News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri, pentru luna decembrie 2018 primite prin rețeaua Enterprise Europe Network.

1. BRUK20181102001 Leading distribuitor din Marea Britanie care caută produse de grădină din lemn (garduri decorative, foisoare, pergole, mobilier etc.)

Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere:

Înființată în urmă cu peste 40 de ani, compania este producătorul și distribuitorul de produse de grădină din Marea Britanie, printre care se numără: împrejmuirea, amenajarea teritoriului, plantarea și cultivarea, hale, case de vară, foișoare, cabane și grădini decorative.
Compania livrează săptămânal in peste 3.000 de puncte de vânzare cu amănuntul în sezonul de vârf și operează un serviciu de livrare la domiciliu, care oferă volume semnificative pe an.

Compania este formată din mai multe situri de exploatare, inclusiv trei fabrici de cherestea și o unitate în Lockerbie, Scoția, care este cea mai mare fabrică de cherestea specializată din țara noastră.

În prezent, se achiziționează produsul finit din Polonia, ca parte a ofertei largi oferită clienților.
În total, se achiziționează 650 camioane \ an de produs finit, în numeroasele game de produse din lemn pentru grădină.
Compania caută acum să extindă numărul furnizorilor săi în produse de grădină din lemn (garduri decorative, foisoare, pergole, mobilier etc.) în Europa și în afara ei.

Oferă producătorilor de astfel de produse fie un contract de fabricație, fie un contract de distribuție.

Avantaje și inovații: Orice partener potențial ar colabora cu o companie importantă bine stabilită, cu acces atât la clienții multipli tradiționali, cât și la o prezență on-line bine dezvoltată, oferind o bună vizibilitate pentru orice produse vândute prin canalele de vânzări.

Dacă o companie produce mai multe produse, este posibil să se cumpere mai mult dacă există cerere.

Specificatii tehnice: Firma din Marea Britanie cauta un producator fiabil de produse din lemn de gradina, cum ar fi garduri decorative, mobilier, foisoare, pergole si care ar fi interesati sa furnizeze in Marea Britanie cu produsele lor in functie de cerinte: produsele sa fie tratate sub presiune, folosind tratament fără crom și marcat cu o referință specifică a furnizorului pentru a permite monitorizarea calității.

Tipul și rolul partenerului: Firma din Marea Britanie caută producătorii de produse pentru grădină din lemn, să producă specificațiile furnizate (inclusiv ambalajul pentru transport) și să le furnizeze companiei britanice.

Afacerile din Marea Britanie sunt interesate fie de un contract de fabricație, fie de un contract de distribuție.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distribuție
Contract de fabricație.

2. BRPL20181004001 Producătorul polonez de dispozitive decorative care emit parfumuri caută producătorii de uleiuri esențiale pentru subcontractare.
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania este o afacere de familie din Polonia cu peste 7 ani de experiență pe piață. Domeniul principal de activitate al firmei este producția de dispozitive decorative de parfum sub formă de coliere și pandantive din teracotă de înaltă calitate, pentru uleiuri esențiale. Toate produsele sunt realizate manual de înaltă calitate, 100% teracotă naturală. Colierele sunt disponibile în diferite forme, cu numeroase ornamente originale și multe culori obținute din coloranți naturali. Fiecare articol este proiectat și artizanal cu mare grijă și decorat cu margele decorative. Pandantivele pot fi folosite ca odorizante pentru autovehicule, difuzor de parfumuri la domiciliu sau la locul de muncă. În plus, acestea pot fi folosite ca un suvenir atractiv sau un gadget publicitar (adică cu un logo de companie). În plus, colierele pot fi de asemenea utilizate ca difuzor pentru aromoterapia profesională. Produsele sunt disponibile cu sau fără diferite tipuri de uleiuri esențiale derivate din surse naturale de plante naturale.
Compania caută producători de uleiuri esențiale pentru subcontractare. Partenerul ar trebui să poată produce uleiuri esențiale sub marca unei companii poloneze. Uleiurile esențiale sub marca unei companii poloneze vor fi adăugate dispozitivelor și vor fi vândute ca un singur set.
Avantaje și inovații:
- experiență și poziție stabilită în Polonia
- onestitatea și etica afacerilor
- cunoașterea pieței poloneze
- capacitatea de prelucrare în jurul a 100 de bucăți din fiecare tip de ulei pe trimestru (la început).
- marca companiei este puternică și bine-cunoscută și este de încredere pentru clienții săi.

Specificații tehnice: Partenerul potențial ar trebui să fie capabil să producă 100% uleiuri esențiale naturale la prețul potrivit și la gama largă de arome.

