News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentă ultimele oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

1. BRSI20190304001 Compania slovenă specializată în vânzări de utilaje agricole și de întreținere gradină este dispusă să distribuie produsele ale altor companii.
Tara: Slovenia
Tip: Cerere
Descriere: Compania slovenă, specializată în vânzarea de echipamente și mașini de intreținere agricolă și a grădinilor, dorește să își mărească rețeaua de furnizori. Prin urmare, aceștia caută producători de mașini de tuns iarba care ar fi interesați să-și furnizeze produsele și astfel să-și extindă vânzările și pe piața din Slovenia. Ei sunt interesați să semneze un contract de servicii de distribuție.
Compania slovenă a fost înființată în 2015. Aceasta este specializată în vânzări de utilaje agricole și de gradină. Societatea furnizează clienților săi produse diferite pentru întreținerea grădinilor, parcurilor și suprafețelor agricole (mașini de tuns iarba,fierastraie cu lanț, etc).
Vânzările sunt organizate în două magazine proprii, dar și pe internet în toată Slovenia. Aceștia furnizează în mod regulat mașini de întreținere și instrumente noi mai multor organizații de gestionare a parcurilor.
Bazându-se pe nevoile clienților, compania dorește să-și îmbogățească vânzările cu ajutorul unor mașini de tuns iarba cu acumulator electric fără fir. Prin urmare, aceasta caută producători de mașini de tuns iarba care ar fi interesați să-și furnizeze produsele și, astfel, să-și extindă vânzările pe piața slovenă.
Experții în vânzări ai societății comerciale slovene au o bogată experiență comercială și tehnică cu vânzările de echipamente și mașini de întreținere a agriculturii și grădinii. Compania acoperă din punct de vedere geografic cea mai mare regiune agricolă din Slovenia.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută producători de mașini de tuns iarba de calitate care ar fi interesați să își extindă vânzările și pe piața din Slovenia. Se urmarește o cooperare pe termen lung, care să includă asistența tehnică și comercială necesară pentru a obține rezultate pozitive pe piața locală.
Tip de parteneriat: Contract de distribuție.

2. BRDK20190227001 Firma daneză caută producători de cherestea pentru paleți din lemn în Ungaria, România și Ucraina
Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: O companie daneză aflată în creștere, cu peste trei decenii de experiență în achiziționarea și vânzarea de soluții pentru ambalaje din lemn si paleti. De asemenea, au expertiza necesară în industria logistică. Compania daneză caută producători de cherestea din lemn pentru paleti in Ungaria, România și Ucraina.
Compania daneză a fost înființată în 1987 și este în creștere continuă de atunci. Activitatea sa este formată din două sucursale - distribuție și achiziționare de ambalaje și paleți din lemn (europaleți, paleți de unică folosință, DS ½ paleți și coliere de paleți) și logistică. Aceștia deservesc atât clienți publici, cât și clienți privați din toată Danemarca, colaborează cu municipalitățile locale pentru a colecta ambalajele din lemn folosite, acordând atenție sortării și reciclării.
Societatea caută acum furnizori de cherestea pentru paleti din lemn. Aceștia cooperează deja cu producători din Suedia și Letonia, dar, deoarece încheie contracte cu tot mai multi clienți, trebuie să accelereze producția și să aibă producători suplimentari în Europa de Est, în special în Ungaria, România sau Ucraina.
Partenerul căutat trebuie să ofere o gamă completă de servicii și să se ocupe de documentația necesară pentru export și vamă. Producătorul va organiza transportul către Danemarca și toate prețurile vor include și acest lucru.
Producătorul potențial se va angaja într-o colaborare pe termen lung cu un distribuitor stabil, cu o bază solidă și un portofoliu de clienți extins.
Tipul și rolul partenerului căutat: Partenerul potențial trebuie să fie un producător capabil să furnizeze cantitatea solicitată și să aibă o producție internă. Ar trebui să fie capabil să respecte timpii de livrare, iar toate colierele pentru paleti trebuie să îndeplinească cerințele exacte ale mărimii, astfel sunt necesare eșantioane și trebuie aprobate înainte de a începe cooperarea.
Partenerii trebuie să vorbească fluent limba engleză pentru a asigura o cooperare reușită.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație

3. BRLU20190221001 Compania luxemburgheză specializată în crearea de noi forme de ambalaje pentru gustări caută companii specializate în ambalare și imprimare
Tara: Luxembourg
Tip: Cerere
Descriere: Companie luxemburgheza specializată în industria bunurilor de larg consum, a creat noi forme de ambalare pentru gustări, care servesc drept soluție inovatoare, igienică și practică pentru întreprinderile din sectorul alimentar.
Compania luxemburgheză a creat noi forme de ambalare pentru a fi folosite în jurul gâtului sticlei băuturilor. Forma exceptională permite utilizatorului să plaseze produsul în jurul gâtului unei băuturi servite, ceea ce creează un efect deosebit pentru client și oferă mai multe posibilităti de marketing / branding.
Cu standardele de producție ridicate și cu o retea logistică rapidă, compania va putea oferi clienților și partenerilor săi o bază solidă pe care pot conta.
Compania caută furnizori specializați în ambalarea foliilor, cutiilor de carton și tipărirea materialelor promoționale și este interesat de fabricarea externalizată în baza unui contract de servicii.
Aceasta deține 6 brevete internaționale de design, oferă opțiuni complete de personalizare pentru branduri și campanii de marketing, are un management al facilităților de producție cu o experiență de ambalare de peste 5 ani, funcționează în conformitate cu standardele IFS și este certificat HAACP.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania caută furnizori specializați în ambalarea foliilor, cutiilor de carton și tipărirea materialelor promoționale. Aceasta ar dori să găsească un partener care ar putea imprima foliile de ambalaj ale produsului cu cerințele specificate. In plus, va avea nevoie de o companie care să poată produce cutii de carton pentru a face livrarea.
În cele din urmă, aceștia caută și o companie care poate tipări materialele promoționale pentru promovarea produsului.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație/ externalizare/ servicii

4. BRSE20190228001 Atelier de tâmplărie din Suedia caută partener de fabricație în țările baltice
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Compania suedeză are o experiență îndelungată în proiectarea, desenarea și fabricarea bucătăriilor. Caută un partener de fabricație în țările baltice. Compania suedeză se va concentra pe design, marketing și vânzări, în timp ce partenerul căutat se va ocupa de producția completă de bucătării conform specificațiilor companiei suedeze.
Acest atelier de tâmplărie suedez, este o companie cu rădăcini adânci în tradiția lucrului manual Gotland, mărcile proprii de bucătării premium construite calitatativ și cu măiestrie. Atricolele sale de bucătărie încep de la bucătării proiectate în mod clasic până la bucătării moderne și elegante. Compania are o experiență îndelungată în proiectarea și fabricarea bucătăriilor, precum și a altor tipuri de tâmplărie.
Compania intentionează acum să își reducă propriile fabrici locale și, prin urmare, caută un partener de fabricație în țările baltice. Partenerul trebuie să producă cadre, dulapuri de bucătarie și alte părți pentru bucătărie, conform unui contract de fabricație, în conformitate cu designul și desenele companiei suedeze.
Material de utilizat: lemn masiv din diferite specii, cum ar fi mesteacăn, stejar și cenușă. Materiale din tablă sub formă de panouri furniruite, MDF furniruit și placaj.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania suedeză se va concentra pe design, marketing și vânzări, în timp ce producătorul trebuie să se ocupe de producția completă de bucătării conform specificațiilor.
Compania suedeză va conlucra cu producătorul pentru a asigura calitatea, procesul de fabricație și livrările.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație/ externalizare

5. BRNO20190225001 IMM-ul norvegian caută un partener de producție specializat în sudare, produse din oțel inoxidabil, lustruire electrolitică, tratare cu apă, tăiere cu laser, prelucrare, montare, în baza unui contract de fabricație
Tara: Norvegia
Tip: Cerere
Descriere: Un IMM norvegian este specializat în echipamente de ridicare ușoară a șalupelor, ambarcațiunilor și jetski-urilor pentru a fi utilizate cu cabina de croazieră. Ei caută parteneri de producție pentru fabricarea echipamentelor de ridicare.
Echipamentul de ridicare este foarte ușor de utilizat. Ridică rapid ambarcațiuni, șalupe și jetski- uri pe iahturi la peste 30 de metri. Șalupa, este un tip de barcă mai mică care este adesea transportată sau remorcată pentru a fi folosită ca “barcă de navă’” de catre o nava mai mare. Ascensorul este ușor de montat pe barcă, precum și ușor și sigur de utilizat.
IMM-ul norvegian caută o companie de producție cu înaltă calificare, cu experiență în sudare, producție de produse din oțel inoxidabil, îndoire de țevi, prelucrare, lustruire electrolitică, tratare cu apă, tăiere laser, montare și ambalare. Partenerul de producție trebuie să poată începe producția în 2019, deoarece clientul are nevoie de produse pentru vânzare înainte de ianuarie 2020.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania norvegiană caută un partener de producție cu înaltă calificare în producția de oțel inoxidabil. Partenerul de producție trebuie să poată începe producția în 2019, deoarece clientul are nevoie de produse pentru vânzare înainte de ianuarie 2020. Partenerul ar trebui să aibă capacitatea de a livra 50 buc. în primul an.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație.

6. BRUK20190301001 Un producător britanic de produse din oțel inoxidabil caută un producător de mașini de lustruire a acestora
Tara: Anglia
Tip: Cerere
Descriere: Un producător britanic de obiecte sanitare și alte accesorii din oțel inoxidabil caută un producător de mașini de lustruire a vaselor semi-automate sau manuale pentru colaborare în baza unui contract de fabricație.
Compania britanică, cu sediul în regiunea Yorkshire, a fost implicată în producerea de produse din oțel inoxidabil timp de 100 de ani. Aceasta ocupă un loc important pe piața din Marea Britanie prin furnizarea directă și printr-o rețea stabilă de distribuitori.
Compania produce o gamă largă de articole din oțel inoxidabil, inclusiv articole sanitare și articole pentru: îngrijirea sănătății, spălătorii, laboratoare, educație, catering, administrarea clădirilor și o gamă specializată pentru închisori cu facilitați sigure. Acesta și-a mărit de patru ori domeniul de activitate din 2000.
Produsele companiei sunt finisate manual, acordându-se prioritate producției de produse de înaltă calitate. În consecință, compania are un număr de profesioniști bine instruiți.
Într-un plan în curs de desfășurare, pentru a maximiza productivitatea, calitatea produselor și pentru a asigura un finisaj consecvent, compania caută acum un producător de mașini de lustruit semi-automatizate sau manuale pentru lustruirea interioarelor și exterioarelor chiuvetelor. Compania britanică dorește să coopereze cu compania straină în baza unui contract de fabricație
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania caută un producător de mașini de lustruire a vaselor semi-automate sau manuale, care pot lustrui interiorul și exteriorul chiuvetelor. Partenerul ideal ar trebui să producă deja și să vândă astfel de mașini, dar ar trebui să poată personaliza mașinile în funcție de necesitățile companiei britanice, dacă este necesar.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație.

7. BRSE20190410001 Compania suedeză caută producători de oțel sudat greu și construcții din plăci subțiri
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: O companie suedeză care produce tehnologii avansate de prelucrare pentru industria aeriană caută un furnizor eficient din punct de vedere al costurilor pentru construcții sudate din oțel, prelucrate din oțel și construcții îndoite din oțel subțire. Se va solicita un lot de producție cuprins între 10 și 100 de bucăți în baza unui contract de subcontractare, în special în statele baltice și în alte țări din Europa Centrală și de Est.
Compania suedeză produce tehnologii avansate de prelucrare pentru industria aeriană. Compania își exportă produsele în SUA și Europa și se află într-o fază de extindere. Pentru a continua să se dezvolte, ei trebuie să-și extindă portofoliul de furnizori. În consecință caută acum un nou furnizor, în special în statele baltice și în alte țări din Europa Centrală și de Est.
Partenerul căutat trebuie să aibă facilitați de producție eficiente din punct de vedere al costurilor pentru realizarea construcțiilor cu plăci subțiri, care necesită îndoire, sudare, prelucrare, vopsire și montare.
Construcțiile reprezintă o placă subțire de 1 până la 5 mm în "metal din oțel negru" sau din oțel inoxidabil cu detaliile mari îndoite, care implică adesea o sudură și, uneori, o prelucrare. Dimensiunea pieselor este de până la 800x3000 mm. Detaliile trebuie să fie acoperite cu praf. Volum: 1-100 bucăti pe an - dar în mod normal 20-40 de bucăți pe produs pe an. Potențial maxim de afaceri în termen de 1-2 ani în ceea ce privește cabinete din oțel cu panouri de sticlă / plexiglas.
Construcțiile sudate grele reprezintă o placă cu grosimea oțelului de 8-12 mm. Deoarece nu este neobișnuit ca aceste construcții să ridice detalii mai grele, este necesar ca cel care efectuează sudarea să fie certificat în conformitate cu SS-EN ISO 9606-1: 2017 și / sau SS-EN 287-1: 2011 și să funcționeze în conformitate cu ISO 3834-2. Cerința pentru sudură este conformă cu standardul EN ISO 5817 clasa C, cu excepția cazului în care în desenul este altfel menționat. Elementele finite trebuie să fie acoperite cu pulbere (detaliile mai mari trebuie să fie acoperite cu umezeală). Dimensiunile pieselor sunt de până la 2000x3000 mm. Greutate de până la 500 kg. Volumul 5-20 bucăți pe an pentru fiecare produs. Este necesară și o montare minora pe unele construcții.
Compania parteneră trebuie să aibă o locație logistică bună ținând cont de exportul către Suedia. De asemenea, costurile unitare de producție ar trebui să fie la un nivel competitiv. Potențialul partener ar trebui să aibă în prezent anumite activități de export.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania căutată ar trebui să fie un partener competitiv și cu experiență internațională din industria de prelucrare a metalelor, care să poată îndeplini cerințele și specificațiile menționate în descriere. Compania suedeză caută parteneriate fiabile și pe termen lung.
Tip de parteneriat: Contract de subcontractare

