News CCI Brasov

Misiune economica la Budapesta

(0 voturi)
Misiune economica  la Budapesta

Noi oportunități de afaceri participând la China Brand Fair, 3-5 iunie 2019

Camera de Comert si Industrie Brasov organizeaza in perioada 3-5 iunie 2019 o misiune economica in Budapesta, la invitatia Central European Cooperation Trade and Logistic Cooperation Zone - o firma infiintata de Ministerul Economiei din China la Budapesta ( Biroul de dezvoltare al schimburilor comerciale), cu scopul declarat de a oferi consultanta gratuita oricarei firme din centrul si estul Europei care doreste sa importe din sau sa export in China.
Evenimentul este la a IX-a editie, reuneste peste 300 de expozanti din 12 domenii de activitate principale si intentioneaza sa organizeze peste 8000 de intalniri B2B. Cu suportul Ministerului Comertului al Republicii Populare Chineze, se doreste sa se construiasca o platforma de afaceri intre China si Europa Centrala si de Est care sa furnizeze cele mai bune solutii de afaceri intre producatorii din China si furnizorii europeni.
Pe langa expozantii chinezi sunt invitate si firme din Romania sa expuna (termenul de inscriere este 13 aprilie) si in cazul in care propunerile de afaceri sunt de interes si acceptate de organizatori conditiile de participare sunt foarte avantajoase.
Pentru membrii CCI Brasov care se vor inscrie ca si vizitatori la China Brand Fair CECZ Budapesta asigură două nopti de cazare in hotel cu 3 stele cu mic dejun inclus, la Budapesta.
In acest context, CCI Brasov va participa intre 8-10 martie la Visegrad la cea de-a doua editie a International Chamber Day, pentru a cunoaste mai bine modelul de business al CECZ.

Informații suplimentare la Departamentul Relații, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.