Producătorul ideal ar fi un mic producător de uleiuri esențiale, interesat să preia la începutul anului o serie mică de etichete private de aproximativ 100 de bucăți din fiecare tip de ulei pe trimestru.

Clientul polonez se așteaptă ca partenerul să poată să ambaleze uleiul esențial. Lucrarea include: producția de uleiuri esențiale sub marca companiei poloneze și ambalarea uleiurilor esențiale (sticlă brună de aproximativ 7 ml, ambalaj din carton cu etichetă, logo, coduri de bare etc.).

Specificațiile standard de calitate complete vor fi convenite / furnizate pentru toate produsele

Tipul și rolul partenerului vizat: Partenerul potențial ar fi un producător de uleiuri esențiale care doreste să producă sub brandul companiei poloneze ca subcontractant.

Compania preferă să stabilească o cooperare pe termen lung.

Așteptările suplimentare ale companiei poloneze sunt:
- potențialul partener trebuie să aibă certificate GMP și HACCP
- potențialul partener ar trebui să fie membru al IFEAT
- potențialul partener ar trebui să aibă deja experiență în cooperarea internațională
Tipul de parteneriat considerat: subcontractare

3.BRSI20181026001 Designer sloven de jucării din lemn multifuncționale (biciclete) caută producători. Domeniul Industrii creative

Tara: Slovenia
Tip: Cerere
Descriere:
O companie din Slovenia se axează pe dezvoltarea și fabricarea jucăriilor din lemn, în care bicicletele multifuncționale reprezintă produsul lor principal. Acestea au fost pe piață doar câțiva ani, dar au stabilit totuși o marcă recunoscută. Scopul principal al efortului lor este de a include activitățile sportive în fazele timpurii ale dezvoltării copilului.

Compania a dezvoltat o bicicletă de 3 in 1- care combină o tricicletă, un scuter și o bicicletă de echilibru. Într-o formă de tricicletă, are pedale cu trei roți și ajută la dezvoltarea musculaturii și a rezistenței la picioare, mâini și în întreg corpul, dar asigură o siguranță și un echilibru adecvat datorită structurii bicicletei.
Pentru a dezvolta echilibrul, este necesară o altă combinație de piese pentru biciclete - o roată și un scaun sunt scoase pentru a asigura locul pentru un picior, în timp ce al doilea este utilizat pentru împingerea scuterelor (a doua formă).
În ultimul - al treilea echilibru, bicicleta este asamblată pentru a ajuta copilul în dezvoltarea echilibrului și coordonării. Scaunul este așezat pe un arbore, dar pedalele nu sunt prezente, astfel încât copilul este, de asemenea, liber să umble și să ajusteze viteza bicicletei în timp ce stă pe ea.
Materialele principale pentru bicicleta 3 in1 sunt cauciuc pentru roti, fag, în timp ce piesele principale sunt cadru, scaun, ghidon și anvelope (7 piese generale și 3 pneuri în total). Pachetul include toate materialele și instrumentele necesare pentru asamblarea produsului. În funcție de necesități, părinții aleg formatul bicicletei pe care îl va folosi copilul în funcție de vârstă, înălțime și abilități.
Trecerea de la o formă la alta durează aproximativ 30-60 de minute (pentru prima dată, dar mai târziu când unele părți sunt deja asamblate, acest timp poate fi mai scurt). Această bicicletă cu trei funcții este potrivită pentru utilizare pe perioade mai lungi de timp în comparație cu bicicletele, care au doar o singură opțiune (de exemplu, numai tricicleta). Copilul poate observa și, eventual, poate participa la o vârstă mai mare în activitatea de asamblare a bicicletelor, cu părinții. Prin urmare, este potrivit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 18 luni și 5 ani.
Greutatea bicicletei depinde de forma: 3,6 kg (biciclete echilibrate), 3,8 kg (scooter) și 5,5 kg (triciclu). O altă caracteristică pentru a adăuga o valoare unică bicicletei este comprimatul gravat cu numele copilului în trei fonturi diferite.
Calitatea și siguranța sunt furnizate cu certificatul de calitate CE și îndeplinesc cerințele standardelor SIST EN 71-1 și SIST EN 71-3, care acoperă (i) proprietățile mecanice și fizice și (ii) migrarea anumitor elemente.
Compania intenționează să-și extindă prezența pe piețele externe și caută producători cu experiență în industria jucăriilor din lemn și mașini de control numeric numeric (CNC) pentru contract de producție. Partenerii vor primi toate informațiile relevante și specificațiile pentru producția completă în conformitate cu designul bicicletei. Ocazional pot exista unele îmbunătățiri ale designului pentru a spori ușurința de utilizare și alte caracteristici.

Avantaje și inovații: Designul inovator al bicicletei combină trei plimbări pentru copii –
(1) o bicicletă de echilibru, (2) un scooter și (3) un triciclu - într-o bicicletă din lemn multifuncțională și este prima pe piață cu astfel de diversitate.
Alte avantaje sunt:

- piesele de jucărie pot fi ușor asamblate într-o formă dorită și ajustate la nevoile, înălțimea și abilitățile unui copil.
- Produsul este livrat cu toate piesele și uneltele necesare.
- Încurajează dezvoltarea fizică și socială.
- Asigură entuziasmul pe termen lung al unui copil și al părinților.

Specificație tehnică: Produsul este fabricat din placaj de mesteacăn și lemn de fag. Mașinile CNC care procesează forma produsului sunt necesare pentru producția de jucării.
Produsul este vopsit in culori SIST EN 71-3.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută producători cu experiență în industria lemnului și / sau jucăriilor să înceapă producția de biciclete 3 in1 și alte produse. Partenerii vor fi responsabili pentru selectarea materialelor adecvate, asigurând că standardele și certificatele (CE, SIST EN 71-1, SIST EN 71-3) sunt îndeplinite și sunt capabile să se adapteze îmbunătățirilor ocazionale în proiectarea bicicletei 3 in1.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație.


4. BRGR20181113001 Companie din Grecia, care comercializeaza mobila, cauta mobilier pentru copii pentru distributie.

Tara: Grecia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania a fost înființată în 1974 si este implicată construirea, amenajarea de mobilier și echipamente de bucătărie. Compania este situată în Arcadia și detine o suprafață de 3000 mp.
Având echipament modern, compania, care se extinde în mod constant, cu excepția construcției de mobilier de bucătărie, a procedat recent la producția de dulapuri pentru dormitor.
Succesul companiei din zonă și credibilitatea acesteia au pus bazele pentru ca firma să devină una dintre cele mai importante companii din acest sector.
După cum s-a afirmat deja, acțiunea companiei implică producerea, comercializarea și amenajarea de mobilier de bucătărie și dulapuri pentru dormitor.
Mai specific produsele sunt următoarele:
 Mobilă de bucătărie
 Dulap neasamblat
 Dulap pentru dormitor
 Mobilier de birou
 Mobilier pentru baie
 Mobilă pentru copii
Compania este interesată de un contract de agenție comercială și / sau de contract de servicii de distribuție.

Avantaje și inovații: Compania are o lungă prezență pe piață și a câștigat credibilitate și recunoaștere de-a lungul anilor. Colaborează cu constructori de clădiri și are o gamă largă de clienți.
Specificații tehnice: Compania este interesată de mobilier modern pentru copii de bună calitate (valoare pentru bani). Acestea necesită, de asemenea, materiale non-toxice, ecologice, care să fie utilizate in fabricarea mobilei pentru copii.
Tipul și rolul partenerului: Firma caută un conract de agenție comercială sau un contract de servicii de distribuție pentru importul și distribuirea mobilierului pentru copii pe piața locală și pentru clienții săi profesionali (constructori).
Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială
Contract de servicii de distribuție

5. BRBE20181005001 Compania belgiană specializată în sudură și construcții metalice caută un producător
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania belgiană a fost fondată în 1990 și este specializată în proiectarea și producția de produse metalice. Acestea lucrează cu fier, inox, aluminiu, ... Cu aceste materiale produc toate lucrările posibile de sudură și construcție, atât pentru consumatori, cât și pentru industrie. Acestea pot fi scări, bare de mana, balustrade, porți, automatizări de închidere, control acces, ferestre, uși, interioare de magazin și orice proiect de design personalizat.

Compania belgiană poate avea grijă de întregul proces de producție. Ei au propria lor echipă de proiectare, care poate proiecta produse personalizate în funcție de dorințele clientului. Au o producție locală și un departament care se ocupă de acoperirea și finisarea finală a produsului.

Ei caută parteneri de producție care produc aceleași produse ca și ei. Partenerul nu are nevoie să producă tot ceea ce oferă compania belgiană. Este, de asemenea, de interes pentru ei o specializare pe un singur produs sau pe un segment de produs din gama de produse a companiei belgiene.

Compania este deschisă cooperării datorită capacității de producție limitate, competiției bazate pe preț și unei game largi de produse, ceea ce face dificilă specializarea în anumite produse. Ele uneori ajung la parteneri pentru a produce produsele personalizate dezvoltate de echipa lor de proiectare. Au început deja acest tip de cooperare cu companii din străinătate cu succes pentru ambele părți. Și acum caută parteneri suplimentari în cadrul unui contract de fabricație.

Avantaje și inovații: În general, firma nu este cea mai ieftină companie din acest segment pe piața belgiană, deoarece oferă servicii de înaltă calitate. Ele pot, de asemenea, să producă o calitate standard și, prin urmare, pentru un preț mai mic, de exemplu, dacă lucrează pentru o aplicație industrială.

Ei au propriul departament de proiectare care produce modele 3D care oferă clientului o imagine bună despre cum va fi produsul final.

Pentru partenerii potențiali este interesant să aflăm că au deja, cu succes, tipul de cooperare propus cu diferiți parteneri.
Specificații tehnice: Compania belgiană caută un partener cu experiență în producție. Calitatea produselor fabricate trebuie adesea ridicată, deoarece compania are o mulțime de persoane private ca și clienți. De asemenea, au clienți activi în industrie, unde calitatea și finisajul sunt mai puțin importante.
Ar fi de preferat ca firma să poată suda TIG sau suda semi-automat.

Tipul și rolul partenerului: Sunt deschise diferitelor tipuri de parteneri. Ambele companii care oferă toate produsele din gama de produse ale societății belgiene sau companii care oferă numai unul sau două dintre produsele companiei belgiene prezintă interes. Și companiile care sunt capabile să termine produsele cu acoperire, precum și companiile care nu pot, sunt, eventual, interesante pentru compania belgiană.

Ei propun următoarea cooperare:
Compania belgiană livrează pe e-mail designul produsului personalizat (acesta este, în general, un produs personalizat care trebuie să fie produs doar o singură dată), iar compania parteneră produce produsul în urma acestui design. Prețul este determinat în prealabil de o cotare a partenerului.
Compania belgiană preferă logistica să fie inclusă în factura de fabricație și administrată de partener. Dar, dacă acest lucru nu este posibil, ei sunt, de asemenea, dispuși să aibă grijă de logistică.

Nu există cerințe de exclusivitate.
Tip de parteneriat: Contract de fabricatie.


6. BRFI20181026001 Companie finlandeză specializată în distribuția echipamentului de formare pentru clienții angajați în serviciul militar caută furnizori din Portugalia, Spania, Grecia, România și Polonia

Tara: Finlanda
Tip: Cerere
Descriere:
Infiintata în 2018, firma finlandeză a fost creată de trei parteneri ai căror ambiție este să vândă haine premium unei piețe de nișă, compusă din clienți angajați în serviciul militar.
Compania finlandeză va fi distribuitorul de îmbrăcăminte de formare pentru clienții angajați în serviciul militar.
Acești clienți solicită haine noi, unice și personalizate în timpul serviciului.
Compania finlandeză a dezvoltat o platformă pentru a distribui îmbrăcăminte personalizată clienților care leagă furnizorii și clienții finali.
Compania caută furnizori de produse de înaltă calitate, rezistente care să poată produce la un timp scurt de livrare. Produsele sunt costume de trening / costume (jachete, pantaloni și genti) și jachete bombardiere în culori negre și maro închis.
Partenerul ideal dorește să dezvolte o relație pe termen lung și o cooperare cu compania finlandeză, care va fi responsabilă de distribuirea produsului în Finlanda. Acest partener ar trebui să fie, de asemenea, capabil să ofere aceste produse personalizate și brodate.
Există două perioade în care cererea este mai mare: între 500 și 2000 de produse în perioada martie-aprilie și septembrie-octombrie. Pe parcursul anului, partenerul va primi comenzi mai mici, pe baza unor achiziții ocazionale. Contractele considerate de compania finlandeză sunt contractul de servicii și externalizarea.

Avantaje și inovații: Inovația este platforma digitalizată care leagă clienții și furnizorii.
Avantajul platformei este posibilitatea de a oferi clienților finali produse personalizate.
Platforma va permite o comunicare transparentă între clienți și furnizori.

Specificații tehnice:
- Comunicarea online în limba engleză trebuie să funcționeze eficient.
- Timp scurt de livrare.
- Produsele trebuie să fie adecvate practicării sportului.
- Este un avantaj dacă furnizorul poate furniza produsele personalizate și brodate companiei finlandeze.

Tipul și rolul partenerului:
rolul partenerului său este acela de a furniza echipament de formare companiei finlandeze responsabile cu distribuția produsului.
Furnizorul trebuie să aibă timp scurt de livrare.
Tipurile de parteneriate luate în considerare sunt contracte de servicii și outsourcing.
Așteptările companiei finlandeze sunt că partenerul poate oferi servicii pe termen lung sau poate să își asume o parte din procesul lor fabricatie.
Produsele trebuie să fie de înaltă calitate, iar furnizorul ideal poate personaliza și broda produsele.

Tip de parteneriat considerat: Contract de furnizare.
Contract de servicii