News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentă ultimele oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

1. BRTR20181024001 IMM turcesc activ în producția de furaje pentru păsări caută furnizori de materii prime necesare în activitatea lor.
Tara: Turcia
Tip: Cerere
Descriere:
IMM-ul turc a intrat pe piața hranei pentru păsări din 2006, cu propriul său brand. În 2016, compania a înființat singura și cea mai mare linie de producție a hranei pentru păsări din Thrace din Turcia, cu o capacitate de 25.000 tone / an. Compania are nevoie să cumpere ingrediente de hrană pentru păsări, cum ar fi mei, mazăre, miez, sorg, porumb și floarea-soarelui, la prețuri competitive.
Compania continuă să activeze în mod activ pe piața hranei pentru păsări din Turcia, deținând cota de piață internă de 60% și făcând unele exporturi către țările din Orientul Mijlociu.
IMM-ul turc, activ în ambalarea și comercializarea amestecurilor de alimente pentru păsări de curte și păsări de companie, și-a extins capacitatea de producție. Acesta este interesat de extinderea surselor de aprovizionare cu materii prime, cum ar fi semințele de nigeria, semințele de canari, proso și mei japonez. Compania caută parteneri internaționali capabili să furnizeze materiile prime necesare în activitatea lor.
Compania caută furnizori de materii prime: mei, mazăre, miez, sorg, porumb și floarea-soarelui, la prețuri competitive.
Specificații: partenerul trebuie să furnizeze una dintre cerealele menționate mai jos:
Cereale: porumb zdrobit (Zea mays); orz (Hordeum vulgare); mei (Panicum miliaceum); mei roșu (mei japonez); ovăz (Avena sativa); Semințe de iarbă de canar (Phalaris canariensis); orez (Oryza sativa); grâu (Triticum aestivum); hrișcă (Fagopyrum esculentum).
Semințe de ulei: semințe de Niger (Guizotia abyssinica); semințe de floarea-soarelui alb (Helianthus annus); șofrănel (Carthamus tinctorius); arahide (Arachis hypogaea); rapiță (Brassica napus); semințe de in (Linum usitatissimum).
Alte semințe: semințe de pin (Pinus edulis); fasole (Phaseolus aureus); salata verde (Lactuca sativa); anason (Pimpinella anisum).
Tipul și rolul partenerului: Partenerul ideal este un producător sau comerciant de ingrediente alimentare pentru păsări care se pot adapta nevoilor companiei și cerințelor de înaltă calitate. Calitatea în ceea ce privește curățenia (absența materialelor străine), greutatea specifică, mirosul și lipsa de insecte sau infestarea cu ciuperci.
Tip de parteneriat: Contract de producție sau subcontractare
2. BRPL20181204001 O companie poloneză oferă servicii de reprezentare comercială și distribuție partenerilor străini din industria de materialelor de construcție.
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Această companie operează pe piața poloneză de doar doi ani, însă administratorul are peste 20 de ani de experiență în domeniul comerțului cu materiale de construcție. În prezent, activitatea comercială a companiei se concentrează pe produse cum ar fi: componente metalice pentru sisteme de jgheaburi, acoperișuri și sisteme de protecție împotriva zăpezii, suporturi fotovoltaice și panouri solare. De asemenea, compania este capabilă să furnizeze alte produse, conform cererii clientului. Compania caută parteneri străini care reprezintă aceeași ramură, care caută distribuitori și reprezentanți comerciali ai produselor lor pe piața poloneză.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută parteneri străini de afaceri care oferă produse din sectorul construcțiilor, distribuitori și reprezentanți comerciali ai produselor lor pe piața poloneză.
Tip de parteneriat: Contract de distributie sau contract de servicii comerciale
3. BRPL20190204001 Un IMM-ul polonez specializat în producția de produse cosmetice naturale de cea mai bună calitate realizate de farmaciști caută producători de ambalaje pentru produsele lor în baza unui acord de servicii
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
IMM-ul din sud-vestul Poloniei operează în domeniul producției de produse cosmetice naturale și biologice. A fost creat de doi farmacisti, pasionati de plante si mediu. Această pasiune precum și anii de experiență în industria cosmeticelor au dus la crearea unei noi companii, specializată în produse cosmetice naturale pe deplin. Compania a vândut deja câteva sute de creme și a primit un feedback pozitiv de la clienți mulțumiți din întreaga lume.
Compania caută producători de recipiente cosmetice destinate produselor produse de aceasta. Partenerul potențial ar trebui să fie capabil să producă recipient 100% sigure și durabile la prețul potrivit.
Prima livrare ar trebui să includă:
• Recipiente din plastic pentru unt de corp / peeling 200 ml - 100 bucăți
• sticle de sticlă de 30 ml cu pipetă - 200 de bucăți
• Ambalaj de sticlă pentru mascara de 7 ml - 300 de bucăți
• Culoarea tuturor recipientelor - ambră, opacă
Specificațiile standard de calitate complete vor fi convenite / furnizate pentru toate produsele.
Tipul și rolul partenerului:
IMM-ul polonez caută un partener pentru o cooperare pe termen lung bazată pe contract de servicii sau contract de fabricație. Contractul de servicii va fi aplicabil în cazul în care potențialul partener are deja recipientul dorit în oferta de vânzare. În caz contrar, va fi necesar un contract de fabricație.
Partenerul potențial ar trebui să fie capabil să producă recipiente 100% sigure și durabile de cosmetice la prețul potrivit.
Partenerul de afaceri ar trebui să aibă deja experiență în cooperarea internațională.
Partenerul ideal ar fi un mic producător de recipiente cosmetice de înaltă calitate cu experiență în colaborarea cu IMM-urile.
În cazul în care partenerul potențial are altă opțiune de a-și livra produsele, compania este deschisă să negocieze.
4. BRPL20190104001 Compania poloneză din sectorul alimentar caută furnizori de fructe și legume conservate, congelate, uscate.
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania din Malopolska, sudul Poloniei, a fost prezentă pe piața produselor alimentare de peste 25 de ani. În acest timp, au obținut o vastă experiență care îi ajută să crească dinamic pe piețele poloneze și internaționale.
Compania caută fructe și legume conservate, congelate și uscate și mai ales:
- Fructe combinate (de exemplu, felii de ananas în sirop, jumătăți de piersici în sirop, jumătăți de caise în sirop, segmente de mandarine în sirop, jumătate de pere în sirop, cocktail de fructe, cocktail de fructe de pădure, căpșuni în sirop și multe altele).
- fructe uscate (de exemplu, semințe de mac, migdale, caise uscate, stafide, miez de semințe de floarea-soarelui, prune și nuci de cocos deshidratate și altele).
-Fructe congelate (ananas, piersic, mandarin, kiwi, mango, papaya, păr, căpșuni, portocale, cireșe, vișine, zmeură, mure).
- legume proaspete (de exemplu, fasole albă, fasole roșie, porumb dulce, mazăre verde, sparanghel, roșii întregi decojite, roșii tocate, anghinare, murături, felii de ardei roșu, concentrat de roșii, ton și altele.
- Legume congelate: (ciuperci congelate, porumb dulce, lăstari de bambus, conopidă, broccoli, mazare, fasole verde, morcov, telina, patrunjel, dovlecei, praz, ceapa, varza de Bruxelles, cartofi).
-Măsline
-Gemuri (de exemplu, gem de căpșuni, gem de vișine, gem de coacăze negre, gem de piersici, gem de ananas, gem de portocale).
-Uleiuri de măsline
-Creme pentru prăjituri
În momentul de față, produsele sunt vândute prin intermediul fabricilor de prelucrare a fructelor și legumelor, distribuitorilor ai pieței tradiționale, firmelor de catering, hotelurilor, restaurantelor, laboratoarelor de cofetărie, însă, desigur, compania este deschisă la orice propunere de cooperare. Compania dorește parteneriate in baza unui contract de distribuție a serviciilor furnizate de producătorii mondiali de alimente.
Tipul și rolul partenerului: Partenerii trebuie să fie furnizori fiabili de fructe conservate, fructe uscate, fructe congelate, legume conservate, legume congelate, măsline, gemuri, uleiuri de măsline, creme pentru prăjituri.
Ar fi de preferat ca furnizorul să aibe experiență în colaborarea cu clienți internaționali. Compania poloneză caută parteneri care au un statut financiar pozitiv pentru a asigura un parteneriat de lungă durată.
Tip de parteneriat considerat: Contract de distribuție
5. BRDE20190206001 Agenția de vânzări germană caută producători și furnizori din industria auto, tehnologia de automatizare și sectoare similare pentru a stabili un parteneriat
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:
Agenția de vânzări germană a fost înființată în 1994 și este specializată în vânzarea de piese auto, piese de aviație, piese de vehicule utilitare și tehnologie de automatizare. Agenția germană de vânzări oferă asistență pentru vânzări, management de proiect și logistică producătorilor internaționali:
# Reprezentarea produselor în Germania direct în strânsă legătură cu clienții de rețea OEM
# Reprezentarea produselor împreună cu partenerii lor din Olanda, Italia și Franța
# Gestionarea contului pentru inițierea lansării proiectului
# Management de proiect al proiectului în sine
# Gestiunea logistică a dezvoltării site-ului nou în Germania sau în țara parteneră
# Sprijin la târguri și alte evenimente din Germania și la toate sarcinile administrative relevante
Agenția are cunoștințe deosebite despre piesele de turnătorie din Germania, forjările, tehnologiile speciale de prelucrare și automatizare. Are contacte de afaceri superbe în cadrul organizațiilor OEM din Germania, deoarece majoritatea membrilor echipei de vânzări au lucrat pentru organizațiile în sine.
Agenția dorește să stabilească contracte cu parteneri internaționali pentru a-și consolida poziția pe piață. Partenerii căutați sunt producătorii de piese auto, piese de aviație, piese de vehicule utilitare și furnizori de tehnologie de automatizare. Aceștia ar trebui să fie serios interesați de producătorii care sunt deschisi și dispuși să intre pe piața germană și să acționeze în cadrul unui contract de agenție comercială.
Avantaje și inovații: Agenția are o experiență de peste 20 de ani în vânzarea de piese auto, piese de aviație, piese de vehicule utilitare și tehnologie de automatizare.
Echipa agenției de vânzări este formată din profesioniști de înaltă calitate. Cunoștințe vaste despre tehnicile de turnătorie având ingineri mecanici, manageri de proiect, manageri de calitate, manageri logistici și manageri strategici de cumpărare. Membrii echipei au experiența în vânzări.
Echipa de bază este formată din aproximativ zece profesioniști, dintre care vorbitori fluenți de limba engleză și germană. Unii membri ai echipei vorbesc fluent limba spaniolă, franceză, olandeză și italiană. Agenția de vânzări dispune de un grup de aproximativ douăzeci de profesioniști suplimentari care pot fi chemați în proiecte în funcție de cerere și disponibilitate.
Agenția de vânzări reprezintă în prezent țări precum Spania, Franța, Olanda, Italia, India, China, Turcia, Taiwan și altele.
Specificații tehnice și expertiză: Furnizorii de piese auto trebuie să aibă o certificare adecvată, expertiză CAD, precum și capacități de producție și experiență internațională de management al proiectelor. Un potențial partener ar trebui să dispună de experiență / know-how în unul sau mai multe dintre aceste domenii:
# Turnare din aluminiu (LPDC și HPDC)
# Turnare cu zinc
# Producția de piese turnate din fontă gri și sferoidală (GG, GJS)
# Producția de piese turnate din fontă cu grafit sferoidal (GJS)
# Dezvoltarea motorului
# Producția de tuburi și profile îndoite (10 axe) și accesoriile acestora
# Fabricarea filtrelor de aer, a filtrelor de ulei, a filtrelor de combustibil și a filtrelor de polen pentru automobile și vehicule comerciale
# Specialist pentru robotică și mecanică de precizie
# Integrarea sistemului de robotică
# Dezvoltarea de electronice personalizate
# Prelucrarea mecanică a componentelor complexe
# Producător de sisteme pentru tehnologia de debavurare
# Producător de sisteme de curățare de înaltă presiune
Tipul și rolul partenerului: Partenerii potențiali trebuie să fie producători industriali de piese auto, piese de aviație, piese pentru vehicule utilitare și furnizori de tehnologie de automatizare. Aceștia ar trebui să fie producători interesați în mod serios care sunt deschisi și dispuși să intre pe piața germană și să colaboreze în baza unui contract comercial.
Tip de parteneriat considerat: Contract comercial
6. BRFR20190214001 Compania franceză caută un producător de lingurițe din lemn pentru înghețată
Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere:
Compania franceză, înființată în Alpii francezi, vinde înghețată timp de 5 ani. Se dezvoltă vânzările de cupe de înghețată către consumatorii finali, direct și printr-o rețea de distribuitori.
De fapt, oferă lingurițe de plastic clienților, dar acum ar dori să ofere lingurițe biodegradabile pentru a-și satisface valorile ecologice.
Compania franceză caută un producător de mini-linguri sau stick, compatibilitate cu alimentele.
Dorește să cumpere aproximativ 30.000 de bețe / lingurițe pe an, și ar crește simultan cu extinderea rețelei sale de distribuitori.
