News CCI Brasov

Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm ultimele oportunități de colaborare primite prin rețeaua Enterprise Europe Network. 

1. BRTR20200511001 O companie turcă cu o experiență de peste patruzeci de ani în construcții, electricitate și acustică caută parteneri cu care să colaboreze

 • Tara: Turcia
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie turcă specializată în construcții și infrastructură, caută parteneri de afaceri cu care să se asocieze pentru a participa la licitații pentru construcții.
De asemenea, compania este specializată și în importul, distribuția și comercializarea materialelor de construcții, electrice, acustice și este distribuitorul oficial al unor companii europene din Turcia.
Tipul și rolul partenerului: Pentru parteneriat, compania caută firme cu experiență. Se dorește depunerea ofertelor pentru licitații în calitate de consorțiu.
Pentru a colabora sub forma unui contract de servicii de distribuție, materialele furnizate de firme către companie trebuie să aibă certificat CE și rapoarte de testare de la un laborator acreditat.
Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție/ Contract de asociere


2. BRPL20200428001 Companie poloneză care se ocupă de construcția de parcări automate pe mai multe niveluri pentru biciclete caută furnizori de echipamente electromecanice pentru producția de utilaje

 • Tara: Polonia
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

Compania din nord-estul Poloniei activează în domeniul proiectării și construcției de mașini, dispozitive și prototipuri, precum și a altor elemente de automatizare industrială, în domeniul investițiilor și construcțiilor moderne.
Compania caută furnizori de echipamente în domeniul electromecanicii, cum ar fi servo motoare cu controlere, controlere PLC, motoare trifazate, invertor motor, echipamente pneumatice (factori, supape, conectori, cabluri), sisteme video industriale, sisteme de siguranță industrială (controlere, șuruburi, senzori, dispozitive de semnalizare).
Tipul și rolul partenerului: Compania poloneză caută parteneri care sunt interesați să furnizeze elementele sale de echipamente electromecanice pe piața poloneză. Aceștia pot fi atât producători, cât și furnizori, angrosiști.
Compania caută parteneri de încredere și cu experiență în comerțul internațional și preferă o cooperare pe termen lung.
Tip de parteneriat: Contract de furnizare

3. BRES20200507001 Compania spaniolă din domeniul sanitar caută producători europeni sau furnizori de mănuși albe de nitril

 • Tara: Spania
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie spaniolă specializată în distribuția de produse de îngrijire a sănătății, personale și cosmetice caută furnizori europeni de mănuși de nitril pentru lupta împotriva Covid-19.
Compania distribuie în prezent produse de sănătătate, îngrijire personală și cosmetice pe teritoriul spaniol și dorește să colaboreze cu un producător sau furnizor din UE.
Tipul și rolul partenerului: Partenerii interesați trebuie să producă sau să furnizeze produse în conformitate cu reglementările Uniunii Europene și să posede toate certificatele necesare pentru introducerea produselor pe piața unică.
Tip de parteneriat: Contract de furnizare

4. BRPL20200327001 O companie poloneză caută un producator de profile led

 • Tara: Polonia
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie poloneză producătoare de corpuri de iluminat cu un design inovativ caută perteneri pentru colaborare.
Compania caută un potențial partener de afaceri pentru un prețuri competitive, cu un design original, inovator și simplu al produselor sale. De asemenea, compania este deschisă să coopereze cu parteneri industriali, precum proiectanți de clădiri din sectorul de iluminat și companii care se ocupă de montaj. Compania poloneză poate sprijini partenerul de afaceri în proiectarea și producerea sistemelor de iluminat.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută să se asocieze cu firme care produc profile de aluminiu care urmează să faca parte din ansamblul corpului de iluminat.
Tip de parteneriat: Contract de productie

5. BRPL20200525001 Un producător de căști de protecție ușoare și confortabile din Polonia caută un furnizor de film din PVC

 • Tara: Polonia
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie poloneză producătoare de componente metalice și plastice în industria energetică și auto caută un furnizor de peliculă transparentă din PET, PC, PVC etc.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul ideal ar trebui să poata livra filme de plastic la cerere, în baza unui contract de furnizare.
Partenerul potențial ar trebui să fie o companie bine pusă la punct, cu experiență și cunoștințe relevante, pentru a oferi un produs de înaltă calitate la un preț atractiv.
Tip de parteneriat: Contract furnizare

6. BRUA20200526001 O companie ucraineană cauta companii producătoare de mobilier cu care să colaboreze în baza unui contract de distribuție

 • Tara: Ucraina
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

IMM-ul ucrainean cu experiență în distribuția de mobilier dotrește să-și mărească portofoliul de produse, în special mobilier de uz casnic, din lemn natural.
Compania caută producători de mobilă cu care să încheie un contract de servicii de distribuție. Sarcinile care trebuie îndeplinite de partenerul căutat este furnizarea produsului solicitat.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania este dispusă să importe noi modele de produse în baza unui contract de distribuție.
Tip de parteneriat: Contract de distribuție

7. BRAM20200602001 Magazin multi-brand armean caută un partener pentru colaborare în baza unui contract de agenție comercială

 • Tara: Armenia
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

Compania armeană cu experiență în vânzarea de haine și accesorii ale mai multor brand-uri. dorește să își extindă gama de produse oferite și să reprezinte noi brand-uri europene și internaționale.
Compania caută producători de haine, lenjerie de corp și accesorii pentru femei, bărbați, copii și tineri. De asemenea, aceasta este interesată de magazine de brand, care ar dori să își vândă produsele pe piața armenească.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută parteneri de încredere din industria textilă și a modei, precum și producători de haine, lenjerie și accesorii pentru toți membrii familiei.
De asemenea, compania caută magazine de brand care ar dori să își vândă produsele pe piața armenească în baza unui contract de agenție comercială.
Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială


8. BRDE20200612001 O companie germană care se ocupă cu prelucrarea metalelor caută un producător de placi de circuit Bluetooth în baza unui acord de fabricație

 • Tara: Germania
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie care se ocupă cu prelucrarea metalelor din Germania caută un producător de placi Bluetooth. În mod ideal, producătorul ar trebui să fie capabil să programeze plăcile de circuit cu ajutorul unui software. Scopul este utilizarea plăcilor Bluetooth în producția de mai multe serii.
Compania germană produce componente din oțel inoxidabil și aluminiu. Portofoliul variază de la piese mici de tăiere cu laser la ansambluri complexe. De preferat este un parteneriat pe termen lung, prin intermediul unui contract de fabricație cu companii din Europa.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul ideal ar trebui să aibă experiență dovedită în fabricarea plăcilor de circuit Bluetooth și să fie capabil să programeze software pe plăci. Producătorul ar trebui să fie interesat de o cooperare pe termen lung. Compania germană de prelucrare a metalelor caută un parteneriat de afaceri durabil și de încredere. Preferat este un contract de fabricație. Certificările de calitate, precum marcajul CE constituie un avantaj.
Tip de parteneriat: Contract de fabricație

9. BRCZ20200610001 Distribuitor și importator ceh de alimente sănătoase și suplimente alimentare caută noi produse pe care să le includă în portofoliu și să le introducă pe piața din Cehia și Slovacia

 • Tara: Cehia
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie din Republica Cehă, distribuitor și importator de produse precum alimente sănătoase, gustări, suplimente pentru sportivi, suplimente nutritive și dietetice, caută produse noi pe care le-ar putea introduce pe piața cehă și slovacă.
Compania este interesată de cooperare în baza unui contract de servicii de distribuție sau a unui contract de agenție comercială.
Tipul și rolul partenerului: Compania este deschisă să colaboreze cu partenerul străin, care și-a exprimat interesul de a-si introduce produsele pe piețele din Cehia și pe Slovacia.
Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială/ contract de distributie

10. BRNL20200217001 Un magazin online olandez caută furnizori de încălțăminte interesați sa colaboreze în baza unui contract de agenție comercială

 • Tara: Olanda
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

E-tailerul olandez este specializat în vânzarea de articole din piele precum genți și încălțăminte. Pentru magazinul lor onlie, compania caută noi brand-uri de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii.
Compania olandeză urmărește segmentul inferior și mijlociu. Acesta este motivul pentru care prețul este foarte important pentru această companie. Partenerilor potențiali pot negocia împreună cu compania olandeză politica de prețuri pentru segmentul inferior și mediu.
Tipul și rolul partenerului: Compania olandeză caută furnizori de brand-uri de încălțăminte cu care să colaboreze în baza unui contract de agenție comercială.
Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială

11. BRDK20200219001 Agențiile de aprovizionare daneze caută un furnizor de sisteme pentru acoperișuri

 • Tara: Danemarca
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

O companie daneză care operează ca reprezentant local de vânzări / platformă de vânzări pentru furnizorii internaționali care se adresează industriei construcțiilor caută noi furnizori de pâslă pentru acoperișuri de înaltă calitate și marcate CE pentru construcții.
Compania oferă acces la piețele daneze și, eventual, și scandinave, printr-o rețea solidă de contractori, precum și revânzători cheie pe piața, în cadrul unui contract de furnizare.

Tipul și rolul partenerului: Compania caută un producător din Europa de pâslă pentru acoperisuri din sindrom compozit pentru case de familie, apartamente, clădiri comerciale etc. cu care să colaboreze în baza unui contract de furnizare.Tip de parteneriat: Contract de furnizare

12. BRUK20200527001 Dezvoltatorul britanic al unei clădiri modulare bazate pe componente inovatoare caută parteneri de fabricație specializați în deformarea prin injecție și extrudare termoformată a plasticului și aluminiului

 • Tara: Marea Britanie
 • Tip: Cerere
 • Descriere:

IMM-ul cu sediul în Regatul Unit al Marii Britanii, specializat în construcția de clădiri inovatoare, în aer liber, cu un singur etaj, caută un partener de producție care să ofere componente pentru a-și crea clădirile modulare rezidențiale, comerciale și industriale.
Aceștia caută un partener de producție care să poată furniza componente de plastic și aluminiu turnate cu specificații printr-un contract de fabricație.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania cauta producători din sectoarele de producere a materialelor plastice și aluminiu cu care să colaboreze în baza unui contract de fabricatie.
Tip de parteneriat: Contract de fabricatie.