte, si cu aceasta ocazie, de intreaga noastra disponibilitate de colaborare, ramanem

Cu aleasa consideratie,

Mihai Costris
Director General