Tipul și rolul partenerului căutat: Partenerul trebuie să fie un producător fiabil, capabil să-și mărească producția atunci când este necesar.
Tip de parteneriat: Contract de producție
7. BRDK20190110001 Compania daneză caută un producător est-european de case de pasăre din lemn pentru cooperare pe termen lung
Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere:
Compania daneză este o afacere de familie înființată în 2014 și a proiectat, fabricat și vândut case din lemn pentru păsări de atunci. Toată producția are loc în Danemarca. De-a lungul anilor, vânzările lor au crescut, iar acum sunt reprezentate în numeroase magazine de amenajări agricole și interioare / exterioare, atât în Danemarca, cât și în Suedia. Pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare, ei caută producători pentru case de pasari din Europa de Est. Bulgaria, România, Croația, Republica Cehă, Polonia și Ungaria sunt preferate, dar nu sunt excluse și alte țări din regiune, oferind o ofertă competitivă.
Casele din lemn pentru păsări sunt de o calitate superioară și sunt fabricate manual din lemn durabil, adică din lemn reutilizat sau din lemn certificat FSC. Această calitate și linia de producție trebuie continuate de producător. Tipul de lemn variază de la lemn de rasinoase, cum ar fi pin, la lemn de esență tare, cum ar fi nucul. Compania are două modele, care sunt de 245 mm x 140 mm și 295 mm x 160 mm. Desigur, desene tehnice sunt disponibile.
Întrucât cantitățile inițiale nu se bazează pe producția de masă, iar prima comandă va fi de 300 de case din lemn pentru păsări în total, producătorul nu poate avea o cantitate foarte mare de comandă minimă. Totuși, aceasta este o companie în creștere și se așteaptă în viitor cantități mai mari.
Specificații tehnice și expertiză:
1. Să fie fabricate două modele de case pentru păsări.
2. Metoda de producție: în primul rând manual.
3. Tipul de lemn: pin, fag, frasin, stejar, arțar, mahon, trandafir, nuc. Ideal, din lemn reutilizat / reciclat, loturi de lemn rămase din proiecte de producție mai mari sau lemn certificat FSC.
4. Design: deținut de compania daneză.
5. Volum (pentru primul lot): 150 bucăți din lemn de esență moale + 150 bucăți din lemn de esență tare.
6. Livrarea: producătorul trebuie să aranjeze livrarea în Danemarca.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul trebuie să fie un producător de produse din lemn, care să poată livra produse de calitate manuală și să accepte volume relativ mici pentru a începe. De asemenea, producătorul trebuie să aranjeze transportul pentru casele din lemn pentru păsări în Danemarca.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație
8. BRDE20190206003 IMM german specializat în achiziționarea și gestionarea proiectelor de construcții solicită cooperarea cu societățile de construcții, în principal din Europa de Est, în baza unui contract de agenție comercială sau subcontractare, pentru a-și vinde serviciile în Germania
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:
IMM-ul german din orașul Frankfurt am Main este o afacere de familie care a fost specializată în sectorul construcțiilor timp de 25 de ani. Consiliul director al companiei vorbește limba bulgară pe nivel de vorbitor nativ și este, de asemenea, fluent în limbile germană, engleză și rusă. Are expertiză și rețele puternice în industria construcțiilor germane și este specializat în proiecte de construcție, precum și în managementul proiectelor.
Încă de la înființare, compania a reprezentat mai multe companii de construcții din Bulgaria în calitate de reprezentant al companiei, consultant și manager de proiect. Alte servicii pentru companii includ executarea proiectelor și monitorizarea lucrărilor de construcție, precum și sprijinul pentru îndeplinirea contractelor în Germania, asigurând în același timp respectarea tuturor reglementărilor relevante.
Partenerii căutați sunt companii de construcții care doresc să-și presteze serviciile pe piața germană ca subcontractanți. Partenerii potențiali se pot baza pe experiența existentă pe cel puțin o piață din Europa de Vest. Partenerii potriviți ar trebui să aibă cel puțin 10-15 angajați calificați și cu experiență.
Serviciile solicitate sunt: lucrări structurale - caramida, reconversie și renovare (inclusiv renovarea fațadelor), pregătirea pentru construcția metalică și armarea betonului, instalațiil sanitare, încălzire, precum și instalarea cablurilor electrice și internet.
Datorită rețelei sale mari din acest sector și abilităților de vânzări puternice,consiliul director al companiei este deosebit de bine pregătit în contractarea de noi proiecte de construcții pe piața germană.
El ar dori să colaboreze cu companii de construcții din Europa de Est pe baza unui acord de agenție comercială sau subcontractare. Companiile vor efectua lucrările prin subcontractare, în timp ce reprezentantul german va achiziționa proiectele și va sprijini implementarea cu servicii de consultanță specializate.
Specificații tehnice și expertiză: Partenerii potențiali ar trebui să fie specialiști pentru cel puțin una dintre următoarele: caramida, reconversie și renovare (inclusiv renovarea fațadelor), pregătirea pentru construcția metalică și armarea betonului, instalațiil sanitare, încălzire, precum și instalarea cablurilor electrice și internet.
Tipul și rolul partenerului căutat: Partenerii trebuie să fie conștienți de tehnologiile, materialele, mașinile și echipamentele actuale din sectorul construcțiilor din Germania. Aceștia ar acționa ca subcontractanți și / sau membri ai consorțiului pentru lucrări de construcții în Germania în domeniul lor. Pentru a obține contractele, ei vor coopera cu compania germană ca un reprezentant sau consultant.
Tip de parteneriat considerat: Contract de agenție comercială sau subcontractare
9. BRPL20190104002 Compania poloneză de servicii intermediare caută producători și distribuitori de produse pentru industria auto, electronică și industrială interesați să intre pe piața poloneză în baza unui contract de servicii de distribuție și a unui contract de agenție comercială.
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania poloneză activează pe piață din 2010 și este interesată în crearea unei sucursale naționale a unei companii străine, organizarea canalelor de distribuție a bunurilor și serviciilor, pornirea producției pe piața poloneză și servicii pentru clienți.
Industriile preferate:
- automobile (piese de schimb, produse chimice pentru automobile, accesorii auto)
- electronică industrială (automatizări industriale, echipamente electronice pentru silvicultură, pentru industria construcțiilor)
- industriale (mașini și echipamente pentru producție, echipamente pentru prelucrarea metalelor, echipamente pentru prelucrarea pietrei)
Acestea pot fi produse inovatoare, de nișă, dar și populare, de exemplu: agregate, șaibe, încălzitoare, compactori, pompe, compresoare, ascensoare, ferăstraie etc.
Compania dorește să continue să crească și să extindă portofoliul de produse, prin urmare, caută producători și distribuitori de produse auto, electronice și industriale. Rezultatul dorit al unui parteneriat internațional este o situație în care compania poloneză reprezintă o întreprindere străină și facilitează cooperarea comercială între partenerul polonez și cel străin.
Compania caută parteneri de afaceri interesați să intre pe piața poloneză sau să-și extindă activitățile de vânzări și marketing pe baza contractului de servicii de distribuție sau de agenție comercială.
Avantaje și inovații: Compania oferă o vastă experiență în vânzări și marketing pe piața poloneză, prezența locală și o cunoaștere a pieței naționale, un personal cu înaltă calificare și competență, soluții personalizate. Este, de asemenea, foarte flexibil. Rețeaua de distribuție puternică, situația financiară stabilă și poziția pe piața poloneză permit o cooperare mai largă cu noii parteneri de afaceri în baza contractului de servicii de distribuție și a contractului de agenție comercială.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania poloneză caută parteneri care sunt interesați de a-și furniza produsele / tehnologiile industriale, auto sau electronice pe piața poloneză. Aceștia pot fi atât producători, cât și furnizori, angrosiști, din industriile menționate mai sus. Compania caută parteneri fiabili și experimentați în comerțul internațional din întreaga Europă și preferă o cooperare pe termen lung.
Tip de parteneriat considerat: Contract de agenție comercială sau de distribuție
10. BRCN20190108001 O companie chineză caută distribuitori de carne de pui (în principal aripi și gheare de pui) de pe piața europeană, în baza unui acord de distribuție
Tara: China
Tip: Cerere
Descriere:
Aceasta este o companie de comerț internațional chinez înființată în anul 2000, cu aproximativ 20 de angajați în prezent. Compania se angajează să importe alimente congelate și vin roșu de pe piața de peste mări și să le distribuie pe piața chineză.
Compania are mai multe firme partenere din fabricile producătoare de carne într-o provincie chineză de nord. Unii dintre partenerii lor sunt companii mari de stat. Compania chineză caută produse din carne congelată de înaltă calitate de pe piața europeană și dorește să mențină aprovizionarea pe termen lung pentru partenerii locali ai fabricii de carne.
Compania are calificări recunoscute la nivel național și certificate de sănătate. Ei au o experiență abundentă în afacerile comerciale internaționale.
Acum caută produse din carne de pui (în principal aripi și gheare de pui) de pe piața europeană. Compania speră să stabilească o colaborare pe termen lung cu potențiali parteneri europeni în cadrul unui contract de distribuție. Furnizorul ar trebui să poată exporta produsele în China continentală cu licență de sănătate.
Specificații și expertiză: 1. Produse necesare: părți din carne de pui (aripi și gheare de pui)
2. Cantitate: aproximativ 70 de containere pe lună
(50 de recipiente cu aripioare de pui, 20 containere de gheare de pui)
3. Preț: în limita a 1 600 USD pe tonă
4. Pachet: 20 kg per cutie; 5 kg per sac
5. Metoda de plată: pentru prima cooperare, este mai bine să utilizați plata prin bilet la ordin.
6. Alte cerințe: este de așteptat ca potențialul partener european să aibă experiența și calificarea în domeniul exportului de carne congelată, precum și să fi trecut inspecția China și certificarea de carantină care poate exporta cu succes produsele de pui în China.
Compania chineză speră să semneze un contract de cooperare pe termen lung (de la un an la cinci ani) cu partenerii europeni.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania chineză caută părți de carne de pui (aripi și gheare de pui) de pe piața europeană. Compania chineză speră că limba engleză ar putea fi folosită ca limbă de comunicare.
Tip de parteneriat considerat: Contract de distribuție
11. BRLT20190103001 Un comerciant cu ridicata și cu amănuntul pentru materiale de construcții și decorațiuni din Lituania oferă servicii de distribuție
Tara: Lituania
Tip: Cerere
Descriere:
Compania lituaniană activează din 2010, este specializată în diverse materiale de construcții (materiale izolante, unelte și echipamente profesionale, diverse vopsele, decorațiuni de fațadă, tencuieli etc.), cu ridicata si cu amanuntul. Compania caută producători de materiale de izolație pentru fațade și decorațiuni și se oferă să lucreze în cadrul unui contract de servicii de distribuție.
În mare parte, compania vinde en-gros materiale de construcții - colaborează cu magazinele de materiale de construcții din Lituania, cărora le furnizează diverse produse (dar mai ales în ceea ce privește izolarea fațadelor și decorarea).
Datorită tuturor motivelor menționate, compania își propune să-și îmbunătățească competitivitatea, să-și extindă gama de produse și să caute noi furnizori - producători de sisteme și materiale de fațadă: izolații, profile, tencuieli, tencuieli mozaic, polistiren, produse chimice pentru construcții (cum ar fi: gleturi de ghips, role, perii, benzi adezive etc.). Compania oferă un contract de servicii de distribuție și este dispusă să distribuie produsele etichetate de producător și / sau produsele sub etichetă privată printr-un contract de distribuție pentru piața lituaniană.
Avantaje și inovații:
• Compania are experiență în domeniul materialelor de construcții, comerțul cu ridicata și cu amănuntul - este activă din 2010.
• Compania lucrează cu mai mult de 10 mari magazine de materiale de construcții în Lituania, astfel încât se asigură distribuția produselor.
• Compania nu este numai vânzătorul, ci oferă și servicii de construcții în regiunea Kaunas (centrul Lituaniei), astfel că are o gamă largă de consumatori în sectorul serviciilor de construcții, ceea ce asigură vânzări mai mari de produse de izolație a fațadelor și de decorare.
• Compania are o capacitate de depozitare în Kaunas.
• Compania intenționează să înceapă exportul în țările vecine (Letonia, etc.).
• Dacă societatea ar găsi un produs adecvat pentru piața lituaniană, ar putea asigura cantități de comandă stabile pentru furnizori.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania lituaniană dorește să-și extindă portofoliul de produse și să-și îmbunătățească competitivitatea și, prin urmare, caută noi furnizori de materiale de izolare a fațadelor și decorațiuni în cadrul contractului de servicii de distribuție.
Partenerii potențiali ar putea fi producătorii de materiale de izolație și decorare a fațadelor, unelte și accesorii, dispuși să-și distribuie produsele pe piața lituaniană.
Angrosistul și comerciantul cu amănuntul sunt dispuși să colaboreze cu companii active în domeniile corespunzătoare din întreaga Europă, care pot livra produsele descrise și pot asigura o bună calitate împreună cu prețuri rezonabile și propunere de livrare adecvată.
Tip de parteneriat considerat: Contract de distribuție