8. BRDE20190320001 Un IMM german caută subcontractori capabili să dezvolte instalații electrice, sanitare și de încălzire
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: Un IMM german, activ pe piața serviciilor de construcții specializate (echipamente de construcție și automatizare), precum și servicii de construcții specializate pe situri industriale, caută subcontractanți. Compania caută parteneri din Europa de Est cu directori vorbitori de limbă germană care sunt interesați să furnizeze servicii subcontractate de instalații electrice, instalații sanitare și instalarea sistemelor de încălzire pe șantierele germane.
Compania germană caută firme de construcții specializate în instalații electrice, instalații sanitare și instalarea sistemului de încălzire. IMM-ul german activează în proiecte de construcții private și industriale și oferă o gamă largă de servicii precum montarea de instalații sanitare, instalatii electrice, sisteme de încălzire, instalații de producere a biogazului și fotovoltaice și petrol, precum și industria hârtiei și industria alimentara.
Compania caută parteneri din Europa de Est cu directori vorbitori de limbă germană care sunt interesați să furnizeze servicii de construcții specializate pe șantierele de construcții din Germania de Nord ca subcontractanți.
Tipul și rolul partenerului căutat: IMM-ul caută companii de construcții din Europa de Est, care sunt interesate să lucreze pe șantierele germane ca subcontractanti cu propriii maeștri germani.
Tip de parteneriat: Contract de subcontractare.

9. BRFR20190322001 Compania franceză caută subcontractanți în țările europene în sectorul transmisiilor electrice și al soluțiilor electromagnetice
Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere: O companie franceză din domeniul proiectării motoarelor electrice și a generatoarelor caută subcontractanți din același sector, în Europa. Această companie personalizează produse cu diferite opțiuni adaptate cerințelor clienților și dorește să-și extindă soluțiile și expertiza.
Compania franceză care propune servicii tehnice și expertize înalte în domeniul analizei și proiectării electromagnetice, termice și mecanice a motoarelor electrice, a motoarelor și a generatoarelor convenționale și neconvenționale caută subcontractanți în Europa cu produse complementare și / sau expertize și / sau soluții tehnice și inginerești în urmatoarele domenii:
• Electromagnetism (experiența noastră de bază),
• Aspecte termice,
• Electronică de putere,
• Controale,
• Mecanică solidă și fluidă,
• Integrarea sistemelor și ingineria electrică generală.
Această companie caută subcontractanți pentru a propune și a lărgi raspunsurile tehnice adaptate la expertiza clientului, de la sfaturi punctuale la proiecte la cheie.
Compania franceză propune soluții precum:
- kit de dinamometru de laborator pentru calibrarea generatorului de sarcină de încercare și măsurarile puterii pentru aplicația viitoare de accesorii pentru automobile,
-componente fabricate (materiale compozite, combinatii specifice de fibre diferite, materiale matrice, arhitecturi de armare speciale);
- manevra usoară a navelor și a bărcilor;
- periat industrial personalizat cu diferite opțiuni,
- gamă completă de materiale cu magnet permanent (utilizare industriala și de uz comercial);
- tipuri de oțeluri electrice.
Tipul și rolul partenerului dorit: Viitorul partener va lucra pe domeniul acționărilor electrice sau al soluțiilor electromagnetice și va acționa ca subcontractant.
Tip de parteneriat: Contract de subcontractare.

10. BRCY20190404001 Exportator cipriot de carne congelată caută furnizori în baza contractului de distribuție
Tara: Cipru
Tip: Cerere
Descriere: O companie cipriotă a carei activitate principală este exportul de produse alimentare (carne congelată, pește congelat) și alte mărfuri, caută producători/ furnizori/ abatoare de carne de vită, porc, pui și curcan în Europa, pentru care poate oferi servicii comerciale sau de distribuție în alte piețe.
Compania cipriotă, înființată în 2010, are o experiență îndelungată în prelucrarea și comercializarea cărnii. Compania este specializată în exportul de produse din carne congelată (cum ar fi carnea de porc, carnea de vită, vițel, capră), păsări de curte (cum ar fi pui, curcan, găină) și alte mărfuri cum ar fi pește și legume.
De la crearea sa, compania cipriotă a cunoscut o creștere constantă a volumului și a cifrei de afaceri. Astăzi, este recunoscută ca un partener fiabil și flexibil pentru multi clienții din diferite țări. Compania cipriotă lucrează direct cu aproximativ 130 de abatoare și producători.
De asemenea, compania exportă cu succes alimentele congelate în: Africa de Vest: Coasta de Fildeș, Ghana, Togo, Benin, Guineea, Congo și Republica Democratica Congo, Senegal, Gabon; Orientul Mijlociu: Armenia, Israel, Georgia, Rusia; Asia de Sud-Est: Hong Kong, Vietnam.
Pentru a ușura sarcina clienților săi, compania este în măsură să furnizeze produse grupat într-un container prin intermediul platformei sale logistice din Belgia. Situat în apropierea portului Anvers, acesta poate transporta recipiente mixte (carne de porc, carne de vită, pasăre sau cartofi).
Chiar dacă riscul este redus la minimum, compania asigură întotdeauna containerele frigorifice din portul de plecare până la portul de sosire, în cazul în care se întampla ceva.
Compania cipriotă este interesată să găsească potențiali parteneri în baza unor contracte comerciale și de distribuție. Aceasta caută producători / furnizori / abatoare de carne de vită, carne de porc, pui și curcan în Europa pentru a acționa ca agent și distribuitor pentru a-și reprezenta și vinde produsele în străinătate. Este interesat să promoveze produsele potențialului partener pe piața UE și dincolo de acesta, adică Africa de Vest și Asia, prin intermediul reprezentanților comerciali și comercianților cu ridicata calificați.
Tipul și rolul partenerului dorit: Partenerul potențial ar trebui să fie un producător / furnizor sau un abator de carne de vită, de porc, de pui sau de curcan și ar trebui să aibă o excelentă cunoaștere și experiență în domeniul său de activitate.
De asemenea, ar trebui să furnizeze societății cipriote esantioane reprezentative de carne și produse din pește în conformitate cu politica eșantionului care prevalează. Partenerul potențial ar trebui să fie o companie de încredere cu intenția unei cooperări pe termen lung și de încredere. Este preferată experienta de cooperare transnațională a potențialului partener.
Tip de parteneriat considerat: Contract comercial / servicii de distributie.

