News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățilede afaceri, pentru luna septembrie 2018  primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

1. BRUA20180719001 Producătorul ucrainean de încălțăminte pentru copii caută furnizori de talpă pe baza unui contract de fabricație sau comercial cu suport tehnic. Domeniul Textile si Moda
Tara: Ucraina
Tip: Cerere
Descriere:
Compania ucraineană cu experiență de mulți ani în fabricarea încălțămintei din piele (bărbați, femei și copii) a lansat în 2015 o linie de încălțăminte sănătoasă și ortopedică pentru copii, asistată de experți medicali. Compania își vinde produsele pe piața internă în segmentul de preț mediu și intenționează să le exporte.
Acordând o atenție sporită calității materiilor prime și componentelor produselor, compania ucraineană se așteaptă de la potențialii furnizori:
- calitate stabilă;
- timpul de livrare în timp util.

Compania caută un parteneriat pe termen lung pe baza unui contract comercial cu suport tehnic.
Specificații tehnice:
Cerințele produsului:
- modele moderne de tălpi pentru incaltaminte- copii din TEP (termolastoplast).
- materialul trebuie să fie rezistent la uzură, să nu aibă miros patrunzator, să nu conțină substanțe nocive pentru sănătatea copilului.
Compania caută în prezent tălpi de două tipuri:
- Talpa pentru copii cu călcâi Thomas;
- Talpa pentru adidași pentru copii.
Tipul și rolul partenerului vizat: Un partener poate fi atât un producător (de preferință), cât și un distribuitor de tălpi de pantofi. Rolul principal al partenerului este de a furniza talpi având în vedere anumite cerințe în ceea ce privește mărimea și calitatea. Numărul total de tălpi pe an este de aproximativ 4 mii de perechi.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție; Contract de fabricație

2. BRLT20180806001 O companie de îmbrăcăminte din Lituania caută producători de îmbrăcăminte. Domeniu Textile si moda
Tara: Lituania
Tip: Cerere
Descriere:
O companie lituaniană care activează în domeniu din 2007, este o companie de proiectare și producție de îmbrăcăminte.
Înființată de doi designeri de modă lituanieni, compania proiectează și produce îmbrăcăminte de textile corporative pentru bănci, magazine de vânzare cu amănuntul, hoteluri, restaurante, companii aeriene și instituții de asistență medicală. Compania proiectează și produce diferite tipuri de îmbrăcăminte de identitate corporativă.
Designerii au ani de experiență în lucrul cu întreprinderi mari și mici, naționale / internaționale.
Compania este capabilă să realizeze soluții flexibile pentru prototip și fabricare în funcție de amploarea comenzilor. Lucrând atât pe termen scurt cât și pe termen lung, compania are capacitatea de a accepta comenzi mici și mari la un preț rezonabil.
Împreună cu crearea stilului corporativ și a designului, compania are o varietate de metode de aplicare a logo-ului sau a graficului. Un client poate alege din țesături textile și tricotate tratate cu vopsele de înaltă calitate, organice, pe bază de apă, sclipici, paste lucioase sau alte materiale emergente, care pot produce o varietate de efecte de culoare și textură. O gamă largă de calități vizuale, etichete țesute / logo-uri. Etichetele pot fi aplicate cu clei sau cusute. Compania oferă metode de aplicare: lucrul manual, imprimarea directă pe textile, imprimarea termică, serigrafie, alte metode pot fi disponibile, în funcție de solicitarea clienților.

Compania dorește să extindă afacerea și este interesată de parteneriate cu companii din UE, din Scandinavia și / sau din Comunitatea Statelor Independente (CSI). Compania caută parteneri de fabricație în baza contractului de fabricație, care ar putea să producă produse pe baza unor proiecte specifice prezentate de companie
Avantaje și inovații:
- Ambii designeri au mai mult de 20 de ani de experiență.
- Flexibilitatea gestionării proiectelor mari și mici.
- Soluțiile inovatoare la cererea clienților sunt foarte binevenite.
- O gamă largă de produse, posibilitatea de a alege un întreg produs sau doar o fracțiune a procesului (design concept, prototipuri, eșantioane, fabricație).
- Compania este deschisă diferitelor provocări de proiectare și fabricare in cantități mici.

Specificații tehnice sau expertiză: Materialele sunt convenite, hainele trebuie să fie făcute în conformitate cu desenele sau modelele companiei.

Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută producători de îmbrăcăminte, care se specializează în producția de linii de îmbrăcăminte în urma unor proiecte specifice conform contractului de fabricație.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație


3. BRBE20180719001 Designer belgian de îmbrăcăminte pentru bărbați caută un producător de caciuli și șosete tricotate să coopereze pe baza unui contract de fabricație. Domeniul Textile si Moda
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania belgiană a fost înființată în 2017 și este specializată în proiectarea și vânzarea de îmbrăcăminte pentru bărbați: tricouri, pulovere, cămăși și cămăși de polo. Compania este relativ nouă, însă proprietarii au experiență în acest sector cu o companie anterioară care a fost recent vândută. Își exporta produsele pe plan internațional.

Întrucât activitățile companiei belgiene sunt proiectarea și comercializarea / vânzarea îmbrăcămintei, acestea lucrează întotdeauna cu partenerii de producție. Vor să-și extindă gama. Pentru a-și produce blugi și șosete tricotate.
Avantaje și inovații: Designul lor de îmbrăcăminte este destul de discret, fără logo-uri mari, dar colorate. Ei lucrează exclusiv cu producătorii de mici dimensiuni pentru a le oferi clienților o adevărată arta artizanală și de calitate.
Specificații tehnice:
Partenerul ar trebui să aibă o mașină artizanală și trebuie să poată produce în mod flexibil, în cantități mai mici, dacă este necesar. Compania trebuie să aibă experiență în industria de moda segmentă de nivel mediu și înalt. Toate echipamentele ar trebui să fie prevăzute pentru a crea caciulite și șosete tricotate.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania belgiană caută un partener care este capabil să producă șosete și caciulite tricotate, de înaltă calitate în cantități mai mici

Ei doresc să construiască o relație pe termen lung și să crească împreună în industria modei.

Partenerul furnizează toate materialele de producție, firele din lână pentru a alege, dar designul va fi livrat de compania belgiană.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație


4. BRCN20180803003 O companie chineză caută furnizori de produse alimentare și de bunuri de consum din UE. Domeniul Agro-alimentar
Tara: China
Tip: Cerere
Descriere:
Compania a fost înființată în 2010 în provincia Henan, cu capital social de 6 milioane de yuani și 30 de angajați. Se angajează să importe produse de înaltă calitate din UE și să le vândă în China.
Provincia Henan este provincia cea mai populată din China, cu o populație mai mare de 107 milioane de locuitori. Mai mulți oameni înseamnă o cerere mai mare a produselor alimentare și de consum. Având în vedere siguranța produselor din China, mulți chinezi preferă din ce în ce mai mult produse din UE. Astfel, compania speră să importe din UE mai multe produse alimentare și de consum (bere, suc, ulei de semințe de floarea soarelui, lapte, vin, pâine).
Partenerii potențiali ar trebui să fie calificați. Produsele lor ar trebui să îndeplinească cerințele UE și China. Poate oferi contract de agenție comercială.
Specificații tehnice: Toate produsele alimentare și bunurile de consum ar trebui să respecte standardele UE de siguranță și să li se permită transportul către China.
Tipul și rolul partenerului vizat: Compania este implicată în importul de produse alimentare și de consum din UE. Potentialul partener ar trebui să fie calificat, iar produsele sale să îndeplinească cerințele UE și China.
Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

5. BRNL20180601001 Olanda studio privat de etichete caută producători certificați de îmbrăcăminte cu sediul în Europa. Domeniul Textile si Moda

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere:
În 2017, trei antreprenori olandezi au început să conceapa etichetele de modă, pentru a produce mai multă impresie. Ei creaza etichetele de la început, prin modul în care pot alege să-și proiecteze, să-și dezvolte și să producă articole de îmbrăcăminte. Acestea oferă servicii care îmbunătățesc și simplifică producția de îmbrăcăminte ecologică. Recomandă ca etichetele de modă să fie produse numai din țesături ecologice, durabile. Compania olandeză își conectează etichetele cu producătorii certificați care lucrează pentru o industrie mai bună prin implementarea și oferirea de soluții durabile. În funcție de nevoile etichetelor pe care le creează, ofera servicii și parteneriate în diferite faze; consultanță, dezvoltare colectivă, producție și branding vizual.

Pentru moment, studioul olandez de etichete private lucrează cu companii de producție care au sediul în India. Ei doresc să lucreze, de asemenea, cu companii ecologice / durabile din Europa și cu furnizori de țesături și accesorii.
Ei cer de la noii potențiali parteneri:

- Sa fie certificat prin standardul Global Organic Textiles (GOTS) preferat, Asociația OEKO-TEX® sau FAIRTRADE
- Compania olandeză dorește să înceapă cu cantități de comandă de la 50 până la 2000 de bucăți;
- Compania de producție este flexibilă / deschisă pentru a fi vizitată;
- Sa aiba un echilibru bun între bărbați și femei în cadrul personalului (ținând cont de așteptările legate de genul cultural);
- Oferă un portofoliu de produse sezoniere viitoare;
- Sa fie la curent cu evoluțiile pieței, tendințele viitoare și problemele globale.

Noul potențial; partenerii cu sediul în Portugalia, Polonia, Bulgaria, România și Turcia. Partenerii potențiali trebuie să aibă o misiune și o viziune ecologică, care este deja vizibilă în ceea ce privește politicile chimice, de tratare a apei. Este prevăzut un contract de fabricație.

Specificații tehnice: Compania olandeză caută parteneri cu o mare de experiență în îmbrăcăminte de producție durabilă.
Tipul și rolul partenerului: producători de îmbrăcăminte ecologică / durabilă din Portugalia, Polonia, Bulgaria, România și Turcia.

Rol:
- facilitarea producției de îmbrăcăminte;
- Certificat de preferință Standardul Global Organic Textiles (GOTS), Ecotextiel (OEKO-tex) și FAIRTRADE
- Cantitatea minima de comanda este de 50 pana la 2000 bucati.
Tipul de parteneriat Considerat contract de fabricație


6.BRCN20180810001 O platformă online a magazinelor chineze caută producătorii europeni de săpun și intenționează să desfășoare o cooperare în baza unui contract de fabricație

Tara: China
Tip: Cerere
Descriere:
Acest magazin on-line chinezesc online a fost infiintat de o companie de tehnologie de vârf cu sediul în China. Compania este în sudul Chinei și a fost listată la NASDAQ (Asociația Națională a Ofertatorilor de Valori Mobiliare). Este unul dintre editorii de jocuri mobile cu cel mai mare venit din lume și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de e-mail gratuite din China. De asemenea, este un lider chinez de mass-media mobile și platforma media pe Internet. În prezent își desfășoară activitatea prin intermediul birourilor din 7 țări, inclusiv China, Germania, Italia, Coreea, Japonia, SUA și Australia.

Magazinul online de comerț electronic selectează cele mai bune produse din întreaga lume pentru clienții săi. De asemenea, controlează și supraveghează toate procedurile de producție. Ea are acum 9 categorii de produse, inclusiv articole de uz casnic, îmbrăcăminte, aparate electrice, îngrijire personală, dietă, bucătărie, îngrijire pentru copii, recreere și sport și accesorii, cu peste 5.000 de unități SKU. De asemenea, are produse personalizate.

Potrivit strategiei lor de dezvoltare a afacerii, ei intenționează să-și extindă linia de produse de curățenie pentru uz casnic pentru a-și satisface cerințele de creștere a clienților.

Magazinul online speră să confirme, cât mai curând posibil, potențialii furnizori de săpun din Europa să efectueze o cooperare substanțială în cadrul unui acord de fabricație.

Contractul de fabricare așteptat înseamnă că producătorii de săpun europeni trebuie să conducă procedurile de producție și să ambaleze produsele finite cu etichetele private ale companiei chineze. Adăugarea etichetei producătorului pe ambalaj ar putea fi, de asemenea, discutată.

Specificații tehnice:
1. Compania chineză preferă brandurile europene de săpun care nu au fost încă pe piața chineză sau celelalte mărci care au doar vânzări mici în China.
2. Se așteaptă ca săpunul să fie fabricat în Europa și cu caracteristici locale, cum ar fi săpunul Marsilia din Franța.
3. Prima cantitate de comandă depinde în mod normal de cerința minimă a comenzii partenerilor. Volumul total al comenzilor ar putea fi discutat pe baza rezultatelor cooperării și a feedback-ului de piață al primei comenzi.
4. Producătorii europeni trebuie doar să aibă grijă de producția și livrarea către clientul chinez a unor produse de înaltă calitate cu caracteristici distinctive și un preț bun. Compania chineză se va ocupa de transport, depozitare și toate problemele de marketing.
Tipul și rolul partenerului:
Producători potențiali de săpun europeni. Cooperarea potențială prin intermediul unui contract de fabricație.
Ar fi foarte apreciat dacă potențialii producători de săpun europeni ar putea să ofere broșuri, mostre, cotații și timp de livrare estimat.
Compania chineză speră să realizeze o colaborare stabilă cu potențialii parteneri pe termen lung.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație