News CCI Brasov

Oportunități de colaborare cu firme din Germania

(0 voturi)
Oportunități de colaborare cu firme din Germania

Vă informăm despre oportunități de colaborare cu firme din Germania prezente în Romnânia în luna iunie! 

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana are placerea de a va prezenta cateva oportunitati de colaborare cu firme germane interesate de piata din Romania.

Initiativa de extindere a activitatii acestor companii in Romania face parte dintr-un proiect finantat de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania pentru promovarea companiilor germane active in domeniul eficientei energetice si al energiilor regenerabile, „Energy Solutions made in Germany”.

In acest context, va prezentam aici  un scurt profil al celor sase societati germane interesate sa patrunda pe piata din Romania si aflate in cautare de parteneri pentru piata romaneasca.

In speranta ca una sau mai multe dintre aceste propuneri de colaborare vor prezenta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti formularul  completat si o prezentare a firmei/institutiei (in limba engleza sau germana) pana cel tarziu 31 mai 2018.

Reprezentantii acestor companii se vor afla in perioada 13– 15 iunie 2018 in Romania pentru a sustine intalniri cu potentiali colaboratori. Acestea sunt prevazute a se derula la sediul partenerului roman sau locatia unde acesta iti desfasoara activitatea, dupa caz.

Persoane de contact:
Ilinca Pandele: telefon: 0212079117; Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Axenia Marian:telefon: 021 2079144 Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.