News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri, pentru luna  noiembrie 2018 primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

1. BRNL20180906001 Comerciant cu amănuntul olandez în domeniul jucăriilor din lemn și în mobilier școlar caută furnizori de produse noi
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere:
Compania olandeză este un comerciant cu ridicata de produse de înaltă calitate din lemn de mesteacan și fag în Olanda, Belgia și Luxemburg. Jucăriile și mobilierul pentru copii sunt vândute printr-o rețea vasta de magazine de jucării, către consumatori și reselleri specializați în școli și centre de zi. Compania are propriul depozit și serviciu de livrare.
Toate produsele îndeplinesc cele mai înalte cerințe și combină elementele educaționale cu bucuria de a se juca. Datorită unui design clasic, produsele arată frumos și stimulează imaginația, creativitatea. Produsele sunt solide ca o piatră.
Compania caută în mod constant produse interesante, frumoase pentru a-și îmbogăți portofoliul și, prin urmare, propune un acord de servicii de distribuție la furnizorii de acest tip de produse.
Specificații tehnice:
Compania este interesată de produse care se încadrează într-un cadru educațional și care îi ajută pe copii să-și dezvolte aptitudinile fizice sau sociale în timpul jocului. Gama actuală de produse include, de exemplu, blocuri și biciclete, dar și mobilier pentru a juca imitand situații de zi cu zi ale părinților lor, mobilier de dimensiuni diferite (cum ar fi bucătării, cărucioare de păpuși și garaje).
Toate produsele sunt vândute prin intermediul rețelei de distribuție pe piața internă din Benelux (Olanda, Begium și Luxemburg), cum ar fi magazinele de jucării și școlile.
Compania are, de asemenea, o linie de produse de mobilier școlar, echipamente pentru școlile primare și mobilier pentru grădinițe.
Produsele sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:
- Încadrați în gama de produse descrisă mai sus
- Sunt fabricate din materiale naturale, cum ar fi lemnul
- Sa aiba culori strălucitoare, dar organice
- Sunt produse standardizate și sunt deja pe piață
- Au propria etichetă sau o marcă comercială
- De preferință sunt produse ecologic
- Sunt produse în condiții de responsabilitate socială corporativă (CSR)
- Activitățile de marketing sunt, de preferință, susținute de furnizor
Compania NU caută produse personalizate.
Tipul și rolul partenerului vizat: Partenerul căutat este un furnizor de produse standardizate care sunt deja pe piață sub propria lor etichetă. Produsele ar trebui să se încadreze în gama de produse descrisă anterior.
Sprijinul activităților de marketing ar fi apreciat.
Compania NU caută producători care să ofere produse personalizate.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție

2. BRPL20180910001 Magazin online din Polonia caută producătorii de lumânări parfumate în baza unui contract de distribuție
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM polonez înființat în 2010, specializat în distribuția de produse alimentare și de consum în Polonia, prin intermediul magazinului său online. Compania dorește să-și extindă oferta cu produse noi. Ei caută lumanari parfumate pentru a le distribui în Polonia. Compania caută să cumpere lumânări în diferite culori, forme și arome: lumânări de masă, lumânări conice, lumânări cu bilă, lumânări cu piloni, lumânări pătrate și altele. Compania nu are cerințe specifice privind forma, culoarea și aroma lumanarilor. Este deschisă la diverse propuneri, atât de la producătorii de produse individuale în cantități mici, cât și de la producătorii angro.
Compania acoperă toată Polonia și în străinătate (servește în mod eficient clienților din diverse locuri aparținând Uniunii Europene). Compania este distribuitorul exclusiv a doi producători străini. De la înființarea companiei în 2010, a gestionat mii de tranzacții.
Compania oferă contractul de furnizare a potențialilor furnizori de servicii de distribuție, conform căruia este dispusa să stabilească o cooperare pe termen scurt sau lung ca distribuitor care vinde produse ale altor companii.
Specificații tehnice: produsele care sunt deja pe piață. Calitate superioară.

Tipul și rolul partenerului: producători de lumânări parfumate care sunt deja pe piață. Partenerii ar trebui să fie interesați să intre pe piața poloneză prin contract de servicii de distribuție prin magazinul web.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție

3.BRUK20180820001 Principal distribuitor din Marea Britanie a unei game de produse de uz casnic și mobilier caută în principal producătorii est-europeni de mobilier de auto-asamblare
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere:
Leading furnizor din Marea Britanie de o gamă de produse de uz casnic și mobilier de producție în masă sunt în căutarea producătorilor de mobilier auto-asamblare. Compania a fost înființată din 1970 și a obținut o recunoaștere semnificativă ca lider de piață. Compania are peste 45 de angajați cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lire sterline. Compania a furnizat liderii comercianților cu amănuntul în industrie, inclusiv Homebase, Argos, Wickes etc.
Compania doreste sa se extinda si cauta producatori de mobilier auto-asamblare / mobila de mobilier plat, predominant pentru bucatarii, bai si dulapuri. Compania doreste să incheie contracte de fabricație.
Fabricile ar trebui să dispună de auditurile relevante necesare pentru aprovizionarea din Marea Britanie și ar trebui să aibă experiență în produse din fibre cu densitate medie (MDF), din lemn masiv sau din folie de MDF.
Avantaje și inovații: - Foarte mare experiență, înființată încă din 1970
Recunoscuta ca fiind lider de piata cu venituri de peste 10 £ si 45 de angajati
- Conversatie în limba chineză și engleză și cu experiență în comerțul internațional
- În departamentul de design de case cu o suită completă de capabilități de proiectare, inclusiv modelare 3D, fotografie și ambalare
Specificații tehnice sau expertiză:
- Cautam producatori de mobilier de asamblare / pachet plat predominant pentru bucatarie, baie si general.
- Experienta in produse din fibra cu densitate medie (MDF), produse din lemn masiv sau MDF.
- Acreditat sau auditat pentru a asigura că bunurile sunt eligibile pentru vânzare în Marea Britanie
- Ar trebui să aibă o experiență în comerțul internațional

Tipul și rolul partenerului: Firma caută să găsească un partener cu experiență în fabricarea mobilei. Produsele ar trebui să fie eligibile pentru aprovizionarea din Marea Britanie și să mențină un nivel ridicat de calitate. Producătorii ar trebui să se aștepte să execute produsele în funcție de specificații și să fie flexibili pentru a schimba modelele pe măsură ce compania din Marea Britanie are un departament de design propriu și specificațiile se pot schimba.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

4.BRPL20180831001 O cooperativă municipală din centrul Poloniei caută producători de alimente sănătoase și ecologice să coopereze pe baza unui contract de distribuție
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Cooperativa municipala din centrul Poloniei funcționează din 1946 și în prezent caută producători de alimente sănătoase în întreaga Uniune Europeană pentru a încheia un contract de distribuție.

Cooperativa operează pe piața locală și se ocupă cu:
- închirierea de depozite, magazine și spații de birouri,
- administrarea unei piețe urbane,
- producția de pâine și produse semi-dulci,
- comerțul cu ridicata cu cereale, tutun neprelucrat, semințe și hrana pentru animale, deșeuri și resturi, produse chimice, produse de construcții și produse agroalimentare etc.

Ei intenționează să își extindă afacerea vânzând produse alimentare sănătoase și ecologice în propriile cinci puncte de vânzare cu amănuntul.
Cooperativa dispune de depozite mari, magazinele de vânzare cu amănuntul și propria flotă de transport.

Localizare: Polonia Centrală, lângă autostrada A2, între orașele mari Poznań - Varșovia.

Datorită cooperării internaționale, cooperativa va dezvolta o altă ramură a activității sale. În viitor, intenționează să creeze un punct de expediere cu produse alimentare de sănătate în centrul Poloniei.
Avantaje și inovații:
- locație bună în Polonia centrală, între două orașe mari (Poznań - Varșovia)
- punctele de vânzare proprii
- flota proprie de transport
- experiență în comerț (activitate din 1946)
- spații mari de depozitare și pătrate de depozitare

Specificații tehnice:
Produse gata de vânzare la punctele de vânzare cu amănuntul.
Ambalate în cutii, hârtie, sticle, cutii, etc.
Produse alimentare cum ar fi produse lactate, pâine, carne, produse de cofetărie, dulciuri, băuturi, băuturi alcoolice, legume.
Gustări, mâncare pentru micul dejun, mâncăruri gata preparate, produse congelate, produse uscate.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul trebuie să fie producător de alimente sănătoase, ecologice, vegane, vegetariene etc.
Cooperarea este prevăzută în toate țările Uniunii Europene.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție


5. BRUK20181004001 Compania britanică de proiectare a topurilor pentru alaptare din Marea Britanie caută producătorul de îmbrăcăminte pentru a produce tricouri cu mâneci lungi.
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere:

În 2016, designerul britanic a lansat un tricou unic pentru alăptare, cu un fermoar ascuns pe fiecare parte, pentru a permite accesul ușor pentru alăptare. Tricourile sunt fabricate din bumbac combinat de 100% premium, certificat OEKO-TEX®, ceea ce înseamnă că nu conține substanțe dăunătoare sau iritante și este sigur pentru pielea delicată.

