News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățilede afaceri , pentru luna aprilie, primite prin rețeaua Enterprise Europe Network.

1. BRAT20180223001 Producător de perne, cusute și brodate umplute cu granulat de samburi de pin. Domeniul Textil

Tara: Austria

Tip: Cerere

Descriere:

Compania austriacă a dezvoltat trei tipuri diferite de perne, care diferă în funcție de culoare, dimensiune, formă și sunt umplute cu granule din sambure de pin. Produsul este destinat în special bebelusilor și copiilor, astfel încât să fie robust, rezistent și durabil. Samburele de pin austriac are multe efecte pozitive asupra sănătății fizice și confortului.

Pernele sunt un produs de înaltă calitate plasat pe segmentul de piață premium și are un design simplu și atrăgător pentru bebelusi și copii.

Până în prezent, compania austriacă produce în mare parte pe plan local în Austria de Vest. Produsul fabricat din 100% merino loden și sambure granulat de pin este realizat manual de meșteri regionali. Pe măsură ce comenzile sunt în creștere și devin prea mari pentru a fi acoperite, compania caută un producător implicat în industria de croitorie.

În plus, limba engleză sau germană este un avantaj.

Avantaje și inovații: Produsul oferă în sine toate beneficiile legate de sănătate datorate mirosului de pin din Austria. Efectele pozitive ale produsului datorate samburelui de pin sunt de exemplu:

- neutralizarea mirosurilor neplăcute cum ar fi transpirația

- echilibrare, efect calmant

- creșterea concentrației

- îmbunătățirea calității somnului și minimizarea tulburărilor de somn

- regenerare mai bună

Specificație tehnică sau expertiză: partenerul de fabricație ar trebui să poată coase și broda învelitoarea din material fabricat din 100% lana merino și sa-l umple cu granulația de samburi de pin.

Trei tipuri / culori

- gri, 20x30 cm

- verde, 15x30 cm

- albastru 20x20 cm

Greutatea este de aproximativ 500g fiecare tip.

Toate materialele necesare sunt furnizate de compania austriacă. Produsele finalizate ar trebui să fie trimise de către producător către Austria.

Este obligatoriu ca un eșantion din produs să fie trimis companiei austriece înainte de incheierea contractului

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania austriacă caută un producător, capabil să livreze o calitate înaltă, să fie fiabil și să răspundă cerințelor individuale. Producătorul ar trebui să fie stabilit în Uniunea Europeană, în mod ideal în imediata vecinătate a frontierei austriece, însă aceasta nu este o condiție prealabilă.

Partenerul trebuie să aibă nu numai capacitatea, ci și expertiza pentru a produce un număr mai mare de bucati. Compania caută un parteneriat de încredere și calitate pe termen lung.

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

2.BRDK20180322002 Compania daneza de design cauta furnizori de decoratiuni interioare din lemn si produse de interior. Domeniul Productie

Tara: Danemarca

Tip: Cerere

Descriere:

O firma de design daneza cauta furnizori de decoratiuni din lemn si produse de interior.

Produsele sunt proiectate și fabricate din diferite tipuri de lemn - dar toate sunt în categoria lemnului de esență tare. Tot lemnul utilizat este aprobat de FSC, asigurând o reîmpădurire durabilă a pădurilor.

Materialele bune și designul special creează un efect natural de reducere a zgomotului și contribuie la un climat interior mai sănătos.

Produsele sunt tratate numai cu produse naturale fără substanțe chimice periculoase. Cele mai multe opțiuni în lemn, finisaje și dimensiuni fac cadrul pentru un produs fermecător și cu elemente personalizate.

Compania daneză este relativ tânără și în faza de a se stabili pe piață. Prin urmare, producția nu este încă optimizată, iar compania daneză are nevoie de un contact cu furnizorii profesioniști pentru a realiza produse cu preturi mai competitive. Segmentul principal al pieței sunt magazinele de interior, magazinele și magazinele online pentru produse cu preturi de la mediu la prețuri ridicate. Compania daneză dorește să vândă pe mai multe piețe europene, însă în prezent Danemarca este principala piață dominantă.

