News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentă ultimele oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

1. BRSI20190514001 O societate slovenă, specializată în vânzarea mașinilor agricole, de grădinărit și forestiere, este dispusă să comercializeze produsele altor companii.

Tara: Slovenia
Tip: Cerere
Descriere: Societatea comercială slovenă specializată în vânzarea utilajelor agricole, de grădină și forestiere noi și second-hand dorește să își îmbunătățească rețeaua de furnizori. Aceasta caută întreprinderi care să îi furnizeze tractoare second hand și astfel să își extindă vânzările pe piața din Slovenia.
Societatea a fost înființată în 1991 și este una dintre cele mai importante companii slovene implicate în vânzarea de mașini agricole noi și second-hand, în servirea și vânzarea de piese de schimb și consumabile pentru agricultură. Aceasta furnizează clienților săi diferite tipuri de produse pentru întreținerea grădinilor, parcurilor, suprafețelor agricole și forestiere.
Compania comercializează tractoare, mașini de tuns iarba, încărcătoare, echipamente pentru tratarea solului, echipament forestier și alte produse pentru grădini, parcuri, suprafețe agricole și forestiere. Aceasta colaborează cu mai mulți producători stabili din Uniunea Europeană.
Compania slovenă lucrează la extinderea listei sale de furnizori și dorește să-și actualizeze programul de vânzări de echipamente agricole second-hand. Prin urmare, aceasta caută furnizori de tractoare second hand care ar fi dispuși să-și furnizeze produsele acestei societăți și, prin urmare, să-și extindă vânzările pe piața din Slovenia.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută societăți comerciale specializate în furnizarea echipamentelor agricole second-hand și care ar fi interesați să-și extindă vanzările și pe piața din Slovenia. Se dorește o cooperare pe termen lung, care să includă tot sprijinul tehnic și comercial necesar, pentru a obține rezultate bune pe piața locală.
Tip de parteneriat: Contract comercial.


2. BRNL20190320001 O companie olandeză caută un partener de producție care poate produce și tipări ilustrații pe covoare din bumbac 100%.
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeză, specializată în producția de covoare pentru locurile de joacă, lansează un nou brand de covoare pentru copii. Acestea au imprimate ilustrații ale unui oraș și pot fi folosite atât pe podea cât și pe perete. Compania caută un partener de fabricație care ar putea produce covoare de bumbac de 100% și care ar putea tipări o ilustrație pe acestea.
Compania produce covoare de joacă cu ilustrații. Acestea sunt vândute în magazinul propriu și în magazinele pentru copii din olanda. Pentru noul concept al unui covor de joacă pentru copii, întreprinderea caută un partener de fabricație care poate produce covoare de bumbac 100%, tipărit cu ilustrații.
Firma olandeză solicită de la noul partener de producție următoarele:
• Comunicare structurală pentru a realizarea producției în bună colaborare;
• Respectarea termenelor contractelor;
• Noul partener trebuie sa poată vorbi și scrie în limba engleză;
• Bugetul este de aproximativ 5000 EUR, iar numărul de piese depinde de costul de producție al unui covor. În mod ideal, primul lot conține 500 de covoare.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania olandeză caută un partener de fabricație care poate produce covoare de bumbac 100%. Acesta ar trebui să fie capabil să tipărească ilustrații pe covoare.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație.

3. BRFI20190312001 Designer finlandez de mobilier multifuncțional caută producători cu care sa colaboreze în baza unui contract de fabricație.
Tara: Finlanda
Tip: Cerere
Descriere: O companie finlandeză pentru design de mobilier oferă soluții de mobilier pentru spații mai mici. Aceasta caută producători pentru produsele lor, care variază de la articole extrem de inovatoare la mobilier comun precum scaune și banci.
Compania finlandeză a fost înființată în 2017. Echipa este compusă din experți cu experiență internațională în marketing, management și investitori cu o vastă experiență corporativă în companii de prestigiu. Scopul este de a vinde produsul pe plan internațional în viitorul apropiat. Compania a primit finanțare din fondurile finlandeze pentru inovare, iar acum urmărește să crească rapid în anii următori.
Compania este furnizor direct al unităților de cazare și al comercianților cu amănuntul.
Un exemplu de produs pe care compania îl furnizeaza este un mobilier inovator multifuncțional care combină o masă și un pat, fără a compromite confortul. Utilizatorul poate schimba utilizarea produsului foarte rapid, ușor și într-un mod sigur. Soluția ajută utilizatorul să obțină beneficii maxime din spațiul de locuit.
Compania este interesată de un parteneriat pe termen lung cu producatori care pot fabrica produse în cantitatea și calitatea solicitate de firmă. Posibili parteneri vor avea oportunitatea de a fi producătorul pentru produsele de design unice vândute la nivel global. Produsele brevetate sunt, de asemenea, un mare avantaj comparativ cu concurența. Primele comenzi vor fi numărate în zeci de bucăți, dar în viitor acestea vor fi numărate în sute de bucăți.
Compania finlandeză caută un producător care să producă mobilier versatil sau contacte bune cu subcontractanții, deoarece primul produs al companiei este fabricat din MDF cu structură de tip fagure și unele părți sunt fabricate din metal. Mobilierul este vopsit și / sau finisat cu furnir. Producătorul ar trebui să aibă mașini moderne, cum ar fi mașinile CNC, pentru a asigura precizia care este necesara pentru produs.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania își propune să stabilească un acord de cooperare pe termen lung cu producători de încredere care operează în sectorul mobilierului. Producătorul ar trebui să aibă o gamă largă de mașini sau unii subcontractori care să poată oferi tot ce este necesar.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație.

