News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățilede afaceri , pentru luna mai-iunie,  primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

1. BRUK20180220001 Companie din Marea Britanie cauta tricotaje. Domeniul comerț en detail

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere:

Această companie multinaționala din Marea Britanie încearcă să identifice o companie de fabricare a tricoturilor care poate produce o gamă de produse tricotate, în cadrul unui contract de productie externalizat, fie ca subcontractant.

Această companie multinațională are birouri și facilități de distribuție în SUA, Canada, Mexic și Marea Britanie, sprijinind dealerii și clienții acestora din America de Nord, Marea Britanie și Europa.

Compania din Regatul Unit a fost înființată în 2015 si produce o gamă de produse tricotate care utilizează fire într-o varietate de stiluri de tricotat, cum ar fi milano, semi- milano, jersey & simplu tricot.

Produsele din gama includ bluze, cardigans, bluze fără mâneci și produse personalizate, inclusiv tricotaje cu căptușeală fleece și tricotaje cu căptușeală gortex.

Acestea îmbină firele avansate și procesele de fabricație cu cele mai înalte standarde de producție.

Pentru a mari vânzările potențiale, compania încearcă să dezvolte o gamă de produse de tricotaje care să fie livrate pe piața din Marea Britanie. Partenerul de succes nu ar trebui să aibă în prezent o sursă de aprovizionare în Regatul Unit și în Irlanda.

În mod ideal, acest partener va avea o relație cu o filatura locală pentru a prelua și rasuci firele.

Va exista o perioadă de dezvoltare în care această companie va dezvolta împreună cu partenerul o gamă de produse pe stoc.

Partenerul trebuie să aibă o echipă de dezvoltare capabilă să traducă specificațiile în scopuri de producție.

Tipul de contract de productie care va fi convenit, externalizarea și subcontractarea va fi discutat in amanunt cu partenerul și va depinde de expertiza și capacitățile de producție ale acestora, care furnizează fire, care furnizează desenele etc.

Este prevăzută o relație pe termen lung cu partenerul potrivit.

Avantaje și inovații: Companie poate oferi o producție consistentă unui producător adecvat sub formă de comenzi repetate. Compania are o vastă experiență practică și operațională, atât în ​​ceea ce privește capacitatea tehnică, cât și cea comercială.

Ei sunt o companie în plina dezvoltare, care continuă să inoveze și să își actualizeze gama de produse.

Specificații tehnice: Capabilitățile de tricotat în diferite fineti, adică 7, 10, 12 și 16, folosind o varietate de stiluri de tricotat, cum ar fi milano, semi- milano, jersey & simplu tricot.

Tipul și rolul partenerului vizat: Partenerul de succes va avea capacitatea de a furniza o varietate de tipuri diferite de structuri tricotate în diferite fineti. De preferință, aceștia ar trebui să aibă o relație cu o filatura locală pentru a prelua și rasuci firele.

Partenerul ar trebui să aibă o echipă de dezvoltare pentru a lua specificațiile de fabricație și pentru a interpreta detaliile din limba engleză in limbile locale.

Partenerul de succes nu va avea o sursa de aprovizionare în Marea Britanie și Irlanda, deoarece această companie dorește să dezvolte o gamă largă de bunuri care urmează să fie livrate pe această piață și va avea capacități de transport maritim peste hotare.

Partenerul va găzdui o întâlnire la sediul său pentru a discuta detalii despre orice contracte.

2.BRRU20171221022 Firma rusa de constructii cauta furnizori de pavaje. Domeniu Materiale

Tara: Rusia

Tip: Cerere

Descriere:

Compania rusă din regiunea Novgorod a fost creată în 2013 și s-a dovedit a fi un hipermarket al materialelor de construcție cu format DIY (Do It Yourself), orientat spre condiții mai confortabile pentru achiziții, precum și un nivel ridicat de servicii. Detine o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați.

Există gama completa de produse pentru construcții, reparații, decorațiuni, precum și pentru obiecte interioare exclusiviste. Structura companiei include un complex logistic modern, care include depozite închise, complexe administrative și de gospodărie, echipamente de depozitare, echipamente de manipulare, flota proprie. În anul 2015, compania a primit titlul de "Rețeaua Best Trade pentru vânzarea de produse nealimentare" la concursul "Cea mai bună întreprindere -2015".

Compania caută parteneriat cu IMM-urile și companii mari care oferă plăci de pavaj în cadrul contractului de servicii de distribuție. Partenerul va fi responsabil pentru livrarea produselor companiei rusești cu toate documentele necesare. Rezultatul unei astfel de cooperări pentru compania rusă ar fi extinderea gamei de mărfuri și cresterea profitului, pentru o companie străină - care intră pe noi piețe internaționale, marcă de profit.

Specificatie tehnica: Experiență în fabricarea plăcilor de pavaj / experiență în vânzarea dalelor.

Toți ceilalți termeni ai livrării vor fi discutati după primul contact cu un potențial partener.

Tipul partenerului : IMM-uri

Domeniul de activitate: Companiile specializate în pavaje

Rolul partenerului: furnizarea de dale de pavaj

Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție


3. BRDE20180410001 Compania germană care comercializează îmbrăcăminte de lucru caută un contract de productie. Domeniul Textile si Moda

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere:

Compania germană mică comercializează îmbrăcăminte de lucru de peste 30 de ani.

Gama de produse include îmbrăcăminte de lucru și îmbrăcăminte de protecție: pantaloni de lucru, jachete, bluze, tricouri, tricouri polo.

Îmbrăcămintea de lucru și îmbrăcămintea sunt utilizate în următoarele domenii de activitate: evacuarea electrostatică (ESD), conducerea camioanelor, depozitare, transport, îmbrăcămintea de identitate corporativă, cluburile sportive și alte cluburi etc.

Numărul pieselor care vor fi comandate poate varia: de exemplu, 500 de pantaloni sau 3.000 de cămăși.

Există, de asemenea, și comenzi mai mari pentru clienții contractuali.

Deoarece compania germană este dispusă să își dezvolte afacerea, este nevoie de parteneri care să poată furniza îmbrăcămintea de lucru și care sunt foarte flexibili. Prin urmare, compania germană oferă contracte de fabricație noilor furnizori. Compania preferă furnizorii din Europa mai mult decât în ​​Asia. Este în favoarea limbilor comune și a standardelor de calitate, precum și a distanțelor mai scurte. Prin orice problemă care trebuie rezolvată rapid, companiile care comandă pot vizita rapid producătorul.

Avantaje și inovații:

- Compania oferă fiabilitate și relații pe termen lung.

- Este deschisă oricărei provocări privind îmbrăcămintea de lucru și poate oferi personalizarea produselor.

- Compania este certificată OEKO-TEX®, precum și SEDEX-Certified (furnizor etic de schimb de date).

Specificații tehnice sau expertiză:

- De preferință, compania caută producători certificați OEKO-TEX®.

- Partenerii căutați ar trebui să preia întreaga producție de îmbrăcăminte de lucru comandata, nu numai părți ale acestora.

- Se așteaptă ca partenerii căutați să reacționeze rapid și flexibil în timp ce iau comenzi și livrează piesele.

Tipul și rolul partenerului:

- Compania germană caută parteneri care pot produce articole de îmbrăcăminte de lucru în funcție de cerințele lor.

- Partenerii trebuie să vină din Europa de Est.

- De preferință, compania caută producători certificați OEKO-TEX®.

- Partenerii căutați ar trebui să preia întreaga producție de îmbrăcăminte de lucru comandată, nu numai părți ale acesteia.

- Se așteaptă o relație de afaceri pe termen lung cu noi furnizori în cadrul unui contract de producție.

Tip de parteneriat considerat: Contract de producție


4 BRUK20180330001 Compania britanică de ambalare a produselor alimentare din Marea Britanie caută un furnizor de cutii de cafea barista. Domeniul Agroalimentar

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere:

Compania britanică furnizează ambalaje în sectorul alimentar convențional. Ei caută un partener care ar putea să proiecteze și să furnizeze cutii mari de cafea care ar putea fi umplute cu cafea fierbinte, foarte popular și comun în SUA, dar nu există pe piața din Marea Britanie.

Compania britanică le-ar cumpăra ambalate cu o pungă în cutii de carton cu capace potrivite pentru cafea fierbinte, capacitate 1 litru sau 2 litri.

Specificație tehnică: Aceasta cutie rezistenta menține băuturile fierbinți la rece dar și băuturi reci până la 2 ore. Imprimanta atrăgătoare de frontala oferă o prezentare profesională, ceea ce o face atragatoare pentru servirea unei cafea fierbinte dimineața sau pentru cafea răcită pentru a o turna peste gheață în cursul după-amiezii. Este minunat să țineți apă caldă pentru ceai și pentru ciocolată caldă!

Punga interioară a acestei cutii va fi introdusa in cutie, deschisă, și se va umfla automat atunci când cutia va fi deschisă. Stochează spațiu pentru a economisi spațiu, dar atunci când este umplut, va rezista până la 2.400 ml. din lichid - care este de 8 (200 ml) porții pe container.

Cu designul compact pentru un spațiu minim de stocare, acest recipient de cafea este un mod perfect de a adăuga cafea în vrac pentru un meniu. În plus, se asamblează în câteva secunde are un design atragator.

Tipul și rolul partenerului : Compania din Marea Britanie încearcă să externalizeze fabricarea cutiilor de cafea pentru lansarea pe piata.

Designerul de ambalaje din Marea Britanie caută să aibă un contract de furnizare cu o companie care să îndeplinească cerințele și să îndeplinească volumele comenzilor.

Tip de parteneriat considerat: Contract de furnizare

5. BRUK20180427001 Producător britanic de containere de stocare securizate metalice pentru exterior caută partener de producție. Domeniul Productie

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere:

Înființată în urmă cu peste 40 de ani, compania din Marea Britanie a început activitatea ca producător de mobilier de birou și continuă să vândă această gamă de produse cu succes pe piețele din sectorul privat și din sectorul public. Cu câțiva ani în urmă, compania a decis să diversifice producția cu o gama larga de containere de stocare a metalelor, destinate utilizării în exterior.

Marca este acum un lider de piata in depozitarea exterioara de inalta securitate, care se vinde pe pietele de ciclism, motociclete, scoli, gradini si parcuri de vacanta. Gama cuprinde containere de stocare pe orizontala și pe verticala, depozitare în exterior pentru rulote statice și parcuri de vacanță, precum și unități pentru depozitarea echipamentului de joc sau de întreținere. Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele "în siguranță prin design", fiind oferite în prezent în 3 culori și pot include diverse accesorii, inclusiv cârlige, rafturi și rafturi pentru biciclete. Compania din Marea Britanie este acreditată la ISO 9001 (calitate), ISO14001 (mediu) și ISO 18001 (sănătate și siguranță).

Compania se vinde foarte mult pe site-ul propriu, dar si prin cataloage si terti. Până în prezent, majoritatea acestor vânzări au fost în Regatul Unit și compania dorește acum să caute oportunități de export pentru produsele sale de depozitare foarte apreciate.

Datorită dimensiunii și naturii produselor, partenerul ideal al companiei din Marea Britanie ar fi o companie de producție cu capacitatea de a produce gama de containere de stocare în propria hala de producție și apoi să le vândă pe propriul teritoriu. Partenerul ar trebui să-și sporească vânzările și rentabilitatea, replicând modelul de business al firmei din Regatul Unit în propria lor companie.

Preferința firmei din Regatul Unit ar fi contractul de fabricare, în mod ideal, sub licență. Cu toate acestea, ar putea fi luate în considerare și alte modele de cooperare, inclusiv un contract comun sau un contract de subcontractare.

Avantaje și inovații:

Compania și produsele sale oferă partenerilor potențiali următoarele avantaje:

• Posibilitatea de a produce și furniza produse de înaltă calitate, concepute pentru a oferi un nivel ridicat de securitate clientului (produsele îndeplinesc standardele "securizate prin design");

• Posibilitatea de a oferi un produs care prezintă interes pentru o gamă largă de piețe, de la bicicletă la parcări de caravane / de vacanță și de la școli la grădinărit;

• Un model de afaceri probat, pe care compania din Marea Britanie îl consideră reprodus cu ușurință pe alte piețe europene;

• Un site internet și o literatură multilingvă ar putea fi furnizate

Specificații tehnice: Partenerii de producție ar trebui să aibă propriul atelier de utilaje, echipat cu mașini de perforare (sau, alternativ, cu laser) și mașini de pliere. Alte procese de fabricație necesare includ: sudarea (inclusiv sudarea la fața locului), nituirea din oțel inoxidabil, introducerea de piulițe, tăierea și fabricarea barelor de blocare (inclusiv o oarecare îndoire) și acoperirea cu pulbere, urmată de asamblare. O specificație detaliată va fi furnizată unui potențial partener, în urma semnării unui acord de nedivulgare.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerii ar trebui să poată efectua toate procesele de producție și de asamblare necesare și să poată lucra la standardele înalte specificate de compania din Marea Britanie. Ele trebuie să aibă depozite adecvate pentru stocare, precum și experiență de livrare și instalare. În mod ideal, ar trebui să se vândă deja pe una sau mai multe dintre piețele următoare: școli, case de vacanță, ciclism sau motocicletă și au abilități bune de marketing pe internet.

În timp ce preferința companiei din Marea Britanie este pentru un partener de fabricație, aceștia vor lua în considerare și parteneri care nu dispun de o unitate de producție, dar care ar putea ocupa funcția de vânzări și distribuție.

Partenerul trebuie să se angajeze să colaboreze cu firma britanică pentru a-și construi o relație de colaborare pe termen lung și să dorească să își dezvolte afacerea, prin adoptarea unui model de afaceri probat.

Tip de parteneriat considerat:

Contract de joint-venture

Contract de licențiere

Contract de fabricație

Subcontractare

6. BRIL20161116002 O companie israeliană, importanta, caută producători de calitate de materii prime pentru industria furajelor pentru o colaborare joint venture pe termen lung. Domeniul Agroalimentar

Tara: Israel

Tip: Cerere

Descriere:

Compania este o afacere de familie care se specializează din 1996 în reprezentarea exclusivă a companiilor din întreaga lume pe piața israeliană,.

Compania este interesată să colaboreze cu producătorii de materii prime de origine animală și de origine vegetală, aditivi, mașini și echipamente.

Printre clienții săi se află fabricile de furaje israeliene, centrele de hrănire, fabricile de hrană pentru pești și fabricile de hrana pentru animale de companie, fabricile de sortare și prelucrare a cerealelor și centrele de reciclare.

Compania caută continuu producători de materii prime de înaltă calitate, cum ar fi: subproduse de păsări de curte; pește / subproduse de somon; DDGS; cerealele și produsele lor: porumb / porumb, grâu, orz, soia, ovăz, gluten, tărâțe, pulpă de sfeclă de zahăr etc.

Avantaje și inovații: - Compania se asigură că fiecare dintre partenerii săi internaționali respectă cerințele clienților israelieni; produse specifice, igiena produselor, durabilitate și service.

- Compania a dobândit cunoștințe aprofundate despre legislatia israeliană și oferă sprijin deplin partenerilor săi de afaceri față de autoritățile israeliene din industria alimentară

- Compania este un reprezentant local al companiilor internaționale cu capacități de vânzare și eficiență în finalizarea tranzacțiilor.

Compania cunoaște bine piața israeliană în ceea ce privește prețurile și cele mai recente tendințe de pe piața produselor alimentare.

- Compania este foarte fiabilă și are drept scop cooperarea pe termen lung cu partenerii săi.

Specificații tehnice: Compania este interesată doar de importul de materii prime pentru piețele israeliene pentru hrana animalelor și produsele alimentare și dorește să contacteze direct producătorii, nu comercianții.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania este interesată să găsească producători de materii prime de calitate pentru industria hranei pentru animale, care doresc să intre pe piața israeliană.

Compania din Israel acționează ca agent comercial pe piața israeliană.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială