News CCI Brasov

Delegație de informare în Germania

(0 voturi)
Delegație de informare în Germania

Vă informăm despre oportunitatea participării la delegația de informare organizată în Germania! 

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează împreună cu Bayern Handwerk International GmbH o delegație de informare în Germania pe tema restaurării și protejării patrimoniului.

Această acțiune este adresată autorităților publice locale și centrale, întreprinderilor mesteșugărești din România, arhitecților și furnizorilor de produse și servicii din domeniul protejării patrimoniului și al restaurării, dornici să descopere alternative, tehnologii, know-how și proceduri cu aplicații în acest domeniu.

Delegația va avea loc în perioada 24-27 iunie 2018 și va include vizitarea unor obiective de referință din din Bavaria și Baden-Württemberg, precum și vizite și întâlniri efectuate la diverse companii din domeniu.

Planificarea deplasării și a programului, achiziționarea biletelor de avion, organizarea mijloacelor de transport pe teritoriul Germaniei și a cazării sunt sarcini pe care le preluam cu placere. În acelasi timp oferim însoțirea și consilierea specializată a delegației pe întreaga perioada a deplasării.

Proiectul se desfasoara in cadrul programului Ministerului Federal al Economiei si Energiei din Germania pentru accesarea de piete noi cu sustinerea acestuia si se bucura de cofinantare din partea acestuia.
Fiind un eveniment cofinantat de catre Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania, numarul de locuri disponibile este limitat, astfel incat primii inscrisi vor avea prioritate.

Programul complet al delegatiei poate fi consultat aici.

Formularul de inregistrare aici.


Deadline de inregistrare 14 Mai 2018.

Pentru informatii suplimentare, persoană de contact Dr. Ilinca Pandele, Consultant
Market Entry & Business Development

Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer
Camera de Comert si Industrie Româno-Germana
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucuresti
Tel. +40 21 207 91 17
Fax +40 21 223 10 50
Web: http://rumaenien.ahk.de