4. BRSE20190412001 Un start-up suedez cauta un partener pentru producerea de articole de îmbrăcăminte cu imprimeuri / țesături personalizate.
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Un start-up din nordul Suediei, specializat în proiectarea modelului de suprafață, caută un partener de producție european pentru fabricarea (prin tipărire digitală sau țesături) modelelor de țesături tipărite și pentru confecționarea de produse textile de uz casnic și de bucătărie. Se caută un parteneriat pe termen lung prin intermediul unui contract de fabricație.
Compania suedeză creează modele unice, inspirate din structurile celulare ale plantelor și ciupercilor. Directorul acesteia face parte din unul dintre cele mai respectate incubatoare de afaceri din Suedia pentru start-up-uri din domeniul creației, arhitectură și cercetare în afaceri. Modelele lor se bazează pe imagini microscopice din cercetarea biologică și sunt adaptate pentru tipărirea digitală. Ele sunt potrivite pentru design interior, accesorii și îmbrăcăminte.
Pentru a-și lansa propria marcă pe baza modelului de suprafață unic inspirat de microscopie și cercetare, compania caută acum producători de textile și produse derivate. Aceasta va oferi partenerilor modelul confecționat pentru a fi aplicat pe articolele produse.
Start-up-ul caută un partener care poate oferi în primul rând posibilitatea de imprimare digitală (vopsele pigmentare) sau țeserea acestor modele pe lenjerie de cel puțin 1,4 m lățime de diverse calități (150-240g/m2), cu finisare prin spălare. Este benefic dacă producătorul poate furniza, de asemenea, servicii de cusut textilele pentru casă și bucătărie, sau deține un parteneriat stabilit cu o altă companie.
Start-up-ul are drept scop standarde ridicate pentru mediu și sociale. Țesăturile trebuie să fie durabile produse din in și țesături europene, inclusiv imprimante certificate OEKO-TEX sau certificate GOTS. Producția trebuie să se realizeze conform standardelor sociale înalte pentru angajați. Produsele sunt vândute la un preț mediu, accesibil.
Compania caută o relație pe termen lung cu partenerul de fabricație selectat și, prin urmare, este foarte important ca producătorul să fie implicat în procesul de tipărire și consultare pentru a optimiza produsele la scară mică (> 20m țesături,> 50 de produse fabricat), dar are și capacitatea de a mări producția în ordine crescătoare.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania suedeză caută producători de articole de îmbrăcăminte cu imprimări / țesături personalizate, care pot accepta o producție inițială la scară mică, cu scopul unei relații pe termen lung care vizează volume mai mari.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricatie.

5. BRIL20190430001 Distribuitor israelian de componente electronice pentru sisteme industriale din diverse sectoare caută noi furnizori în baza unui contract de distribuție.
Tara: Israel
Tip: Cerere
Descriere: Compania israeliană furnizează componente electronice pentru sistemele industriale din diverse sectoare, cum ar fi sectorul medical, prelucrarea datelor, telecomunicațiile, rețele, piețe și aplicații suplimentare. Aceasta caută producători de componente, cum ar fi backplane de performanță (circuite imprimate) și sisteme de sloturi, pentru a răspunde nevoilor clienților săi.
Un furnizor de soluții de pe piața israeliană industrială și de înaltă tehnologie pentru sisteme electronice și industriale furnizează componente electronice și soluții de sistem în funcție de nevoile clienților săi. Cu o echipă de ingineri de aplicații și specialiști în servicii de relații cu clienții, compania identifică și localizează soluția necesară pentru sectoare variate, inclusiv aplicații industriale, telecomunicații, prelucrare de date, rețele, aplicații medicale, militare și alte aplicații. Printre clienții companiei se numără atât organizații, cât și întreprinderi nou înființate. Serviciile și soluțiile sale se află la etapa inițială a conceptului, în faza de proiectare prin implementarea proiectului, folosind experiența și expertiza pe termen lung în localizarea componentei potrivite.
De asemenea, compania reprezintă producători de componente electronice și încearcă acum să-și extindă portofoliul cu mai multe soluții în domeniul sistemelor de operare și al componentelor electronice, backplane de performanță (plăci de circuite imprimate) și sisteme de sloturi.
Compania caută producători de sisteme și backplane, automate, conectori electro-mecanici, produse de cuarț, soluție încorporată și plăci de circuite imprimate, pentru a-l poziționa mai bine cu clienții și proiectele potențiale pe care ar dori să le aplice.
Compania poate reprezenta producătorii prin contracte comerciale sau prin contracte de distribuție.
Tipul și rolul partenerului dorit: Producători de sistem și backplane, automatizări, electro-mecanice, firme de conectori, produse de cuarț, soluții încorporate, plăci de circuite imprimate.
Tip de parteneriat considerat: Contract comercial / servicii de distribuție

6. BRUK20190611001 O companie britanică este interesată de furnizori de ambalaje din plastic pentru transportul produselor acustice
Tara: Anglia
Tip: Cerere
Descriere: O companie britanică din sectorul soluțiilor acustice, care folosește lână naturală pentru fabricarea acestora, caută un furnizor de ambalaje protectoare care să nu utilizeze materiale plastice. Ambalajele trebuie să protejeze produsele din lână de umiditate și praf și să fie ecologice și ușoare. Partenerul potrivit ar putea fi oriunde în Europa sau în străinătate.
Compania produce soluții acustice durabile din fibre naturale (în special din lână). Produsul sporește mediile interne, reduce zgomotul de fundal și îmbunătățește modul în care se aude vorbirea. Produsele sunt performante și testate profesional pentru fiecare mediu sau spațiu intern, care pot include birouri, școli, restaurante și hoteluri. Compania se mândrește cu realizarea de produse de proiectare solidă și cu realizarea unor sondaje de acustică extrem de tehnice.
Compania utilizează deja un furnizor britanic pentru ambalarea sa, dar intenționează să se extindă și caută aranjamente alternative datorită politicii sale de sustenabilitate.
Comanda anuală va fi de 9 rulouri pe an, iar compania din Marea Britanie le va comanda unul câte unul.
Ambalajele actuale (o folie de ambalare făcută din plastic) se află pe o rolă cu o lățime de până la un metru, fiecare cilindru cântărind 250g. Produsele sunt poziționate în interiorul plasticului și apoi sunt tăiate la dimensiune și etanșate la fiecare capăt. Compania din Marea Britanie caută ceva similar care trebuie să fie ușor.
Se preferă un furnizor care este dispus să înceapă cu loturi mici, care pot crește în număr și frecvență în timp.
Tipul și rolul partenerului dorit: Se dorește un partener de fabricație specializat în soluții inovative de ambalare și care este dispus să vândă inițial loturi mici de mărfuri conform specificațiilor companiei britanice.
Tip de parteneriat considerat: Contract de furnizare.

7. BRES20190527001 Companie spaniolă care vinde produse farmaceutice naturale on-line caută producători europeni de bio-cosmetice, medicină naturală și suplimente cu certificat ECO / BIO.
Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: Compania din nordul Spaniei, dedicată distribuției on-line a tuturor tipurilor de produse cosmetice naturale, produse de igienă personală, îngrijire și suplimente nutritive naturale, urmărește să-și extindă afacerea. Aceasta caută parteneri europeni care vând produse naturale cosmetice. Aceste companii trebuie să aibă un certificat ECO / BIO. Compania spaniolă este foarte flexibilă și are experiență în acest domeniu.
Compania de dimensiuni mici a fost creată la începutul anului 2016 și este situată în nordul Spaniei. Activitatea acesteia este reprezentată de distribuția online în întreaga Spanie a tuturor tipurilor de produse naturale farmaceutice care sunt naturale, bio, vegane și cruzime.
Intreprinderea este administrată de personal tânăr, dar cu experiență și cunoaștere a sectorului farmaceutic natural. Scopul principal este de a-și dezvolta și de a-și extinde afacerile, prin urmare, ar dori să contacteze direct producătorii europeni de produse farmaceutice naturale pentru a ajunge la un contract de distribuție și / sau contract pentru distribuirea produselor în Spania. Nu sunt interesați de societăți de intermediere. Aceștia ar putea acționa ca distribuitor unic sau agent / reprezentant în Spania.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută producători europeni de produse farmaceutice naturale cum ar fi cosmetice, îngrijire personală pentru sănătate, care ar dori să introducă produsele lor pe piața din Spania. Toate produsele care urmează să fie distribuite în Spania trebuie să fie aprobate sau certificate în Europa și în conformitate cu reglementările europene. În plus, produsele trebuie să aibă certificat ISO BIO / ECO.
Tip de parteneriat: Contract comercial / servicii de distribuție.

8. BRUK20190521001 Un designer britanic de pușculițe pentru copii caută un partener de fabricație
Tara: Anglia
Tip: Cerere
Descriere: Un designer britanic a dezvoltat un sistem de economisire a banilor pentru copii, conceput pentru a fi cumpărat de părinți, bunici sau îngrijitori. “Arborele- cutie de bani” este conceput pentru o capacitate de 100 de monede în lire britanice sau euro și este sigilat pentru a opri copilul să scoată banii înainte de a ajunge la total.
Compania are în prezent pușculițe fabricate în China, dar acum ar dori să mute producția mai aproape de casă. Se solicită un contract de fabricație.
Începând în 2017, această companie britanică a reușit să vândă pușculițele prin intermediul platformei sale de e-commerce și prin intermediul unui număr limitat de comercianți cu amănuntul independenți. Acesta dorește în present să își extindă vânzarile și ar dori să aducă locul de fabricare al produsului mai aproape de Marea Britanie.
Compania caută un producător care are capacitatea de a fabrica, ambala, transporta si vinde pușculița în forma unui copac în funcție de modelul oferit.
Tipul și rolul partenerului căutat: Producătorul trebuie să fie capabil să furnizeze întregul produs, inclusiv ambalajele de vânzare și de tranzit produse fie de catre acesta, fie prin intermediul unei serii de furnizori în baza unui contract de fabricație.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație.

9. BRPL20190510001 Producător polonez de cutii de hârtie caută furnizori noi de hârtie de bumbac în baza unui contract de furnizare sau de fabricație.
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania poloneză este specializată în producția de cutii de hârtie specială de înaltă calitate, fără conținut de acizi și proiectate în special pentru depozitarea pe termen lung a documentelor. Compania caută producători sau furnizori de hârtie de bumbac de înaltă calitate. Cooperarea este oferită sub forma unui contract de furnizare sau de fabricație.
Compania poloneză a fost înființată în 1988 și este situată în partea de sud-est a Poloniei. Compania are o poziție bine stabilită pe piața poloneză. Managementul calității este garantat de sistemul de management al calității ISO 9001-2015.
Compania produce accesorii de hârtie specială și ambalaje din carton, satisfăcând cu succes așteptările celor mai exigenți clienți, cum ar fi de exemplu: arhivele naționale.
Compania este specializată în producerea următoarelor materiale de arhivare:
• cutii cu acid liber ISO 16245
• foldere fără acid ISO 9706
• plicuri fără acid ISO 9706
• capace de panglică fără acid
Ambalajele pentru depozitarea pe termen lung a documentelor, cărților și a altor obiecte din hârtie sunt produse din materii prime, care trebuie să fie de cea mai bună calitate. Prin urmare, compania caută producători sau furnizori de hârtie de bumbac, care să poată garanta celuloză 100% din bumbac, certificată conform certificatului PAT (Activity Activity Test).
Compania caută întreprinderi de toate dimensiunile, de preferință cu experiență în cooperarea internațională.
Tipul și rolul partenerului dorit: Toți partenerii selectați vor primi un contract pentru fabricarea sau furnizarea hârtiei de bumbac. Condițiile vor fi negociate individual. Compania urmărește să stabilească o cooperare pe termen lung în cazul în care standardele sunt îndeplinite.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație/ furnizare.

10. BRPL20190610001 Companie poloneză caută producători de sisteme de ventilație și de climatizare interesați să introducă produsele lor pe piața poloneză
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: O companie poloneză specializată în distribuția sistemelor de ventilație și climatizare, cu experiență în industrie și un larg portofoliu de clienți, își oferă serviciile în calitate de distribuitor și reprezentant al producătorilor și furnizorilor de sisteme de ventilație și climatizare: instalații de ventilație, ventilatoare, încălzitoare, ventilatoare și răcitoare.
Compania poloneză a fost înființată în 2004 și este situată în partea de sud-est a Poloniei. Aceasta este condusă de două femei de afaceri ambițioase, educate și experimentate, cu experiență în activitatea de directori comerciali și manageri de vânzări, în cele mai mari companii poloneze din domeniul ventilației și aerului condiționat.
Acestea oferă partenerilor potențiali cunoștințele lor excelente despre piața poloneză a sistemelor de ventilație și aer condiționat și câteva sute de companii din portofoliul clienților care reprezintă sectorul construcțiilor (antreprenori generali, instalatori, designeri, angrosiști).
Compania poloneză dorește să stabilească o cooperare cu producătorii / furnizorii din domeniul sistemelor de ventilație și aer condiționat din străinătate:
Cooperarea potențială poate include:
- distribuție;
- reprezentare comercială;
- lansarea unui produs nou pe piața poloneză;
- construirea de brand;
- deschiderea și dezvoltarea unei filiale în Polonia;
- gestionarea rețelei de vânzări.
Compania caută companii de toate dimensiunile, de preferință cu experiență în cooperarea internațională. Scopul colaborării este de a stabili un parteneriat pe termen mediu sau lung cu partenerii străini care caută noi piețe pentru produsele sale. Condițiile vor fi negociate individual.
Tipul și rolul partenerului dorit: Partenerii selectați ar trebui să fie producătorii interesați să-și lanseze produsele pe piața poloneză, căutând distribuitori sau agenți. Condițiile vor fi negociate individual. Compania își propune să stabilească o cooperare pe termen lung, în cazul în care standardele sunt îndeplinite.
Tip de parteneriat considerat: Contract de comercial / servicii de distribuție.

11. BRNL20190307001 O societate comercială olandeză caută producători de dispozitive de fixare
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeză de comerț specializată în elemente de fixare, în principal pentru piața construcțiilor de oțel, dorește să-și extindă baza de furnizori. Compania caută producători de elemente de fixare cum ar fi șuruburile, barele filetate și piulițele pentru o cooperare bazată pe un contract de servicii de fabricație și / sau distribuție.
Compania olandeză de comerț, este specializată în elemente de fixare. Compania caută producători pentru dispozitivele de fixare care se potrivesc cu codul GN (număr generic):
7318158890: Șuruburi cu și fără piulițe, oțel, hexagon 800 n / mm2
Producătorii ar trebui să dispună de facilități de producție de înaltă calitate și de o capacitate liberă de mașină, precum și de toate certificările internaționale solicitate.
Compania caută o cooperare de afaceri cu producătorii de dispozitive de fixare pe baza unui acord de fabricație sau de distribuție.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania caută producători de elemente de fixare conform specificațiilor standard. Acești producători ar trebui să dispună de facilități de producție de calitate stabile și de o capacitate liberă a mașinilor disponibile. Trebuie să existe toate certificările relevante. Eșantionarea va face parte din procesul de aprovizionare. De asemenea, facilitățile vor fi verificate și trebuie aprobate înainte de a se putea da comenzi.
Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație / servicii de distribuție.

12. BRPL20190606001 Distribuitor polonez de piese de schimb auto caută furnizori
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: O companie poloneză care activează în comerțul cu ridicata și cu amănuntul de piese și accesorii pentru automobile caută producători și distribuitori străini de toate tipurile de piese de schimb și accesorii pentru autoturisme care doresc să sporească vânzările produselor lor pe piața poloneză pe baza unui contract de servicii de distribuție.
Compania poloneză înființată în 2015 într-un centru comercial, care se afla în structurile unuia dintre cei mai mari producători polonezi de motoare. Separarea magazinului ca o companie independentă a permis extinderea ofertei comerciale pentru clienții externi și consolidarea poziției sale pe piața pieselor de schimb. Ani de experiență și servicii profesionale pentru clienți, permit companiei să își mențină o poziție înaltă pe piață. De mai mulți ani, compania completează oferta de vânzare de piese de schimb pentru branduri bine-cunoscute de mașini.
Întreprinderea oferă o gamă largă de produse: piese de schimb pentru mașini, echipamente pentru magazine auto, piese de schimb pentru întreținere și stivuitoare.
Compania dorește să extindă gama de produse. Prin urmare, aceștia caută producători și furnizori de piese de schimb și accesorii pentru toate brandurile cunoscute de autoturisme care doresc să intre pe piața poloneză sau să-și majoreze acțiunile.
Aceasta oferă cooperare internațională pe termen lung sub forma acordului de distribuție.
Tipul și rolul partenerului dorit: Producătorii și furnizorii de toate tipurile de piese de schimb și accesorii pentru branduri bine-cunoscute de autoturisme care doresc să intre pe piața poloneză sau să-și majoreze acțiunile.
Tip de parteneriat considerat: Contract de distribuție.