News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm ultimele oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

1. BRPL20190510002 Companie din Polonia producătoare de ambalaje caută producători sau furnizori de hârtie și carton.

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania din estul Poloniei este un producător recunoscut de ambalaje din carton, în special cutii concepute pentru stocarea documentelor. Aceasta caută producători sau furnizori de hârtie și carton de înaltă calitate cu care să coopereze în baza unui contract de producție sau de furnizare.
Compania din estul Poloniei are o experiență de peste 30 de ani și o poziție fermă și bine stabilită pe piață, inclusiv piețele internaționale. Aceasta este specializată în producerea de cutii, dosare, plicuri, panglici pentru stocarea articolelor de birotică.
Compania caută companii de toate dimensiunile, care pot oferi hârtie și carton certificate și care sunt interesate să stabilească o cooperare pe termen lung, de preferință în baza unui contract de fabricație.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută în principal (dar nu exclusiv) IMM-uri cu experiență în cooperarea internațională. Cu toate acestea, companiile de dimensiuni mai mari sau cele care nu au fost implicate în cooperarea de afaceri internaționale, dar pot oferi produse care îndeplinesc cerințele, sunt de asemenea binevenite. Contractul de producție sau de furnizare este o forma de cooperare propusă, dar este preferat contractul de producție.
Cantitatea preconizată pe an este de aproximativ 50 tone, aceasta va fi dublată în anii următori, dacă se dovedește că calitatea este bună și cooperarea funcționează bine. 
Condițiile de livrare trebuie stabilite, dar este posibilă și livrarea proprie. 
Este preferată o cooperare pe termen lung.
Tip de parteneriat: Contract de producție / furnizare.
2. BRFR20190722001 Compania franceză caută producători de măști pentru protecție respiratorie cu care să colaboreze în baza unui contract de servicii de distribuție
Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere: Compania franceză proiectează, normalizează și distribuie o gamă completă de echipamente individuale de protecție pentru personalul care funcționează într-un mediu de muncă periculos.
Partenerul căutat este un furnizor (producător/ distribuitor) de măști de protecție respiratorie care dorește să colaboreze în baza unui contract de servicii de distribuție. Este deschis pentru o gamă largă de țări pentru acest parteneriat.
Această companie cu experiență proiectează, normalizează și produce o gamă completă de echipamente personale de protecție pentru a proteja omul la locul de muncă. Produsele sale sunt vândute utilizatorilor finali din întreaga lume printr-o rețea de distribuitori specializați.
Compania franceză lucrează pentru clienți de toate dimensiunile (IMM, grup etc.) în diverse domenii industriale (sănătate, industria alimentară, industria grea etc.). Aceasta este deja pe piața europeană.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania franceză se află în căutarea unui producător sau distribuitor de măști de protecție respiratorie cu cartușe. Partenerul vizat ar trebui să poată livra o mască de calitate superioară în timp și costuri de livrare corecte. Volumul necesar ar avea în medie o sută de bucăți.
Tip de parteneriat: Contract de producție/ servicii de distribuție.

3. BRBE20190710001 O companie belgiană specializată în dezvoltarea afacerilor din sectorul IT caută companii specializate pe piețele de securitate care vor să fie reprezentate în baza unor contracte comerciale
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere: Compania belgiană înființată în 2005 este administrată de un dezvoltator de afaceri senior. Aceasta oferă oportunitatea unui contract comercial, companiilor de nișă IT specializate pe pietele de securitate pentru a se dezvolta comercial in Belgia, Luxemburg si Nordul Frantei.
Compania este specializată în software de securitate IT. Aceasta propune clienților săi să își crească veniturile din activitățile IT. A lansat deja peste 5 companii IT (SUA și franceze), în special în sectorul securității, pe piața locală.
Parteneriatul considerat este un contract commercial exclusiv pe un teritoriu specificat, cu o taxă lunară fixă de bază, dar cu o comision ridicat pentru vânzări. Compania este pregătită să-și asume riscuri.
Tipul și rolul partenerului dorit: Sunt vizate companiile care consideră că au o soluție IT unică și care caută reprezentant de vânzări pentru a-și dezvolta afacerea pe plan internațional.
Compania așteaptă de la parteneri să dispună de toate materialele necesare pentru a se putea vinde adecvat, să aibă resurse pentru a ajuta cu mai multe aspecte tehnice și să lucreze ca o echipă cu un singur obiectiv: să dezvolte afacerea rapid și eficient.
Compania își propune să lucreze în baza unui contract care acoperă teritoriul în care lucrează. Termenii și condițiile trebuie definite în mod clar pentru a evita trecerea tentativă a clienților sau a potențialilor parteneri. Din acest motiv, compania preferă un acord clar bazat pe teritoriu.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație/ furnizare.
4. BRDE20190621001 Compania germană caută subcontractanți în finisaje interioare de înaltă calitate, de ex. pardoseli, gresie, încălzire, climat și / sau instalații sanitare, lucrări interioare cu lemn și metal
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: Societatea de dimensiuni medii, cu o tradiție îndelungată - a fost înființată în 1992 și este situată în estul Germaniei. Aceasta caută parteneri în toate ramurile amenajărilor interioare.
Compania este bine experimentată și specializată în amenajări interioare de înaltă calitate pentru hoteluri de lux, reședințe private și iahturi. Obiectul de activitate principal al companiei este tâmplăria. Cu toate acestea, a dezvoltat un portofoliu larg care acoperă totul, de la dezvoltarea produsului, proiectarea, construcția, fabricația, precum și managementul de proiect.
Societatea este o întreprindere de dimensiuni medii, cu o lungă tradiție - a fost inițial fondată la sfârșitul anilor 1890 și reprivatizată în 1992 - este situată în estul Germaniei. Între timp, s-au înființat și alte filiale în unele orașe mai mari din Germania și, ca urmare a activităților lor internaționale, au fost deschise și reprezentanțe străine în Rusia, Regatul Unit, Franța și Elveția. În prezent, compania are 320 de angajați.
Datorită situației în creștere a comenzilor, compania are nevoie de sprijin pentru managementul proiectelor pe termen lung. Situația foarte pozitivă a filialei de construcții din Germania face din ce în ce mai dificilă găsirea unor subcontractanți germani adecvați. Prin urmare, ei caută parteneri din toată Uniunea Europeană din diverse domenii - toate legate de amenajarea interioară - pentru parteneriat.
Potențialii parteneri interesați ar trebui să aibă o experiență bună în servicii de înaltă calitate, cum ar fi:
- pardoseală, gresie;
- instalații de încălzire, climă și / sau sanitare;
- lucrări interioare cu lemn și metal.
Subcontractanții ar trebui să aibă, de preferință, experiență în activități transfrontaliere și să poată comunica în germană sau engleză, deoarece proiectele ar fi peste tot în Europa.
Tipul și rolul partenerului dorit: Pentru subcontractare, se caută un partener care să aibă cadrul pentru gestionarea detașării transfrontaliere a lucrătorilor.
Mai mult, partenerul ar trebui să poată lucra independent, prin intermediul echipamentelor proprii și al managementului responsabil al programului de construcție.
Tip de parteneriat considerat: Subcontractare.

5. BRUK20180903001 Companie de transport din Marea Britanie caută companii de subcontractare în Europa de Vest și Centrală
Tara: Anglia
Tip: Cerere
Descriere: Compania din Marea Britanie este activă în domeniul transporturilor și logisticii în Europa. Compania are facilități în Marea Britanie, Olanda și Germania. Datorită creșterii cererii pentru serviciile lor, aceștia caută companii de transport din Europa de Vest și Centrală, cu capacități gratuite de vehicule pentru subcontractare.
Compania din Marea Britanie este un nume de încredere în industrie și oferă servicii de transport clienților din toată Europa. Compania oferă servicii de transport național și internațional pentru clienții care expediază sau primesc mărfuri. Soluțiile de transport și logistică sunt adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale clienților.
Compania oferă clienților săi peste 90 de ani de experiență în transport, logistică și depozitare pentru a asigura satisfacția ridicată a clienților și calitatea serviciilor. Pentru a obține o creștere suplimentară, aceștia caută companii cu care să colaboreze pentru transportul de mărfuri.
Scopul companiei este de a construi parteneriate de lungă durată cu subcontractanții. Aceștia doresc să creeze relații cu aceste companii și să pună întotdeauna pe primul loc nevoile clientului.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania de transport și logistică din Marea Britanie caută parteneri pentru transport de mărfuri care au capacități gratuite de a transporta mărfuri, pentru a dezvolta parteneriate pe termen lung.
Compania oferă deja depozitare, sunt necesare doar servicii de transport. Marfa nu are cerințe speciale (transport înghețat, transport de mărfuri perisabile și periculoase etc.). 
Partenerul potențial ar trebui să aibă 1-20 de camioane. Partenerii ar trebui să aibă experiență în domeniul transporturilor. Partenerii ar trebui să aibă toată documentația de asigurare necesară.
Tip de parteneriat considerat: Subcontractare.
6. BRGR20190611001 O firmă de construcții industriale și producție de confecții din oțel din Grecia caută furnizori de oțeluri structurale ușoare
Tara: Grecia
Tip: Cerere
Descriere: O companie greacă specializată în construcții și confecții din oțel industrial caută producători de oțeluri structurale ușoare, pentru a-și extinde rețeaua de furnizori. Oțelul ușor structural trebuie să fie de diferite tipuri de calitate, atât ca bară cu secțiune goală, cât și ca placă. Compania caută să coopereze în baza unui contract de furnizare. 
Compania elenă este angajată atât în construcții industriale, construcții civile, ridicarea clădirilor din oțel, dezvoltarea și implementarea soluțiilor industriale, cât și în furnizarea de suport tehnic industrial în sectorul electromecanic.
Compania deține o industrie și o unitate de prelucrare structurală a oțelului de 10.000 mp, proiectanți și ingineri care oferă proiecte de infrastructură mari pe plan local și în străinătate. Compania are experiență semnificativă și cunoștințe substanțiale în executarea proiectelor complexe, la cheie, toate certificate prin certificate ISO. Printre alte servicii, compania greacă s-a specializat în proiectarea, fabricarea și instalarea structurilor de oțel conform cerințelor clienților. Structurile de oțel sunt utilizate în principal pentru construcția de clădiri din oțel, poduri, balustrade de siguranță, construcții din oțel inox și lucrări de conducte.
Compania caută producători de oțel ușor structural pentru a-și extinde rețeaua de furnizori. Oțelul ușor structural trebuie să fie de diferite tipuri de calitate, atât ca secțiune goală, fie ca placă.
Ambele tipuri de oțel ușor structural sunt preferate să fie turnate și vopsite prin grund dacă sunt disponibile. Compania caută să coopereze în baza unui contract de furnizare.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania elenă caută producători sau furnizori de oțeluri structurale ușoare în secțiune tubulară sau sub formă de plăci, în anumite tipuri de calitate și dimensiuni. Compania caută să coopereze în în baza unui contract de furnizare.
Tip de parteneriat considerat: Contract de furnizare.
7. BRSE20190527001 Companie suedeză caută un producător de comprimate efervescente cu servicii de dezvoltare a produselor cosmetice sau produse de curățare pentru uz casnic
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: IMM-ul din nordul Suediei va activa în marketing și vânzări ale unei noi invenții durabile în industria îngrijirii personale. Compania caută un producător de comprimate efervescente care să poată ajuta la dezvoltare și să fie responsabil de fabricarea noului produs. Producătorul ar trebui să aibă experiență în chimia și dezvoltarea produselor cosmetice sau produse de curățare pentru uz casnic. Se solicită un contract de fabricație.
Compania din Suedia a fost înițiată de trei cofondatori cu o experiență de aproape zece ani în proiectarea durabilă a produselor. În prezent, construiesc relații cu clienții cu accent pe marketing și vânzări de produse cosmetice și produse de curățare pentru uz casnic. Aceasta a înființat o rețea de cumpărători și clienți în nordul Europei.
Compania caută un producător de comprimate efervescente, care să fie responsabilă de fabricarea noului produs.
Atunci când produsul este lansat, compania va oferi transport internațional, cu accent pe vânzări pe piața europeană. Pe termen lung, compania dorește să-și lărgească sortimentul și, prin urmare, caută un partener în Europa, care să poată co-dezvolta și produce produse de îngrijire personală de înaltă calitate.
Cooperarea va va avea loc în baza unui contract de producție, dar va începe cu dezvoltarea în comun a procesului de fabricație.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută un producător cu reputație bună. Cooperarea începe cu dezvoltarea comună a produsului și continuă ca un contract de fabricație. Pe parcurs vor fi dezvoltate și alte produse.
Tip de parteneriat: Contract de producție.
8. BRDE20190806001 Tehnologie inovatoare de urmărire solară - este necesar producătorul
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: IMM german, cu experiență vastă în energie solară, a dezvoltat o nouă tehnologie de urmărire a trackerelor fotovoltaice cu o singură axă pentru a reduce costurile nivelate ale energiei electrice (LCOE). Întrucât IMM-ul nu are capacități suficiente pentru a produce tehnologia de urmărire, ei caută să semneze un contract de fabricație cu un partener din sectorul producției auto sau de oțel cu experiență în fabricarea în masă a structurilor ușoare de oțel.
IMM-ul german are mai mult de 30 de ani de experiență în energie solară, este una dintre cele mai importante companii de inginerie tehnologică pentru proiectarea concentratorului și a colectorului, expert în inginerie structurală, optică, sistem de acționare, inclusiv receptoare pentru centralele electrice CSP (concentrare solară). De asemenea, au o experiență vastă în colectoarele parabolice de jgheaburi, heliostate și turnuri pentru centralele solare turn, sisteme de vase cu focalizare în punct, concentrare fotovoltaică (CPV), precum și experiență fotovoltaică neconcentrantă în urmărirea pe 2 axe, sisteme de urmărire la sol. Compania a fost implicată în peste 60 de proiecte solare, a furnizat tehnologiile sale până la aproximativ 20 de centrale CSP până în prezent, experiență în inginerie în 17 țări, de pe 4 continente, iar acum vor să intre pe piața de tracker fotovoltaic cu o singură axă, cu un design propriu.
Noul sistem de urmărire vizează reducerea costului nivelat al energiei electrice (LCOE) prin reducerea costurilor de urmărire cu ~ 10% prin utilizarea unui design structural inovator, comparativ cu tehnologia actuală de referință, bazată pe analiza tehnico-economică relevantă, inclusiv actuatoare, structură și fundații. Împreună cu cunoștințele și experiența industrială a IMM-urilor, drepturi valoroase de proprietate intelectuală vor fi depuse într-o formă adecvată (de exemplu, brevet, model de utilitate etc.) și împărtășite partenerului de cooperare pe baza structurii de investiții convenite.
Întrucât compania nu are capacitățile de a produce singure tehnologia de urmărire, ei caută parteneri în baza unui contract de fabricație. De preferat, partenerul ar trebui să fie din sectorul producției auto sau de oțel și ar putea avea, de asemenea, ambiții de a deveni activ / sau este deja un jucător activ pe piața internațională de fotovoltaice (în special în Asia sau Orientul Mijlociu)
Tipul și rolul partenerului căutat: Se caută o firmă din sectorul producției de automobile sau oțel.
Sarcinile care trebuie îndeplinite de partenerul căutat sunt: fabricarea tehnologiei de urmărire în conformitate cu cerințele companiei. De preferință, partenerul ar trebui să fie interesat să se extindă pe piața fotovoltaică. Într-o etapă ulterioară a cooperării, partenerul ar putea fi, de asemenea, în măsură să licențeze tehnologia.
Dimensiunea partenerului căutat: industrie, producător și instalator de structuri de oțel pe scară largă, care lucrează la nivel international.
Tip de parteneriat: Contract de producție.

9. BRFR20190718001 Compania franceză caută furnizor de fag și pin pentru prelucrarea lemnului la comandă
Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere: O companie franceză specializată în proiectarea și fabricarea lemnului interior la comandă caută noi furnizori de lemn care ar putea să-i ofere lemn de fag și pin. Este preferată o cooperare pe termen lung în conformitate cu contractul de furnizare..
Lemnul trebuie să fie laminat și să îndeplinească specificațiile cerute de companie.
Compania activează de mai bine de 25 de ani în Franța, proiectând și fabricând tâmplărie interioară de înaltă calitate (cadru din lemn, trape diverse, cadru șasiu etc.) care îndeplinesc toate criteriile de calitate cerute de legislația construcției (incendiu, zgomot) .
Compania lucrează deja cu furnizori naționali, dar pentru a răspunde cererii în creștere, oferind în același timp produse de calitate la un preț accesibil, compania vrea să-și extindă rețeaua de furnizori la nivel european. Această nouă provocare este necesară pentru a putea crește și a răspunde așteptărilor clienților.
Prin urmare, compania caută un nou furnizor fiabil de fag și pin care să poată satisface cerințele sale și să furnizeze materiale în mod regulat:
- Profiluri din lemn de fag laminat = 800 m3/ an (comandați cu camionul)
- Profiluri de pin laminate cu articulații = 450 m3/ an (comandați cu camionul)
Cerințe tehnice și logistice detaliate disponibile la cerere.
Tipul și rolul partenerului dorit: Se solicită o cooperare pe termen lung. Aceasta înseamnă că capacitatea de aprovizionare cu lemn a partenerului este decisivă. Acest angajament pe termen lung din partea companiei ar putea deschide calea către o posibilă adaptare a condițiilor de plată după validarea fiabilității sale de către furnizor.
Tip de parteneriat: Contract de furnizare.
10. BRPL20190808001 Companie poloneză care produce siropuri de fructe și băuturi răcoritoare caută furnizori de sucuri, componente ale sucurilor organice, sucuri care nu sunt concentrate și concentrate în ambalaje vrac.
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania poloneză care produce diverse siropuri de fructe concentrate, siropuri aromate, băuturi de fructe și nectare, sucuri pasteurizate etc. caută în prezent furnizori de sucuri și componente ale sucurilor organice. De asemenea, aceștia caută sucuri și concentrate NFC (nu din concentrat) cu care să colaboreze în baza unui contract de producție.
În prezent, doresc să se concentreze pe clienții interesați de produsele ecologice și, în general, un stil de viață foarte sănătos. Acesta este motivul pentru care ar dori să-și completeze gama de produse cu sucuri organice și sucuri care nu provin din concentrate.
Compania consideră contractul de fabricație drept cea mai potrivită formă de cooperare în acest caz. Vor pregăti produse gata preparate din componentele furnizate și se vor ocupa de îmbuteliere și etichetare.
Tipul și rolul partenerului dorit: Un potențial partener ar trebui să fie capabil să furnizeze sucuri organice și nu din concentrate în ambalaje vrac: rezervoare de 1000 kg și butoi 200 l, componente pentru sucuri organice: fructe și legume proaspete ambalate în lăzi, sucuri stoarse și concentrate pentru amestecuri de sucuri.
Transportul ar trebui să fie responsabilitatea furnizorului. Un potențial partener ar trebui să aibă certificate bio, eco și organice.
Compania ia în considerare contractele de fabricație, deoarece această formă de cooperare este potrivită în cazul în care au nevoie de un furnizor de un anumit produs pentru a-și finaliza producția.
Tip de parteneriat considerat: Contract de producție.
11. BRPL20190808002 Distribuitorul polonez caută furnizori de cereale ecologice
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania poloneză cu sediul în apropiere de Lublin este specializată în producția și distribuția de cereale ecologice. Compania este interesată în special de cooperarea cu furnizorii de cereale organice - producători / fermieri.
Compania poloneză este interesată în principal de următoarele produse: lupin dulce, fasole de cai, mazăre galbenă, ovăz, grâu, grâu spelat, orz și la sfârșit - secară.
Importatorul și exportatorul polonez de cereale organice caută noi posibilități de cooperare cu furnizorii de cereale ecologice (în principal) dintre fermierii / producătorii de cereale. Cooperarea este solicitată în baza unui contract comercial, de distribuție sau de furnizor.
Întreprinderea poloneză oferă o gamă completă de plante și leguminoase. Nu există bariere lingvistice sau alte dificultăți pentru aceasta, deoarece are o experiență de mulți ani în afaceri internaționale.
În principiu, compania cooperează cu parteneri din Europa de Est și de Vest și este încă interesată să colaboreze cu partenerii din regiunile respective. Are certificate HACCAP (analiza pericolelor și puncte critice de control), GMP + (bune practici de fabricație) și certificate de audit Eco.
Compania poloneză este interesată să stabilească noi relații cu companii care folosesc cereale brute și plante leguminoase în activitatea sa. De asemenea, antreprenorul polonez ar dori să coopereze cu distribuitorii și agenții care livrează produsele alimentare poloneze pe piețele sale. Compania este interesată de distribuirea a numeroase tone (aproximativ 25 tone pe o livrare) de cereale organice pe lună.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania poloneză caută colaborarea cu distribuitori și agenți din țările europene interesate în promovarea și distribuirea produselor agroalimentare poloneze pe piețele sale. Partenerul străin ideal ar fi un distribuitor de cantități mari de produse alimentare. Antreprenorul polonez ar dori ca partenerul străin să respecte rezoluțiile contractului. Un factor important pentru întreprinderea poloneză este experiența în cooperare internațională.
Tip de parteneriat considerat: Contract comercial /furnizare/ servicii de distribuție.
12. BRDE20190612001 IMM german caută utilizatori IMOS pentru a-i externaliza designul
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: De mai bine de 20 de ani, o companie germană produce mobilă, componente și parți de înaltă calitate din diferite materiale. Compania caută parteneri care să preia proiectarea anumitor produse din IMOS (soluții software pentru industria mobilei și interioarelor), ca parte a unui serviciu pe termen lung sau a unui contract de externalizare.
IMM-ul german produce de mai bine de 20 de ani mobilă, componente și pereți despărțitori de înaltă calitate. În acest moment, fiecare producție are propriul său caracter, cu cerințe individuale.
Pe o suprafață de producție de aprox. 6.000 mp, cele mai noi utilaje sunt disponibile în domeniul prelucrării lemnului și prelucrării. Toate lucrările constructive se desfășoară pe mașini speciale controlate CNC. Cele mai moderne programe de construcție, cum ar fi IMOS, sunt disponibile pentru planificare și pregătirea lucrărilor.
Compania germană proiectează spații de locuit în funcție de dorințele și nevoile individuale ale clientului. Fabricate din lemn și multe alte materiale (de exemplu, plastic și sticlă), aici sunt construite și fabricate diverse produse, cum ar fi mobilier, ferestre și uși. Compania garantează o calitate înaltă a produselor, precum și o protecție perfectă împotriva daunelor până la data predării.
Ca parte a unui serviciu pe termen lung sau a unui contract de externalizare, partenerul căutat ar trebui să preia designul produselor specifice pentru client și în legătură cu comanda în IMOS. Partenerul preia doar proiectarea, producția este continuată în companie. Partenerul ar trebui să aibă cunoștințe de design și experiență de lucru în IMOS.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania caută parteneri, în principal sub forma companiilor care sunt utilizatori ai software-ului IMOS și care sunt interesați să furnizeze în baza unui contract, designul personalizat ca serviciu sau sub formă de externalizare. Partenerul căutat va prelua doar proiectarea, producția va fi continuată în companie.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii / externalizare.