Comenzile pot varia în funcție de sezon, preț, stil etc.

Compania daneză este interesată de un contract de fabricație.

Avantaje și inovații:

Compania daneză dorește să se extindă și prin urmare cantitatile comandate vor crește probabil în timp.

Compania daneză este orientată spre design și aduce idei noi furnizorilor.

Compania daneză este flexibilă în ceea ce privește dimensiunile comenzilor și timpul de livrare.

Specificații tehnice: Furnizori foarte competenți din punct de vedere tehnic și logistic, cu flexibilitate și timp scurt de răspuns în toate aspectele.

Furnizorii trebuie să utilizeze lemn aprobat de FSC și să poată finaliza produsele fără utilizarea de substanțe chimice periculoase.

Furnizorii trebuie să poată gestiona diferite dimensiuni de comenzi, să organizeze logistică și transport în Danemarca, să vorbească limba engleză și să aibă un timp scurt de răspuns în comunicare, de ex. e-mail-uri.

Tipul și rolul partenerului solicitat: Furnizori competenți din punct de vedere tehnic și logistic, cu flexibilitate și timp scurt de răspuns.

Furnizorii trebuie să aibă capacitatea de a gestiona diferite marimi a comenzilor, în special la începutul cooperării, să organizeze logistica și transportul în Danemarca, să vorbească limba engleză și să aibă timp scurt de răspuns în comunicare, de ex. e-mail-uri.

Tipul de parteneriat considerat: Contract de fabricație

3. BRNL20180215001 O companie olandeză de design caută un partener care poate produce și asambla piele de înaltă calitate, așa numitele sandale "antice grecești". Domeniul Textile si Moda

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere:

Compania a fost înființată în 2016 și se dezvoltă rapid cu gentile de piele moderne de înaltă calitate. De la mijlocul anului 2017, clienții cer o nouă gamă de produse, așa numitele sandale pentru femei "grecești antice". Aceste sandale trebuie să fie din piele naturală, să aibă o varietate largă de culori la modă (negru, coniac, aur, argint, nud ) și, de preferință, să fie inspirat de sandalele tradiționale purtate de vechii greci. Acest stil este o variantă feminină a clasicului cataramă cu două curele, prevăzută cu curele subțiri, astfel încât articolul poate fi purtat ca un pantof de zi cu zi, să fie o completare la garderoba de vară feminina.

În plus, sandalele trebuie să aibă o talpa, de înaltă calitate, să se adapteze rapid la forma picioarelor, să fie ușor de purtat și să respire. Pielea naturală sau tăbăcită trebuie să fie foarte confortabilă și se extinde la necesitățile piciorului. În principiu, sandalele trebuie create pentru femeile cărora le plac pantofii originali, confortabili și care se potrivesc perfect pentru uzul casual.

În momentul de față, compania își vinde produsele prin propriul magazin de internet, magazine de încălțăminte și modă din Olanda, dar se așteaptă ca cererile de export să vină în curând.

Compania caută un producător de sandale care este dispus să opereze în cadrul unui contract de fabricație.

Specificație tehnică sau expertiză: partenerul potențial trebuie să fie un producător de sandale pentru femei și să aibă experiență în producerea de produse din piele de înaltă calitate. Produsele oferite trebuie să aibă un preț foarte competitiv în ceea ce privește calitatea oferită și în comparație cu concurența.

Tipul și rolul partenerului: Partenerul potențial trebuie să poată să producă la început serii mici, după un timp mărimea seriei va crește și trebuie să aibă experiență în producerea de produse din piele de înaltă calitate.

Aveți expertiză în sandale originale din piele manuală și puteți oferi produsele - un preț foarte competitiv în ceea ce privește calitatea oferită și în comparație cu alți concurenți de pe piață

Tipul de parteneriat considerat: Contract de fabricație


4. BRSE20180329001 Un IMM suedez caută producătorii de produse cu conținut ridicat de proteine, din ovaz, cu un conținut scăzut de zahăr. Domeniul Agro-Alimentar

Tara: Suedia

Tip: Cerere

Descriere:

Un consultant suedez, cu activitate, printre altele, în domeniul nutriției, caută un producător de făină de ovăz gata de consum în diferite variante. De exemplu: Făină de ovaz simplu, boabe mixte (ovăz, quinoa, ...), fructe cu aromă etc.

Amestecul ar trebui să aiba un conținut ridicat de proteine ​ (> 8-9%), de preferință din surse de proteine ​​pe bază de plante (mazăre, soia, ...), făcând-o complet vegană, fără lactoză și non-OMG *.

Fără zahăr adăugat, o altă cerință este o cantitate mică de zahăr natural (<5%).

Produsele ar trebui să se încadreze în conceptul "Grab'n'go", să fie consumate la rece sau încălzite. Dimensiunea unității de produs este de 250 de grame.

Tipul de parteneriat solicitat este un contract de fabricare, cu un volum necesar de 10 000 de unități pe lună pentru început.

*) OMG = organism modificat genetic

Avantaje și inovații: În urma tendinței de a consuma proteine ​​și a tendinței de gustare, oamenii caută produse suplimente alimentare, care pot fi consumate în mișcare, dar totuși fac parte dintr-o dietă sănătoasă. Există ovăzuri uscate cu proteine ​​adăugate pe piață, dar foarte puține sunt gata să fie măncate..

Specificație tehnică sau expertiză Cauză: Producător de etichetă albă de făină de ovăz, terci de cereale etc., capabilă să îndeplinească cerințele de mai sus:

* Nivelul de proteine ​​depășește 8 - 9%

* Fără zahăr adăugat

* Mai puțin de 5% zahăr natural

* Complet vegan

* Fără lactoză

* Non-OMG

* Dimensiunea unității de produs 250 g

* Volumul inițial de producție este de 10 000 de unități pe lună

Cuvinte cheie pentru piață 07003002 Produse alimentare de sănătate

Tipul și rolul partenerului vizat: Industrie

Domeniul specific de activitate al partenerului: Producator de produse alimentare, in special produse de morarit

Sarcini care trebuie îndeplinite: Producător de fulgi de ovăz, care îndeplinesc cerințele menționate în descriere.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

5.BRES20180108001 Agenția de publicitate spaniolă caută produse - suveniruri in forma de pește

Tara: Spania

Tip: Cerere

Descriere:

Agenția spaniolă de publicitate creata în 2014, dorește să introducă produse de suveniruri in forma de pește. Compania spaniolă caută încheierea unui contract de fabricație cu companii europene care pot produce ceramică, țesături (jucărie de pluș) sau ciocolată. Compania spaniolă dorește să includă marca proprie în aceste produse. În ceea ce privește desenele și modelele, compania spaniolă este deschisă fabricării de desene, deși acestea pot furniza desene și datele tehnice.

Compania dorește să testeze în magazin unele produse în formă de sardină și să colecteze suficiente informații pentru a determina volumul anual al fiecărei linii de produse. Pentru această etapă de testare, compania va avea nevoie de cel puțin o cutie de produs.

Linii de produse:

Ø Produse ceramice cu formă de sardină, tip și dimensiuni aproximative; (30 x 15 × 3 cm), placă decorativă (27 × 12 × 2 cm), scrumieră (18 × 8 × 3 cm), sac de bani (16 × 10 × 6 cm) și magnet pentru frigider ( 7 × 4,5 × 0,3 cm)

Ø Produse textile cu formă de sardină, tip și dimensiune aproximativă; pernă (20 × 12 × 12 cm). Pentru utilizare terapeutică, perna (40 × 65 cm), sac de șnur (43 × 39 cm), copiii folosesc (ușor), inelul (15 × 3 cm), păpușa de sardine (19 × 15 × 20 cm) .

Ø Produse de ciocolată sardine-formă și pachet de (6 unități) pe ambalaj cutie sau cutie. Orice tip de ciocolată (ciocolată neagră, ciocolată de lapte, ciocolată albă), Compania își va dori să ofere o gamă de produse de ciocolată fără lactoză și fără gluten. Aproximativ, mărimea fiecărei sardine de ciocolată va avea o lungime între 5 și 12 cm.

Avantaje și inovații: oportunitate de piață atractivă pentru producătorul potrivit. Compania dorește să-și extindă modelul centrului de informații în locații diferite, așteptându-se astfel comenzi mari și regulate.

Specificație tehnică sau expertiză: Produs privat de etichetă

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania caută firme producătoare care ar putea acoperi o gamă largă de suveniruri in formă de pește. Compania spaniolă este, de asemenea, interesată de producătorii meșteșugărești cu o capacitate medie de producție. Compania este deschisă pentru a stabili un contract individual de fabricare pentru fiecare linie de produse.

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

BRUK20180315001 Vanzator en-gros britanic, din domeniul îmbrăcămintei caută producători de articole de îmbrăcăminte uniformă în stil școlar. Domeniul Moda -Textile

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere:

Compania britanică are o cerință specifică pentru furnizarea mai multor articole fabricate pentru baza sa de clienți (scoli din Marea Britanie).

Pretul si standardele de calitate vor fi esențiale pentru obținerea unui contract deoarece compania din Marea Britanie are o reputație puternică pentru a oferi o valoare remarcabilă clienților săi.

Firma cauta producatori care pot produce urmatoarele produse / cantitati pe luna:

• 500 tricouri în stil școlar (polo t-shirt)

• 200 de cămăși școlare pentru băieți

• 200 cămăși școlare pentru fete

• 100 de perechi de pantaloni pentru băieți

Compania britanică este interesată de stabilirea unui contract de fabricație cu producătorii adecvați ai articolelor de mai sus.

Avantaje și inovații: Compania din Marea Britanie este distribuitorul de îmbrăcăminte sportivă și producătorul de articole sportive cu o gamă largă de clienți în școli și în sectorul sportiv, stabilind o relație pe termen lung și o bază de clienți fiabilă.

Datorită expansiunii recente, compania a investit, de asemenea, în unități de vânzare cu amănuntul pentru vânzări directe către școlile și echipele sportive.

Compania sa hotarat să-și creeze o gamă exclusivă de înaltă calitate care să le pună opuna competiției. De la tehnologiile brevetate până la cercetarea orientată spre crearea de produse sportive de clasă mondială, aceștia doresc să aducă aceste avantaje clienților. Ele garantează eliminarea costurilor duplicate pentru a oferi clienților o valoare ridicată.

Datorită acestui model inovator, compania din Marea Britanie poate să mențină comenzi consecvente pentru producătorii care sunt capabili să îndeplinească standardele de calitate și structurile competitive de prețuri, precum și produsele personalizate cu volum redus. Este o mare oportunitate de a spori vizibilitatea și accesul noilor furnizori pe piața din Marea Britanie.

Specificații tehnice sau experiență: Compania din Marea Britanie este interesată să colaboreze cu producătorii cu experiență în domeniul îmbrăcămintei. Un potențial partener ar trebui să poată livra lunar cantități relativ mici de mărfuri. Volumele pot fi extinse în viitor, în funcție de succesul relației și de calitatea articolelor primite.

Tipul și rolul partenerului: partenerul potențial ar trebui să fie o companie de producție inovatoare, flexibilă, adaptabilă și inovatoare capabilă să furnizeze produse de calitate și competitive în cantități destul de mici (comenzile pot fi mărite în viitor).

Compania britanică ar prefera să colaboreze cu producătorii europeni care respectă sistemele regionale de asigurare a calității.

Partenerii de producție trebuie să poată livra articole la comandă

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație