News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

Martie 2018
1. BRPL20171205001 Producător polonez de produse vegan de îngrijire a pielii caută un furnizor fiabil de tuburi din carton. Domeniul Producție
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania poloneză a intrat pe piață în 2014. La început, compania a fabricat numai demachiante de înlăturare a grăsimii, dar de atunci au extins linia de produse cosmetice care cuprinde în prezent 13 produse, iar compania lucrează la produse cosmetice noi care au fost create pe baza unor materii prime naturale, special selectate. Acum, compania caută un furnizor fiabil de tuburi din carton în special din Europa, pe baza unui contract de subcontractare.
Avantaje și inovații: Filozofia companiei se bazează pe tendințele de echilibru. Produsele companiei combină cele mai bune caracteristici ale naturii cu cele mai recente progrese folosind tehnologii noi. Produsele sunt fabricate din cel puțin 95% produse naturale. În momentul de față, compania poloneză va lansa un nou produs.
Firma utilizează ambalaje ecologice pentru toate produsele. Caracteristica distinctivă a produselor companiei sunt tuburile din carton care protejează pachetele de produse cosmetice. Fabricate din materiale ecologice, nu numai că protejează produsul în timpul transportului către clienți, dar funcționează bine și pentru clienții care respectă cerințele ecologice, ca deținătorii de creioane etc.
Specificații tehnice: Compania caută un partener de afaceri fiabil, capabil să producă volume mari de tuburi de bună calitate într-un timp relativ scurt. Tuburile trebuie să fie ambalate în siguranță pentru transport, pentru a evita amortizarea, zdrobirea și alte daune mecanice și chimice. Tuburile sunt realizate în două diametre (OD: 52mm și 62mm) și în câteva înălțimi diferite, în funcție de capacitate. În total, intenționează să achiziționeze aproximativ 200.000 de tuburi în 2018. Serviciul include fabricarea tuburilor, fabricarea de etichete pe baza designului companiei, etichetarea tuburilor și transportul la adresele date de companie. Deoarece linia de produse este în creștere, compania are nevoie de un partener de încredere, dornic de o relație pe termen lung.
Tip de parteneriat considerat: Contract de Subcontractare


2 BRPL20180124001 O companie poloneză distribuie articole de îmbrăcăminte de lucru și produse de protecție a muncii. Domeniul îmbracaminte de protecție
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania poloneză operează pe piață în mod continuu din 1991. Producătorul de articole de îmbrăcăminte de lucru și distribuitorul unei game largi de produse de protecție a muncii. Pentru unele branduri premium este un distribuitor exclusiv. Specializarea companiei este informarea completă și suportul clienților în selecția produselor dintr-o gamă foarte largă. Compania își dezvoltă în mod constant profilul de afaceri și este pregătită să dezvolte o cooperare mai largă cu noii parteneri. Pentru a-și lărgi portofoliul, compania caută în special haine de protecție, cizme și tot felul de articole speciale de protecție individuală. Există posibilitatea distribuirii produselor prin intermediul canalelor online (magazinul online) sau prin intermediul unui magazin. Compania este interesată de contracte de servicii de distribuție, în unele cazuri va fi preferat un contract de distribuție exclusivă.
Avantaje și inovații: Compania are o experiență de 26 de ani în domeniul îmbrăcămintei de lucru și colaborează îndeaproape cu o serie de parteneri polonezi și străini renumiți, de asemenea ca distribuitor exclusiv pentru anumite mărci. Rețeaua de distribuție puternică, situația financiară stabilă și poziția pe piața poloneză permit o cooperare mai largă cu noi parteneri de afaceri. Portofoliul de produse este foarte larg, astfel încât compania poate echipa în mod complet clienții săi din diferite industrii.
Specificații tehnice sau expertiză: Compania caută produse de înaltă calitate, care au atestate, certificate de calitate și declarații de conformitate corespunzătoare.
Tipul și rolul partenerului: Firma caută producători de articole de îmbrăcăminte de lucru și produse de protecție a muncii de înaltă calitate, care doresc să introducă produsele lor pe piața poloneză folosind o rețea puternică de distribuție a unui partener de afaceri cu experiență. Produsele pot fi distribuite și în alte țări, unde compania are clienți stabili, de încredere.
Rolul partenerului dorit este cooperarea, încrederea, livrarea la timp și livrarea produselor de înaltă calitate.
Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție

3.BRFR20180220001 Compania franceză de artizanat caută subcontractor în prelucrarea lemnului și / sau tâmplărie în țările din Europa de Est
Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere:
O firmă franceză produce propriile sale modele de scaune otomane / picior cu rame din lemn, tapițate cu material textil și / sau din lână. Lucrarea de tapițerie este realizată manual în studioul francez, cu cele mai fine detalii folosind tehnica tradițională.
Linia actuală de scaune otomane / picioare include cadre de formă rotundă / circulară, precum și cadre rectangulare și picioare de lemn.
IMM-ul lucrează în prezent la extinderea liniei de scaune otomane / picior. Noua linie include forme pătrate și forme mai înalte. Noua linie include picioare de lemn și picioare de fier în formă de ac de păr. Deși această condiție ulterioară nu este crucială pentru parteneriatul solicitat.
IMM-ul francez își propune să se concentreze pe proiectarea și crearea liniilor de produse și are nevoie de un partener de fabricație pentru piese din lemn în baza unui acord de subcontractare pentru a economisi timp. Acesta caută urgent un partener de relații de lungă durată cu sediul într-o țară din Europa de Est.
Specificații tehnice sau expertiză:
Partener pe termen lung specializat în prelucrarea lemnului capabil să produca diferite piese din lemn cu următoarele caracteristici specifice:
1 / Dimensiuni pentru linia actuală:
- cadru de lemn dreptunghiular (tip "Roger"): înălțime 150mm x lungime 610mm x lățime 380mm
- picioare de lemn (tip "Roger"): lungime 210 mm x diametru la partea superioară 50 mm x diametru la baza 20 mm inclusiv o tijă filetată în partea superioară
cadru din lemn (tip "Solange"): înălțime 190 mm x diametru 440 mm
cadru din lemn ("Madeleine"): înălțime 190mm x diametru 500mm
- picioare de lemn ("Solange" sau "Madeleine"): lungime 150mm x diametru la partea superioară 50mm x diametru la baza 25mm inclusiv tijă filetată în partea superioară
2/ Dimensiuni pentru noua linie:

- placă rezistentă, solidă (tip "Peter"): înalțime 50mm x lungime 800mm x lățime 400mm
- placă rezistentă, solidă din lemn (tip "Paul"): înălțime 50mm x lungime 1200mm x lățime 400mm
- picioare de fier în formă de ac de păr (tip "Peter" sau "Paul"): grosime 12mm x înălțime 350mm
- ramă din lemn de formă pătrată (tip "Mary"): înălțime 400mm x lungime 380mm x lățime 380mm
- cadru rotund din lemn (tip "Romeo"): înălțime 410mm x diametru 400mm

Material necesar pentru cadre: placaj, masonit, capse pentru tipurile Roger, Solange, Madeleine, Mary sau Romeo.

Materialul necesar pentru placă de lemn: lemn solid, cum ar fi lemn de stejar, marplu, nuc sau lemn de esență tare local, pentru tipurile Peter sau Paul.

Materiale necesare pentru picioarele din lemn: lemn masiv, finisaj lustruit /lăcuit și / sau mat negru, cu formă conică dreptunghiulară.

Materiale pentru picioarele metalice: tijă de fier solidă și / sau armătura din beton; finisaj pentru a fi lac transparent și / sau vopsea termică neagră. Ar putea fi un plus dacă partenerul poate produce și picioarele metalice, dar nu este obligatoriu deloc.

Tipul și rolul partenerului: Partenerul ar trebui să fie un producător industrial din domeniul prelucrării lemnului și / sau a tâmplăriei care să poată produce piesele specifice din lemn.
Un partener pe termen lung este căutat în Europa de Est în baza unui contract de subcontractare.

4. BRPL20170314001 Companie poloneză solicită mobilier și alte piese componente de mobilier pe baza unui contract de servicii de distribuție
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM din Polonia activează în industria mobilei din 2016. Firma a fost fondată de un fost agent comercial al companiilor de mobilă. Folosind experiența sa trecută și contactele ample, firma și-a înființat propria rețea de clienți pentru mobilier scandinav. Ei nu numai distribuie produse, ci fabrică și mobilier propriu pentru industria HoReCa. Compania a colaborat cu firme din Danemarca și Suedia.
Firma caută producători de mese, scaune și alt mobilier, care intenționează să-și stabilească prezența pe piața poloneză. Ele sunt, de asemenea, interesate de mobilier pentru clădiri comerciale, în principal pentru industria HoReCa și afacerea cu amănuntul. Acestea sunt deschise pentru a distribui produse de masă, precum și mobilierul realizat la comandă.
Compania este interesată de un parteneriat pe termen lung, sub forma unui contract de servicii de distribuție. Ei ar dori să colaboreze cu producătorii de mobilier și alte componente de mobilier. Un partener este de așteptat să furnizeze produse în cantitatea și calitatea solicitate de firmă. La rândul lor, vor găsi noi clienți pentru produse.
Avantaje și inovații:
• experiență și bună cunoaștere a pieței mobilei poloneze;
• rețeaua de clienți și contacte stabilite;
Specificații tehnice sau experiență: Firma caută un producător experimentat (stabil si din punct de vedere financiar), de mobilier și componente de mobilier care caută noi piețe pentru a-și distribui produsele.
Tipul și rolul partenerului:
• Tipul partenerului: companii din industria mobilei
• Rolul Partenerului: Este de așteptat ca un partener să proiecteze și să producă diferit mobilier și să le furnizeze în cantitatea și calitatea solicitate de firmă.

5. BRRU20180117001 Firma rusă specializată în producția de înghețată, caută furnizori de lapte și smântână. Domeniul Agro-alimentar
Tara: Rusia
Tip: Cerere
Descriere: Întreprinderea din regiunea Novgorod și-a început activitatea în 2010. Compania este implicată în fabricarea și vânzarea de produse lactate, în special înghețată pentru lapte integral și smântână. Activitățile companiei - producția de lapte, smântână și alte produse lactate sub formă solidă, fabricarea înghețatei, comerțul cu produse zaharoase, inclusiv ciocolată.
Compania produce o gamă largă de înghețată cu fructe, siropuri, ciocolata- în conuri, cupe de vafe și pachete familiale etc. În 2017 a lansat o nouă linie pentru producția de brichete.
Compania este interesată să găsească parteneri comerciali - furnizori și producători de lapte și smântână pentru a încheia contracte de servicii de distribuție. Colaborarea cu rezultatele așteptate: cooperarea reciproc avantajoasă, extinderea bazei furnizorilor, creșterea profiturilor.
Specificații tehnice sau expertiză: producătorii de lapte și smântână.
Tipul și rolul partenerului vizat: IMM-uri, companii mari, producătorii și furnizorii de lapte și smântână. Activitate: companii din industria alimentară, companii care produc și furnizează lapte și smântână.
Rolul partenerului căutat: furnizarea de lapte și smântână
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție
6. BRMK20171115001 Un producător macedonean de produse de patiserie caută furnizori de materii prime. Domeniul Agro alimentar
Tara: Macedonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania macedoneană a fost fondată in 2001 si fabrica produse de cofetărie de bună calitate, în special pentru piața internă, dar o parte și pentru mai multe țări din regiune și din Europa.
Cele mai renumite dulciuri și cookie-uri sunt:
- biscuiți sandwich cu diferite arome;
- cookie-uri de miere umplut cu ciocolată și gem natural.
- cookie-uri de ceai cu bucăți de nucă de cocos
- câteva tipuri de cookie-uri de turtă dulce
În procesul de fabricație, compania utilizează tehnologii unice, împreună cu utilizarea ingredientelor naturale de înaltă calitate.
Compania acordă o atenție deosebită materiilor prime utilizate în procesul de producție, cooperând astfel cu furnizori de încredere și renumiți și producători de materii prime și ingrediente pentru a obține cea mai bună calitate.
Prin urmare, compania caută producători și furnizori fiabili de ingrediente naturale de înaltă calitate, cum ar fi: laptele praf integral, laptele praf degresat, permeatul de zer, pudra de cacao pentru a coopera în cadrul unui contract de producție din Europa.
Avantaje și inovații: Compania respectă cele mai importante standarde de calitate și cele mai avansate procese tehnologice de producție. El angajează experți internaționali pentru producția de produse de cofetărie, pentru a ține pasul cu tendințele și noutățile lumii.
Acestea sunt câteva dintre avantajele și standardele de politică ale companiei care îi conferă un rang înalt ca fiind unul dintre cei mai buni producatori de produse de patiserie din țară:
Implementarea standardelor HACCP și ISO
Producția de produse securizate
Furnizarea permanentă de produse protejate igienic.
Creșterea conștiinței angajaților în legătură cu producerea de produse sigure
Educația constantă a angajaților
Monitorizarea completă, controlul și gestionarea procesului
Investiții în cunoaștere, tehnologie și progres

Tipul și rolul partenerului: Compania de cofetărie caută furnizori și producători europeni de materii prime și ingrediente naturale pentru o industrie de brutărie și cofetărie. Partenerii potențiali sunt, de preferință, din industria de fabricare a produselor de cacao, ciocolată și zahăr care au produse de calitate și cantități pentru a satisface comenzile lunare de livrare.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație