News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățilede afaceri , pentru luna iunie-iulie, primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

1.BRFI20180516001 Compania finlandeză care produce încălțăminte caută subcontractanții în țările UE. Domeniul Textile si Moda

Tara: Finlanda
Tip: Cerere
Descriere:
Înființată în 1928, compania finlandeză este unul dintre cei mai vechi producători de încălțăminte din Finlanda. Compania produce încălțăminte de iarnă și sport utilizand materiale de înaltă calitate în încălțăminte și controlul calității.
Pentru a răspunde cererii de încălțăminte, compania caută noi subcontractanți pentru fabricarea fețelor de încălțăminte. Compania va produce tălpi pentru încălțăminte și va termina produsul în Finlanda. Compania este interesată să încheie parteneriate pe termen lung cu subcontractanții din România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria sau Croația, totuși ei sunt, de asemenea, deschiși să discute cu subcontractanții din alte țări ale UE. Parteneriatul este considerat a fi sub forma unui contract de subcontractare sau de producție.
Avantaje și inovații: Compania de vârstă de 90 de ani are o experiență solidă în domeniul producției de încălțăminte și are o reputație de a fi un partener stabil și de încredere în rețeaua lor de afaceri.
Brandul companiei este puternic și bine-cunoscut și este de încredere fata de clienții lor.
Specificație tehnică: Compania caută subcontractori, care fac fețe de încălțăminte. Lucrarea include croirea, surfilarea, lipirea, coaserea și nituirea materialelor utilizate în fabricarea încălțămintei.
Tipul și rolul partenerului vizat: Compania caută subcontractanți, care sa faca fețele de încălțăminte. Calitatea producției și a produsului este importantă, iar compania efectuează în mod regulat verificări de calitate. Partenerul trebuie să fie bine pregătit să producă 50 000 de perechi de fețe anual. Se așteaptă ca limba de comunicare cu partenerul să fie engleza.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație sau subcontractare.
2.BRCZ20170419001 Agent comercial ceh care activează în domeniul sistemelor de ambalare pentru sectoarele auto sau electronice oferă reprezentare pe scară largă în cadrul unui contract de agenție comercială. Domeniul Ambalaje
Tara: Cehia
Tip: Cerere
Descriere:
Din 2011, IMM-ul ceh activează ca agent în numele producătorilor și furnizorilor industriali, în principal din Germania. Compania sa concentrat recent pe sistemele de ambalare pentru industria auto și electronică: tăvi și produse din material termoizolant, ambalaje cu bandă și bobine SMD (dispozitiv de montare pe suprafață), cutii cu separatoare, separatoare, ambalaje din spumă etc.
Compania dorește să-și susțină și să-și extindă portofoliul de sisteme industriale de ambalare si caută un nou produs, producător sau furnizor în acest domeniu. Interesul actual este ambalajul din carton industrial (carton ondulat / carton fibrolemnos), ambalaje din lemn sau materiale de ambalaj antistatice.
În afară de aceasta, compania cehă își diversifică domeniul de activitate, oferind si servicii de vânzări pentru producătorii industriali de sisteme de scule din domeniile automobile, electronice sau automatizări industriale.
Compania caută un partener de încredere care este interesat de un contract de agenție comercială cu potențialul de cooperare pe termen lung.
Serviciile de agenție comerciala oferite includ:
• service clienti, vanzare, service post-vanzare,
• Propuneri de soluții tehnice agreate împreună cu clienții
• Acționeaza ca punct de contact pentru Europa Centrală și de Est
Acest nou partener este solicitat din mai multe țări din UE, cum ar fi Germania, Austria, Olanda, Marea Britanie, precum și din SUA și Rusia. Partenerul potențial ar putea să vină din alte țări ale UE, cu toate acestea, este preferată comunicarea în limba engleză sau rusă.
Noul partener ar trebui să fie interesat să fie reprezentat în următoarele țări: Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia, Rusia și Belarus.
Avantaje și inovații: experiență pe piața din Europa Centrală și de Est în domeniul vânzărilor și serviciilor tehnice.
Cunoașterea sectorului și contactele locale / regionale.
Cunoașterea mediului de afaceri și a diferențelor culturale dintre Rusia și Belarus.
Experiență în înființarea unei noi companii în Republica Cehă.
Activități de agenție comercială de succes ale companiei cehe:
- ambalaje pentru un sector electronic și auto
- furnizarea de materiale și piese de schimb
- instalarea mașinilor / echipamentelor în producție (automatizări industriale, Industrie 4.0)
Specificație tehnică: Partenerul căutat ar trebui să fie un producător industrial cu experiență de afaceri pe piata internațională. Sectoarele vizate sunt automatizarea, electronica și automatizarea industrială.
Se caută, de asemenea, furnizor de carton industrial sau ambalaje din lemn sau materiale de ambalare antistatice.
Tipul și rolul partenerului vizat:
Partenerul așteptat ar trebui să fie un producător de ambalaje industriale sau sisteme de scule în sectoarele menționate mai sus cu experiență de cooperare transnațională, care are nevoie de un agent pentru contul cheie, vânzarea și serviciile pentru clienți.
Furnizorul de ambalaje din carton industrial sau materiale de ambalare antistatice este binevenit.
Compania cehă caută un partener de comunicare cu răspuns rapid, o bună calitate a produselor și obiective clare.
Limbile preferate de comunicare: engleză și rusă.
Cooperarea se va baza pe un contract de agenție comercială.
Tip de parteneriat considerat: contract de agenție comercială

3.BRCY20180426001 Producătorii de lemn de foc, brichete și cărbuni, în principal din țările balcanice, sunt solicitați de un importator cipriot pentru contracte de producție și de distribuție. Domeniul Productie
Tara: Cipru
Tip: Cerere
Descriere:
Compania cipriotă, înființată în 1997, este specializată în importul și comercializarea cărbunelui, lemnului de foc și a altor produse conexe către supermarketuri și magazine de lux.
De asemenea, compania vinde lemn de foc direct către consumatori.
Compania este unul dintre liderii pieței din Cipru, datorită experienței sale îndelungate, care detine o retea de distribuite extinsa in insule, poseda 5 furgonete și un camion.
Oferă o mare varietate de cărbuni, cărbune- brichete, focuri de artificii și alte produse conexe.
Compania produce, de asemenea, grătare de unică folosință, fabricate din material ușor de aluminiu și utilizează brichete de cărbune pentru sursa de căldură.
Compania are un depozit propriu de 800 mp. în Limassol, Cipru.
În plus, compania este deja implicată în cooperarea transnațională cu companii din Grecia și Portugalia.
Datorită nivelului ridicat al cererii, compania cipriotă caută parteneri de afaceri pe baza unui contract de servicii de distribuție. Căutând producători de lemn de foc, brichete și cărbuni, în principal din țări balcanice, Albania, Bulgaria, Bosnia Herțegovina, Serbia, România, Grecia, Croația, Fosta Republică Iugoslavă Macedonia, Muntenegru și Slovenia, in ideea de a le distribui produsele pe piața cipriotă.
În plus, compania cipriotă caută producători care să lucreze sub eticheta sa în cadrul contractelor de fabricație, deoarece este interesată să vândă aceste produse cu propria lor etichetă pe piața locală din Cipru.
Avantaje și inovații: Compania cipriotă este certificată și autorizată de ECHA (Agenția Europeană pentru Chimie) să distribuie combustibil solid în UE pe baza directivelor Uniunii Europene și astfel are capacitatea de a livra comenzi de cantități mici și / sau mari, oriunde în Europa , cu rapiditate și fiabilitate.
Compania are o experiență excelentă în distribuția lemnului de foc.
Are o rețea de distribuție bine organizată și servește în prezent o listă de clienți foarte mare.
Toate comenzile din Cipru sunt livrate de către personalul său bine pregătit, prin intermediul a 5 furgonete pentru comenzi mici și a unui camion pentru comenzi mai mari.
Livrarea comenzilor din țările europene este efectuată prin partenerii selectați ai companiei (expeditori) în toate țările membre ale UE.
Compania oferă, de asemenea, prețuri competitive.
Specificații tehnice: Partenerul potențial ar trebui să aibă cunoștințe și experiență excelente în producția de lemn de foc, brichete și cărbune. De asemenea, este preferată experiența de cooperare transnațională a potențialului partener.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul potențial ar trebui să fie un producător experimentat de lemn de foc, brichete și cărbuni, în principal din țările balcanice.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție
Contract de fabricație

4.BRAM20180504001 Importatorde alimente din Armenia ofera servicii de distributie. Domeniul Agro-alimentar
Tara: Armenia
Tip: Cerere
Descriere:
Această companie armeană este implicată în importul de produse alimentare. Compania caută producători și distribuitori de carne congelată (carne de vită, carne de porc, păsări de curte), paste și cereale. Compania importă diferite produse alimentare din SUA, Europa, Rusia, Brazilia etc.
Compania este bine cunoscută pe piața locală. Produsele importate sunt vândute în supermarketuri locale și în lanțuri specializate. Compania are, de asemenea, propriul supermarket. Produsele oferite trebuie să corespundă standardelor internaționale și cerințelor sanitar-veterinare.
Compania cauta in special carne congelată (carne de vită, carne de porc, păsări de curte) din întreaga lume, paste făinoase și cereale din țările CSI (Commonwealth of Independent States).
Compania oferă contracte de servicii de distribuție.
Avantaje și inovații:
- cunoașterea bună a pieței;
- experienta de lunga durata in domeniu;
- politica flexibilă a prețurilor;
- experiență în cooperarea transnațională;
- relații bune de parteneriat atât cu partenerii externi, cât și cu partenerii locali.
Specificații tehnice: Se caută producătorii și distribuitorii de carne de vită, carne de porc, păsări de curte congelate, precum și paste și cereale cu experiență în export. Compania caută parteneri de încredere pentru o colaborare de lungă durată.
Tipul și rolul partenerului căutat: Producătorii de alimente, carne congelată (carne de vită, carne de porc și păsări de curte) și paste făinoase, cereale sunt solicitate pentru contractul de servicii de distribuție.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție


5.BRNL20180424001 Firma incepatoare din Olanda cu activitate în domeniul comerțului cu produse de modă caută branduri de îmbrăcăminte pentru copii în cadrul unui contract de servicii de distribuție. Domeniul Textile si Moda
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere:
Ca tată al a patru copii mici, administratorul firmei olandeze a observat că există multe posibilități pentru brandurile de îmbrăcăminte pentru copii în Olanda și în special în segmentul de lux. A făcut o cercetare în regiunea sa, despre nevoile de îmbrăcăminte de lux.pentru copii. Potrivit rezultatelor, consumatorii olandezi caută branduri noi de îmbrăcăminte pentru copii (pentru băieți și fete). Acesta este motivul pentru care a decis să înceapă o afacere ca distribuitor de modă pentru mai multe mărci de îmbrăcăminte pentru copii. Întreprinzătorul olandez este un comerciant cu experiență în industria alimentară, dar nu are experiență și o rețea de afaceri în industria modei. El a decis să-și deschidă propriul magazin într-un oraș de modă din estul Olandei. Acum cauta branduri de imbracaminte pentru bebelusi si fete. Marcile de îmbrăcăminte pentru copii trebuie să fie specializate în denim de lux, îmbrăcăminte sport și îmbrăcăminte pentru copii obișnuite. Un contract de distribuție va fi prevăzut cu o condiție de plată în avans.
Specificații tehnice: Întreprinzătorul olandez caută marci de îmbrăcăminte de lux pentru copii. El caută producatori, care lucrează cu țesături naturale și denim.
Tipul și rolul partenerului: antreprenorul olandez caută furnizori de mărci de îmbrăcăminte de lux pentru copii:
- Pentru băieți și fete (4-12 ani)
- segmentul mijlociu și înalt
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție

6.BRFR20180413001 Firma franceza cauta subcontractor specializat in prelucrarea lemnului pentru a produce picioare de mese. Domeniul Materiale
Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere:
O firma tânără franceză care executa mobilier de lux pentru copii caută un nou producător pentru picioarele de lemn pentru mobilier. IMM-ul vinde mese de cafea, mese laterale și scaune cu picioare din fag sau nuc. Fiecare produs are 3 picioare conice cu o inserție metalică închisă pe partea superioară și un picior de lucru cu o inserție metalică filetată pe partea superioară și o inserție metalică filetată pe partea inferioară (vezi imaginea).
IMM-ul caută un partener pe termen lung pentru a produce picioare din lemn de fag sau nuc cu diferite forme sau lungimi (vezi imaginea). IMM-ul francez are nevoie de 1300 de bucăți pe an:
La 300mm din fag: 300 conic si 100 lucrate
La 300 mm din nuc: 75 conic și 25 lucrate
La 370mm din fag: 225 conic si 75 lucrate
La 300 mm din nuc: 75 conic și 25 lucrate
La 470mm in fag: 225 conic si 75 lucrate
La 470mm în nuc: 75 conic și 25 lucrate
Toate picioarele de lemn trebuie vopsite.
IMM-ul francez caută un partener pe termen lung specializat în prelucrarea lemnului în vederea încheierii unui contract de subcontractare.
Specificații tehnice: Toate picioarele de lemn trebuie să fie vopsite cu un lac mat.
Pentru picioarele din nuc, dacă lemnul este prea deschis la culoare, trebuie să fie colorat.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul trebuie să lucreze cu o calitate superioară a finisajului.
Se solicită un contract de subcontractare
Tipul de parteneriat considerat subcontractare