Designul lor unic, care este înregistrat și protejat, este relevat prin faptul că fermoarele sunt ascunse și sunt poziționate lateral, chiar la subrat, așa că arată ca un tricou normal și pot fi purtate chiar și după ce a terminat alăptarea. Ele au, de asemenea, o lungime puțin mai mare decât media și pot fi purtate cu blugi, fuste sau peste niște jambiere. Există o serie de modele diferite.

Compania britanică dorește să externalizeze fabricarea tricourilor cu mâneci lungi și caută să colaboreze cu un producător de textile.
Specificații tehnice:
Compania noastra cauta urmatoarele:
Producția de tricouri de 3/4 lungime cu mâneci lungi cu fermoare ascunse pe fiecare parte pentru alăptare.
Material: fie 220g bumbac 100% sau 220g 95% bumbac 5% elastan (Ei ar prefera bumbacul certificat OEKO-TEX, nu este esențial, dar este de preferat)
Cantități: 250 în 3 culori (negru, gri și alb), total de 750 de bucati

Timpul de livrare este esențial: ei caută în mod ideal un timp de livrare de 4 săptămâni, dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci maxim 6 săptămâni
Tipul și rolul partenerului vizat: designerul britanic caută sa incheie un contract de furnizare cu un producător de îmbrăcăminte. Aceștia au lucrat anterior cu Turcia și sunt bucuroși să caute producătorii din această țară sau în alte locuri din Europa.
Tip de parteneriat considerat: Contract de furnizare.

6. BRUK20180822001 O marcă de modă britanică, caută sa incheie contracte de fabricație

Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere:

Cu sediul în Yorkshire, compania britanică are o experiență de mulți ani, în ceea ce privește moda. Compania are în prezent o gamă de patru modele de îmbrăcăminte în patru dimensiuni pentru care caută sa incheie contracte de fabricație. De asemenea, dorește să-și extindă gama și caută producători să construiască o relație care să ofere o creștere reciprocă.

Compania încearcă să formeze un parteneriat pe termen lung cu un producător (producători) care poate produce articole de îmbrăcăminte la o specificație foarte înaltă din bumbac, lână / cașmir și piele de miel. Acești producători pot lucra deja cu etichetele de îmbrăcăminte high-end / lux existente.

Produs în patru dimensiuni - UK 8, 10, 12,14 (Europa 36, 38, 40, 42) - există deja patru articole de îmbrăcăminte, dar sunt avute în vedere variații viitoare ale stilurilor actuale. Cerința se referă la cele patru îmbrăcăminte produse în prezent cu alte două articole de îmbrăcăminte suplimentare:

- Scurta bumbac 100%, cu un strat hidroizolant, căptușit cu viscose Jacquard și cu nasturi ascunsi și un cordon.

- Scurta - fabricată 75% lana virgina, 20% din poliamidă și 5% din cașmir, căptușită cu viscoză 100% și cu doi nasturi de corn.

- Haina de weekend - fabricată similar, dar cu fermoar de argint No.8 YKK, fixare rapidă și închidere ascunsă.

- Haina din piele pentru bicicletă - fabricată din piele de miel 100%, groasă de 0,6 mm, din piele de înaltă calitate, moale, cu căptușeală din bumbac 100%, cu fermoare No.8 YKK.

- Scurta usoara, fina, fabricata dintr-un amestec de lyocell / bumbac cu o căptușeală de viscoză și nasturi DTM imitatie de corn.

- Jacheta - fabricată într-un amestec de liocel / bumbac cu căptușeală din Viscose twill, cu fermoar din cupru.

Comenzile vor fi plasate după ce au fost furnizate eșantioane de vânzători. Cantitățile vor fi între 50 și 100 de bucăți pentru liniile principale. Edițiile limitate vor fi comandate în cantități cuprinse între 10 și 20 de bucăți.
Modelele și furnizorii de țesături sunt disponibile pentru cele patru articole de îmbrăcăminte existente, însă compania încearcă să formeze un contract de fabricare pe termen lung cu firme care pot transforma modele noi în articole de îmbrăcăminte de producție, prin discuții despre conceperea de articole de îmbrăcăminte, precum și crearea de modele, și accesorii.

În fiecare an, va exista, de asemenea, o cerință pentru între 10 și 20 de articole de îmbrăcăminte ediție limitată.

Specificații tehnice : Producătorul (producătorii) de îmbrăcăminte de înaltă calitate, de preferință deja producătoare pentru brandurile de modă, care pot transforma noile modele în îmbrăcăminte de producție, prin discuții despre conceptia de articole de îmbrăcăminte, precum și crearea de modele, etichete agățate și etichete cusute.

Tipul și rolul partenerului: producătorii de îmbrăcăminte de modă care pot transforma modele noi în articole de îmbrăcăminte de producție, prin discuții despre conceptia de articole de îmbrăcăminte, precum și crearea modelelor, fabricarea materialelor, etichetare pe baza unui contract de fabricație.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație