News CCI Brasov

METROPOLITAN EXPO GREECE

(0 voturi)
METROPOLITAN EXPO GREECE

Vă informăm despre oportunitattea participării la cel mai important eveniment din domeniul alimentației și băuturilor. 

În perioada 16 - 18 Martie 2019, la METROPOLITAN EXPO GREECE din Atena, va avea loc cea de-a 6a ediția a expozitiei internationale de alimente si bauturi “FOOD EXPO”, la care vor participa mai mult de 1.350 de expozanti din Grecia si din strainatate. Expozitia se desfasoara pe un spatiu de 50.000 m2 și gazduieste peste 70.000 de vizitatori si 900 de hosted byuers.

Organizatorul targului FORUM SA ofera posibilitatea de a gazdui importatori din sectorul respectiv din Romania, acoperind pentru acestia cheltuielile de transport si cazare pe durata de desfasurare a targului.
Va transmitem atat e-mailul informativ care pot fi folosit si pentru inregistrarea firmelor interesate in cadrul programului Hosted Buyers cat si broșura a expoziției în limba engleza si am aprecia daca ati putea informa membrii si/sau partile interesate de acest eveniment.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina de internet dedicata: http://www.foodexpo.gr/?lang=en.

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta departamentul de vizitatori internationali pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Informații suplimentare și sprijin la  Seful Biroului Ioannis Markos

Ministru Plenipotentiar pentru

Afaceri Economice si Comerciale