11. BRHU20190410001 IMM din Ungaria producător de produse afumate gourmet caută parteneri cu care să colaboreze în baza unui contract de subcontractare
Tara: Ungaria
Tip: Cerere
Descriere: O companie maghiară care produce produse afumate gourmet din carne de caprioară roșie, mistreț, bivol și bovine gri caută parteneri în domeniul producției de salamuri în apropiere de granița sud-maghiară. Este important ca viitorul partener să dețină IFS (International Food Standards) sau certificat ISO. Compania intenționează să încheie un contract de subcontractare pentru producerea produselor sale premium și să isi ofere rețetele, procesul de realizare și materiile prime.
Compania a fost înființată în 2014 în sudul Ungariei. De la înființare, ei s-au concentrat pe misiunea de a produce din cele mai bune specii de caprioară roșie, mistreți, bovine gri și de bivoliță de apa salamuri bazate pe rețete tradiționale maghiare. Oferind atat arome tradiționale cât și originale, în principal pentru Super Yacht și industria ospitalității de lux. Ambalajul unic gravat din lemn reflectă patrimoniul gastronomic al tuturor produselor care nu pot fi găsite în mărfuri industriale comparabile.
Producția respectă toate principiile HACCP, iar compania este pe cale să obtină certificatul IFS. Acestia folosesc numai cele mai bune ingrediente de calitate, provenind doar din caprioarele, mistreții, bovinele gri și bivolii de apa, care locuiesc în zonele parcurilor naționale pentru a se asigura că carnea nu conține antibiotice sau hormoni. Producția se bazează pe procese tradiționale și se desfășoară la scara artisanală. Urmărind nevoile consumatorilor și urmând metoda "naturală" de a produce toate produsele, fără gluten și fără lactoză, multe dintre ele conțin cantități foarte mici sau nu conțin deloc conservanți.
Produsele sunt vândute, în principal, industriei de yachting din țările mediteraneene către magazine și ambasade gourmet din Belgia, Franta, Anglia, Polonia.
Principalele produse din carne ale companiei sunt următoarele:
- Bresaola (cerb roșu, mistreț)
- Picior întreg de os (caprioară roșie, mistreț)
- Stil Kosher - nu salam de porc (cerb roșu, bovine gri, bivol de apă)
- Salată de paprika tipică (caprioara rosie, mistret, bovine gri, bivol de apa)
- Salamis cu crustă de nucă de mucegai (bovine gri, bivol de apă)
Construind viitorul pe un model modern de creștere, compania caută acum o relație pe termen lung cu potențiali producători de salamuri în baza unui contract de subcontractare. Apropierea geografică este o necesitate datorită materiei prime. Compania maghiară va oferi rețetele, procesul de realizare și materiile prime: cum ar fi carnea, condimentele si ambalajul. Va exista un contract de subcontractare a productiei pentru carnati. Logistică va fi asigurată de firma maghiara.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania maghiară caută un producator fiabil de produse tip gourmet de-a lungul graniței. Este important ca viitorul partener să dețină certificat IFS sau ISO. Compania maghiară va furniza carnea, rețetele și materialul de ambalare.
Tip de parteneriat considerat: Contract de subcontractare

12. BRNL20190228001 Furnizor olandez de îmbrăcăminte de seară pentru femei caută un partener de producție în baza unui contract de fabricație.
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Un furnizor olandez cu o experiență de 20 de ani pe piața de modă germană caută un partener de producție, care poate produce haine de seară pentru femei. Compania olandeză dorește să colaboreze cu producători în baza unui contract de fabricație.
Compania olandeză este specializată în îmbrăcămintea de seară pentru femei în vârstă de 35-55 de ani. Pentru moment, compania este furnizor al câtorva buticuri din Germania. În 2019 si 2020, doresc să relanseze o parte din producția lor din China în Portugalia.
Compania olandeză caută un partener care poate produce:
- Rochii scurte și lungi pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 35 si 55 de ani;
- Costume din două piese pentru femei cu vârsta cuprinsă între 35 si 55 de ani;
 Potențialii parteneri ar trebui să aibă experiență în producerea îmbrăcămintei pentru “femeia germană”;
 Compania olandeză caută modele diferite. Ei caută 20 de modele diferite și sunt dispuși să cumpere între 30 si 300 de articole din fiecare model;
 Acestea necesită țesatură de dantelă stretch. Noul partener de producție ar trebui să facă aprovizionarea cu tesături, cu posibilitatea de a proiecta (noi) amprente și ar trebui să fie dispusă să se consulte în legatură cu țesăturile;
 Calitatea este foarte importantă pentru aceasta companie. Calitatea producției trebuie să fie perfectă. Cusatura, greselile de imprimare și murdăria pe îmbrăcăminte nu sunt acceptabile;
 Partenerul trebuie să poată comunica fluent în limba engleză;
 Noul partener este dispus să producă mostre;
 Compania olandeză solicită livrarea, curatarea și ambalarea placută a produselor, cu livrare în decurs de 3-4 săptămâni după aprobarea eșantioanelor.
 Fabrica trebuie să verifice de trei ori fiecare articol de îmbrăcăminte pentru orice eventuală greșeală;
 În plus, partenerii trebuie să fie colaboranti, prietenoși și întotdeauna să fie acolo pentru a sfătui / ajuta compania olandeză să isi facă producția perfectă.
Compania olandeză caută parteneri de producție pentru a construi o relație pe termen lung. Ei oferă un contract de fabricație. Aceasta dorește să viziteze potențialii parteneri de producție pentru a efectua verificări de calitate.
Tipul și rolul partenerului dorit: Partenerul potențial ar trebui să poată produce cantități mici, să se concentreze în mod deosebit asupra calitații și să poată obține produse de înaltă calitate. Noul partener căutat ar trebui să fie interesat de un contract de fabricație.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație