News CCI Brasov

Promovarea firmelor românești în spațiul Federației Ruse și al țărilor CSI

(0 voturi)
Promovarea firmelor românești în spațiul Federației Ruse și al țărilor CSI

Prin buletinul INFOCAM RO-RU aveți oportunitatea de a vă promova în spațiu Federației Ruse și al țărilor CSI! 

Camera de Comerț Bilaterala Româno-Rusă (CCBRR) în efortul său continuu de promovare a firmelor românești în spatiul Federației Ruse și  al țărilor CSI, editează publicația INFOCAM RO-RU, în format electronic, lunară ( pentru spatiul CSI în limba rusă), care se difuzeaza la toate cele 188 de Camere de Comert teritoriale din Federația Rusă, asociații profesionale și patronale ruse, la Camerele de Comerț din Uniunea Euroasitica și la alte țări din spatiul ex-sovietic.

În cadrul acestui buletin un loc important îl ocupă secțiunea care publică ofertele de afaceri ale fimelor românești.

Deoarece buletinul se editează din 2008, camere de comerț din spatiul CSI îl mediatizează în regiunile lor, îl postează pe site-ul lor și se primesc din partea unor camere de comerț liste cu potențiali parteneri pentru firme romanesti care si-au publicat ofertele, in vederea contactarii directe.

Pentru mediatizarea ofertei de afaceri a firmei dumneavoastra in spatiul CSI, prin publicarea in buletinul de limba rusa INFOCAM RO-RU, din luna februarie 2020 va rugam sa completati formularul Profil Companie, in limba rusa, anexat la prezenta scrisoare si sa il transmiteti la CCBRR, in atentia dnei Tatiana Tihon-secretar general, pe e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pana la data de 24.02.2020.

Oferta dvs poate contine 2 pagini A4 de text si 2-4 imagini.

In cazul in care nu aveti posibilitatea de a face oferta in rusa CCBRR va asigura traducerea la un tarif de 50 lei/1 pagina A4, 2000 caractere pe pagina.

Taxa de publicare a unui anunt este de 200 RON/o aparitie in 1 buletin.

Se pot face si abonamente pentru publicarea anuntului pentru mai multe luni(3, 6, 12 luni) beneficiind de o reducere de 10% pentru 3 luni, 20% pentru 6 luni si 30% pentru 12 luni, din tariful de 200 RON/1 aparitie.
Membri Camerei de Comert Bilaterale Romano-Rusa beneficiaza de o reducere de 50%.

Plata se face catre Asociatia Camera de Comert Bilaterala Romano-Rusa, CUI 7005714, la BCR – Sucursala Lipscani, cont RO64RNCB0090000509050001.

Publicarea anuntului se va face dupa primirea formularului Profil Companie si a copiei dupa dispozitia de plata a sumelor mai sus mentionate, transmise pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Speram initiativa noastra se va bucura de interesul dumneavoastra si va constitui un punct de pornire pentru stabilirea unor legaturi de afaceri profitabile cu parteneri de afaceri din spatiul de limba rusa.

Tatiana Tihon - Secretar General

Mobil 0727270425