News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri, pentru luna octombrie 2018 primite prin rețeaua Enterprise Europe Network.

1. BRSE20180906002 O firma suedeza de mobilier și design caută producători de mobilier care lucrează în lemn masiv sau furnir. Domeniul Mobila

Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere:
Firma suedeza de mobilier și design este in domeniu de mai bine de 15 ani, iar designerul lor a avut o relație de lungă durată de parteneriat cu IKEA.
La aceasta firma se proiectează totul, de la mobilier și design interior până la produse în aer liber și accesorii de animale mici, de animale sălbatice, cum ar fi hrănitori de păsări. Ei au deja o rețea extinsă de producători și revânzători internaționali. Majoritatea contractelor sunt pe bază de redevențe.
Acum caută să incheie relații cu mai mulți producători internaționali de mobilă pe care să se poată baza pentru contractele de fabricație legate de proiectele la care lucrează.
Avantaje și inovații: În plus față de proiectarea produselor funcționale de înaltă calitate, compania suedeză este specializată în crearea de produse care pot fi ambalate plat, precum și procese de fabricație care produc la prețuri competitive fără a compromite exprimarea creativă.
Specificații tehnice:
- Cautam producatori de mobila care lucreaza cu lemn masiv si furnir in orice tip de lemn.
- Ar dori ca producătorul de mobilier să lucreze deja în tipul de lemn oferit și că lemnul este disponibil la nivel local.
- Preferabil dacă producătorul este pregatit pentru a lucra cu materiale mixte, de exemplu lemn și metal.
- Preferat dacă sunt disponibile o serie de finisaje și tratamente de suprafață.
Tipul și rolul partenerului vizat: Compania suedeză dorește să încheie un contract de fabricație cu un producător de mobilier pe care să-l poată contacta pentru proiectele contractate. Aceștia ar dori, de asemenea, să dezvolte o relație pe termen lung în care să existe oportunități pentru compania suedeză de a primi clienți de la producător cu privire la proiectele potențiale de proiectare în care s-ar potrivi competența lor și unde ar putea colecta redevențe.
Tip de parteneriat considerat:
Contract de licențiere
Contract de productie


2. BRFR20170803001 IMM francez caută un furnizor de baloturi din talas. Domeniul productie
Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM francez produce produse ecologice de ambalare în lemn. Această fibră de lemn este utilizată ca material de ambalare pentru a proteja produsele fragile.

În zilele noastre, cererile sunt mai variate: așternut pentru păsări de curte, izolare pentru grădinari pe rasaduri, ambalare de crustacee, căptușeală pentru cutii cadou, căptușeală pentru cutii de fructe și legume etc.

În loc să producă baloturile de lemn în sine, compania dorește să dezvolte și să se concentreze de acum înainte asupra fabricării produselor din talas (în special tampoane).
Pentru a merge împreună cu această strategie, IMM-ul caută un furnizor stabil care să poată furniza cantitatea necesară de talas și care trebuie să respecte factura de specificații (care va fi furnizată înainte de orice acord) în ceea ce privește dimensiunea, umiditate, culoare și calitate generală.
Compania este dispusă să viziteze furnizorul și să împărtășească know how dacă este necesar. Ambele companii trebuie să reacționeze reciproc pentru a ușura organizarea producției (de la furnizor și de la cumpărător) în timpul sezonului.

IMM-ul caută, prin urmare, un furnizor sau producător de talas pentru contractul de producție pentru a furniza materiile prime necesare pentru producție.

Avantaje și inovații: - Parteneriat pe termen lung între cele două companii
- Compania are aproape 80 de ani de experiență în industria fibrelor de lemn
- În calitate de producător de baloturi, societatea are deja o experiență excelentă și este un lucru bun de împărtasit dacă este necesar
- Integrate într-o abordare a Responsabilității Sociale (CSR)
- Gamă largă de clienți pe piața națională
Specificații tehnice:
Compania caută un furnizor de talas care trebuie să respecte următoarele specificații:

CALITATE
- Tipul de lemn: molid sau plop
- Numai lemnul uscat folosit pentru fabricarea talasului (<20% din rata de umiditate)
- Nici un tratament pe lemn
- Culoarea talasului trebuie să fie clară și luminată
- Dimensiunea talasului: lungime 30-50cm / lățime 2mm / grosime 0.2mm
- Talas presat în baloturi de până la 80 kg pe balot
- Nu se încarcă baloturi în camion, ci numai pe paleți
- Se poate solicita un certificat de contact alimentar

PRODUCȚIE
- Furnizorul trebuie să poată procesa talasul și să producă 50 până la 90 de tone pe an.
- Timpul de executie estimat este de aproximativ 10 zile pentru 15 tone de talas.

Tipul și rolul partenerului:
- să aveți o echipă de vorbitori de limba engleză
- să fie producătorul talasului sau trebuie să aibă contact direct cu producătorul pentru a garanta cea mai bună reactivitate și control asupra producției.
- să respecte planificarea producției după confirmarea comenzilor.

- Partenerii pot fi obligați să fie în contact cu compania de transport pentru a planifica încărcarea camionului.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație


3. BRSI20180830001 Compania slovaca cauta furnizori de cherestea si panouri din lemn pentru constructii si cherestea, cautam furnizori de lemn de foc. Domeniul Construcții durabile

Tara: Slovacia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania slovenă a fost înființată în 1993. Programul de vânzări al companiei cuprinde cherestea, toate tipurile de plăci de lemn, cârlige, parchet, produse de tamplarie și construcții lipite, terase masive, materiale de mobilier mic, acoperișuri și alte produse.
De 25 de ani, compania oferă construcții complete de case personalizate și servicii de supraveghere pentru toate tipurile de clădiri: supravegherea profesională la șantier, controlul calității lucrărilor derivate și supravegherea financiară a executării lucrărilor.
Viziunea companiei este aceea de a deveni cea mai de succes și mai accesibilă companie care oferă totul de la șapă la fereastra de acoperiș într-un singur loc.
Compania a crescut constant în ultimii ani și are nevoie mai mare de lemn de calitate. Caută furnizori de lemn de înaltă calitate pentru produsele lor.
Compania este interesată de o colaborare reciprocă pe termen lung cu partenerii săi.
Compania caută furnizori din UE și din alte țări care vor furniza lemn pe baza unui contract de servicii de distribuție.

Avantaje și inovații:
- să se concentreze asupra dezvoltării tehnologiilor și produselor de producție în conformitate cu cele mai recente cerințe ecologice
- experiență vastă și personal cu înaltă calificare
- toate într-un singur loc
- gamă largă de clienți pe piața națională
- Certificat de excelență AAA-Rating de la agenția de rating Bisnod în 2016
- Certificatul de excelență AAA-Rating de la agenția de rating Bisnod în 2017

Rolul partenerului: Partenerul trebuie să furnizeze toate tipurile de cherestea și plăci din lemn pentru industria construcțiilor și a tamplariei conform cerințelor clientului, de asemenea lemn de foc.
Compania este interesată de o colaborare pe termen lung.

Tip de parteneriat considerat: Contract de service/distributie


4. BRES20180801001 Firma de pelete din Spania cauta noi furnizori de pelete

Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere:

Un comerciant spaniol de pelete din lemn, care vinde în prezent în întreaga lume, caută producătorilor de pelete EnPlus de 6 mm din întreaga lume să incheie un contract de servicii de distribuție.

Compania spaniolă are diferite tipuri de produse care merg de la peleți pentru cazane la așternut pentru animale de companie.
- Cazane, in prezent lucreaza cu producatori spanioli, portughezi si francezi, vandute in vrac, ambalate in saci de 15kgx70 / palet, 15kgx42 / palet si saci mari 1t.
- ramasitele din productie, datorită absorbției produsului poate fi utilizat pentru animale, vândute în prezent în saci de 6kg la supermarketuri.

Compania solicită producători care să furnizeze tuturor clienților sai.
Ei solicita ca produsul să fie livrat în vrac, pelete și / sau in saci, cu numele marcat pe ei.
Producătorul poate fi de capacitate mica, de 500T / an la producătorii mari de zeci de mii.
Avantaje și inovații: Compania are:
- Experienta in relatia cu clientii.
- Un portofoliu mare de clienți din întreaga Europă.
- contacte de transport pentru dezvoltarea corectă a afacerii.
- poate furniza clienților săi diferite tipuri de calitate și format de produs.

Specificații tehnice:
- Produsul trebuie să fie de preferință din pin.
- Este mai bine să aveți certificatul EnPlus sau similar.
- Compania cauta numai peleti de 6mm.
- Poate fi ambalat în vrac și în vrac


Tipul si rolul partenerului: Compania cauta companii producatoare care vor avea capacitatea de a produce pelete de 6mm pentru a le livra pe piata.
Căutăm un contract de servicii de distribuție datorită know-how-ului său în vânzarea de pelete și legături de transport în întreaga lume.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție

5. BRDE20180301001 Firma germană de vânzări oferă reprezentări pentru produsele de ambalare pe baza contractelor de agenție comercială.Ambalaje carton

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

Frma germană de vânzări, înființată în 1996, este specializată în distribuția produselor de ambalare. Oferă sprijin vânzărilor și marketingului producătorilor europeni de
- colțuri și țevi (solide);
- foi anti-alunecare,
- pastă turnată,
- sacoșe de hârtie,
- hârtie pentru ambalaje și cutii de pliere pentru produse cosmetice și farmaceutice.

Ca furnizor de servicii, compania este activă cu succes în următoarele segmente:
alimente și băuturi, automobile, cosmetice, pharma, consumabile de birou, mobilier, produse chimice, cafea și ceai, electronice.

Agenția de vânzări oferă următoarele servicii:
• reprezentarea produselor pe piețele din Germania, Austria și Benelux,
• utilizarea contactelor existente cu clienții pentru produse noi,
• asistență pentru clienți la fața locului,
• informații despre concurenți și despre activitățile acestora pe piață,
• dezvoltarea de noi produse în colaborare cu partenerii,
• sprijin pentru târguri și expoziții în Germania, Austria, Benelux,
• corespondențe calificate către grupurile țintă respective.

Compania caută furnizori fiabili pentru produsele menționate mai sus, care doresc ca produsele lor să fie introduse pe piețele germane, austriece și Benelux și sunt interesate de un contract de agenție comercială.

Avantaje și inovații: Agenția are o experiență pe termen lung în domeniul ambalajelor și este foarte bine introdusă pe piețele din Germania, Austria și Benelux.

Tipul și rolul partenerului: Firma de vânzări germană caută producători europeni de încredere pentru produse de ambalare, cum ar fi colțuri și tuburi (tablă solidă), foi anti-alunecare, pastă turnată, hârtie de hârtie, hârtie pentru ambalare și cutii pliabile pentru produse cosmetice și produse farmaceutice pentru un acord de agenție comercială.

Este interesat de un parteneriat serios, pe termen lung și garantează cel mai înalt angajament și rigoare.
Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială


6. BRDE20180911001 Firma germana cauta furnizori de piese din lemn de zada din Bulgaria, Polonia si Romania pentru un contract de subcontractare
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

Firma germană specializata in productia obiectelor de grădină cu distribuția directă și vânzarea integrală (magazinele de bricolaj).
Tâmplaria este activă în sectorul prelucrării lemnului începând cu anul 2010. Întrucât ar dori să dezvolte noi piețe, ele caută furnizori de piese din lemn de zada, în special din România, Polonia și Bulgaria, pentru a semna un acord de subcontractare.
Caracteristicile solicitate de produs ar trebui să fie:
- Partenerii trebuie să producă aproximativ 30 de truse pe lună.
-Lemnul ar trebui să fie din lemn masiv de zada, nefolosit și netratat
Proprietarul companiei este un artist care desfășoară o activitate independentă, proiectează obiectele, protejează designul înregistrat și le dezvoltă într-o producție de serie.
Compania oferă prelucrarea lemnului și producerea de obiecte de grădină specializate din lemn. În dependență de forma naturală a frunzelor, compania a dezvoltat o serie de obiecte de grădină din lemn masiv, cu o nota organică de design.
Obiectele sunt alcătuite din truse de construcție care pot fi ușor asamblate de clienți.
Avantaje și inovații: Obiectele sunt decorative și funcționale în același timp. Ele sunt vândute ca un kit de construcție care permite clienților să asambleze obiectele de la sine. Există mai multe versiuni ale acestor obiecte.
Compania este deja pe piață și a stabilit o bază de clienți și contacte relevante. Prin urmare, pot fi anticipate comenzi frecvente.
Până în prezent nu există un produs comparabil pe piață.
Specificații tehnice: Furnizori de piese din lemn de zada.
Caracteristicile solicitate de produs:
Lemn de zada solid


Tipul si rolul partenerului: Compania cauta furnizori de componente din lemn de zada si parteneri de cooperare sa semneze un contract de subcontractare din partea urmatoarelor tari: Polonia, Romania si Bulgaria.

Partenerii potențiali ar putea fi:

- producatori de tamplarie
- producători de mobilier de exterior sau alte produse de exterior din lemn

Partenerii ar trebui să producă aproximativ 30 de truse de construcție pe lună.

Lemnul trebuie să fie nefolosit și netratat.
Tip de parteneriat considerat: subcontractare