News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățilede afaceri , pentru luna iulie - august 2018  primite prin rețeaua Enterprise Europe Network.

1. BRUA20180604001 Producător ucrainean de paste este în căutarea furnizorilor de făină și gris din grâu dur pe baza unui contract de servicii de distribuție. Domeniul Agroalimentar
Tara: Ucraina
Tip: Cerere
Descriere: Compania ucraineană a fost înființată în 2001 și este situată la nord-vestul Ucrainei. Fabrica este specializată în producerea de pâine prăjită, grăsimi, fulgi și făină. În procesul de producție ei folosesc doar cereale selectate și ingrediente naturale. Patru linii de ambalare permit ambalarea a până la 50 mii de pachete în timpul unui schimb de lucru. Toate produsele respectă Standardul Tehnic Național 7697: 2015 5.1. Depozitul companiei păstrează până la 700 de tone de produse finite. Capacitatea de producție a fabricii: prelucrarea a 45 de tone de cereale pe zi. Acum încep să producă paste făinoase și sunt interesați să colaboreze cu furnizori sau producători italieni, turci sau canadieni sau cu producători de făină și grâu de grâu dur cu făină de gluten 28%. La început, compania trebuie să obțină specimen de făină. Volumul primelor consumabile este de până la 20 de tone, cu posibilitatea de plată avansată. Condiții de livrare: livrarea produsului de către furnizor la frontieră, apoi transbordarea încărcăturii către transportatorul companiei. Compania este interesată de un contract de distribuție cu distribuitori de făină.
Avantaje și inovații: tehnologia modernă de producție permite conservarea în cereale a maximului de componente utile: vitamine naturale, minerale și aminoacizi.
Cerealele nu conțin OMG, pesticide, reziduuri de substanțe agrochimice și alte substanțe dăunătoare, fapt confirmat de toate concluziile sanitare necesare.
Tehnologia de conformitate a producției este confirmată pe ambalaj, cu marca de conformitate a produselor cu normele standardului ucrainean de calitate.
Specificații tehnice: Firma este interesată de cooperarea cu producătorii și furnizorii de făină și grâu dur din grâu dur cu un continut de gluten 28%. La început, compania trebuie să obțină specimen de făină. Volumul primelor consumabile este de până la 20 de tone, cu posibilitatea de plată avansată. Condiții de livrare: livrarea produsului de către furnizor la frontieră, apoi transbordarea încărcăturii către transportatorul companiei.
Tipul și rolul partenerului: Firma este interesată de colaborarea cu producătorii și furnizorii de făină și grâu dur din grâu dur cu un continut de gluten 28%. La început, compania trebuie să obțină specimen de făină. Volumul primelor consumabile este de până la 20 de tone, cu posibilitatea de plată avansată.
Condiții de livrare: livrarea produsului de către furnizor la frontieră, apoi transbordarea încărcăturii către transportul companiei.
Condiții de cooperare: Contract de servicii de distribuție pentru producție ulterioară.

2. BRNL20180531001 Distribuitor olandez în domeniul sportului și jucăriilor caută o fabrică de prelucrare a lemnului interesată de un contract de fabricație pentru producția de produse din lemn de dimensiuni mari. Domeniul productie
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeza cauta un producator specializat in executia produselor din lemn de inalta calitate, care pot livra o serie de astfel de piese, de preferinta discurile. Aceștia preferă să coopereze cu o companie mică de dimensiuni medii.
Designul este realizat din lemn masiv de fag și o placă de lemn multiplex de 200 x 40 cm. Lemnul trebuie să fie foarte bine condiționat pentru a obține nivelul plat. Cerințele de calitate ale discurilor utilizate în turnee oficiale sunt ridicate. Se așteaptă ca numai fabricile de prelucrare a lemnului cu mașini de frezat cu comandă numerică (CNC) să poată îndeplini specificațiile.
De preferință, producătorul plăcilor de shuffle ar trebui să furnizeze și discurile din lemn rotunjite de 52 mm.
Finisajul trebuie să fie slefuit neted (și tratat cu un lac).
Cantitatea de produse:
- Cantitatea estimată de 2000-3000 de bucati în 2019
Compania caută un partener interesat de colaborare în cadrul unui contract de fabricație.
Specificații tehnice: Producătorul trebuie să fie specializat în prelucrarea lemnului și să poată livra o serie de produse din lemn de înaltă calitate la prețuri acceptabile. De preferință, producătorul ar trebui să furnizeze și discurile din lemn.
Tipul și rolul partenerului: Este de așteptat ca producătorul care poate satisface specificațiile ridicate ale acestui produs sa fie o fabrică de prelucrare a lemnului cu mașini de frezat cu comandă numerică numerică (CNC). După aprobarea eșantionului, va fi prevăzut un contract de fabricație pentru o primă serie.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

3.BRPL20180705001 Companie poloneză care este producator si comerciant de produse din lemn, caută producători de produse de uz casnic din lemn, furnizori de lemn de conifere și producatori de placaj. Domeniul productie
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania poloneză a fost înființată în 1994 ca producător de produse de uz casnic din lemn. Acum sunt specializați în furnizarea de produse din lemn natural, ecologic, conifere și foioase pentru piețele importante din Germania, Olanda, Belgia, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Austria și Elveția. Pentru a proteja mediul natural, au obținut certificatul FSC® (Consiliul pentru administrarea pădurilor). Aceasta confirmă faptul că lemnul folosit provine din resursele forestiere, unde principiile bunei gestionări a pădurilor sunt îndeplinite. IMM-ul caută furnizori de producători din lemn de conifere și placaj (fag, mesteacan, pin). Firma noastra cauta si producatori de rafturi, rafturi, cai de ras pliabile (material: lemn de conifere si fag) (cantitate 200.000 lunar), cutii [cu si fara capac, placaj de fag, mesteacan, copac, pin) (dimensiuni: de la 30x20x15 cm la 60x40x23 cm) (cantitate: 250.000 pe lună)], plantaje (exemple de produse din imaginile de mai jos) interesate de un contract de servicii de distribuție. IMM este dispus să acționeze ca distribuitor al produselor menționate mai sus pe piața poloneză și pe piețele internaționale.
Avantaje și inovații:
- peste 24 de ani de experiență,
- personal cu înaltă calificare, cu experiență, multilingvă,
- contacte de afaceri în întreaga Europă
- relații puternice cu clienți companii, instituții locale și internaționale,
- compania este certificată de FSC®
Specificații tehnice: Vor să contacteze furnizorii de lemn și producătorii de produse din lemn în mod obligatoriu cu certificatul FSC®. Acestea sunt deschise tuturor ofertelor de cooperare cu țările Uniunii Europene.
Tipul și rolul partenerului vizat: Compania poloneză caută parteneri care au un statut financiar pozitiv pentru a asigura un parteneriat de lungă durată. Partenerii potențiali de afaceri internaționali ai companiei ar trebui să fie companii implicate în producția de produse din lemn, interesate de distribuția bunurilor lor pe piețele din Polonia și străinătate.
Un al doilea tip de potențiali parteneri sunt companiile implicate în furnizarea de placaj și lemn de conifere, care pot furniza materialele menționate mai sus.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție

4. BRDE20180628001 IMM din Germania doreste sa incheie un contract de fabricație pentru scaune din lemn, în serii mici. Domeniul productie
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: IMM-ul german a fost înființat în 1990 ca o agenție de publicitate cu servicii complete. În plus față de publicitatea clasică, cum ar fi dezvoltarea logo-ului, publicitatea și designul de broșuri, aceștia oferă, de asemenea, suport pentru vânzări și marketing pentru clienții lor și organizează, de asemenea, târguri pentru care organizează și proiectează standul. În acest context, au început să lucreze la proiectarea 3D și au dezvoltat un scaun de înaltă calitate, care este fabricat din lemn de nuc solid sau fibră dură acoperită cu alb.
Dacă scaunele nu sunt folosite, acestea pot fi de asemenea transformate într-un raft atractiv.
Scaunul / raftul este acum primul produs cu care ar dori să construiască un pilon suplimentar pentru companie.
Deoarece producția manuală nu este eficientă, ei caută sa incheie un contract de fabricație cu un atelier de dulgher fiabil, care poate produce scaunele în serii mici. Pentru acest lucru este necesar un sistem CAD. Programul CAD este deja scris.
Scaunele ar trebui să fie confecționate din lemn masiv (nuc) sau din fibră tare și apoi să fie ambalate în cutii de carton și trimise în Germania.
Specificația tehnică: este necesar un CAD și partenerul trebuie să utilizeze programul CAD deja existent. Până în prezent, scaunele de eșantion au fost produse cu un sistem CAD al unui tâmplar. Programul CAD a fost folosit pentru a controla ferăstrăul și mașina de frezat pentru prelucrarea panourilor din lemn.
Datele au fost făcute conform desenelor companiei și formatele de date sunt fișiere .dwg și .mpr. IMM-ul se gândește la serii mici cu scaune de 60 - 80, care pot fi rearanjate după cum este necesar. Partenerul trebuie să aibă experiență în prelucrarea lemnului masiv și a fibrei tari.

Tipul și rolul partenerului: - Tipul partenerului căutat:
Industrie
- Domeniul de activitate specific al partenerului: atelier de tamplarie
-Probleme de îndeplinit:
Partenerul trebuie să producă scaunele, să ofere o calitate bună și să fie fiabil. Respectarea datelor de livrare este de asemenea importantă.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

5. BRUK20180615001 Firma britanică de proiectare a gratarelor (barbecue) doreste să externalizeze fabricarea acestora. Domeniu Productie
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere:
Compania din Marea Britanie a inventat un kit de grătar din cărămidă în 1977 și este încă singurul specialist din Marea Britanie - în fruntea designului și inovării. Kiturile lor sunt proiectate în Marea Britanie și au cea mai largă gamă de accesorii disponibile, precum și multe modele înregistrate care sunt exclusive ale companiei. Firma vinde direct printr-o serie de platforme online. Aceștia fabrică în prezent o gamă în China, dar acum caută un partener european pentru fabricarea unuia dintre modelele lor. Cantitatea pe care o va comanda compania britanică este de circa 800 pe an în loturi de 200.
Specificații tehnice: Ei caută producătorii care respectă standardul de siguranță EN 1860-2013: 1.
Tipul și rolul partenerului vizat: Compania britanică dorește să ajungă la un contract de fabricație cu o companie care poate produce aproximativ 800 de grătare pe an, în funcție de design și dimensiuni.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

6. BRPL20161010003 Companie poloneza din sectorul alimentatiei isi ofera serviciile de distributie. Domeniul Agro-alimentar
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania poloneză de import funcționează pe piața poloneză din 1990 și este specializată în conservarea produselor alimentare. Compania este foarte activă în domeniul importului și comerțului cu următoarele produse alimentare: smântână, lapte de capră, lapte de vacă, iaurt grecesc, brânză feta, suplimente alimentare, alimente ecologice. Compania caută producătorii produselor menționate mai sus pentru a deveni partener de distribuție. Compania are mulți ani de experiență în comerțul internațional și a stabilit relații de afaceri cu parteneri din țări din întreaga lume. Compania dorește să extindă cooperarea în afaceri și caută parteneri străini în principal din Italia, Grecia, Spania și din alte țări.
Avantaje și inovații: Avantajele și inovațiile sunt:
- experiență avansată în distribuția produselor alimentare,
- o gamă largă de sortimente de produse,
- rețeaua de contacte pe piața poloneză,
- experiență vastă în comerțul internațional (compania cooperează cu parteneri din țări străine).
Specificații tehnice: producătorii / furnizorii unei game largi de produse și calitatea înaltă a alimentelor.
Produsele cu o perioadă mai lungă de expirare.
Flexibilitatea și reactivitatea potențialilor parteneri ar trebui să fie compatibile cu nevoile pieței.
Tipul și rolul partenerului: Firma este interesată de cooperarea cu parteneri străini (IMM-uri, întreprinderi mari și MNE) care sunt producători de alimente. Compania poloneză așteaptă o calitate înaltă a produselor alimentare și livrări la timp. Clientul este interesat de stabilirea unei colaborări pe termen lung cu partenerii de afaceri care să le ofere un contract de servicii de distribuție.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție