News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

 Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN aferente perioadei Noiembrie – Decembrie 2020

 

1.    BRBG20201029001   O agenție de turism din Bulgaria dorește să ofere clienților săi noi pachete turistice. Aceasta caută parteneri care să ofere destinații interesante și pachete turistice interesante după pandemia Covid-19, cu care să colaboreze în baza unui contract de agenție comercială

 

Tara: Bulgaria

Tip: Cerere

Descriere:

O agenție de turism din Bulgaria cu experiență în afaceri caută noi parteneri internaționali. Compania este pe piață din 2009 și are o listă lungă de clienți existenți și potențiali.
Criza Covid-19 a creat o nouă „foame” pentru destinații interesante și pachete turistice. Compania caută acele pachete interesante pentru clienții săi.
Compania deservește 2 grupuri țintă principale - copiii mici ca vacanțe de grup organizate (tabere de vară și de iarnă) și familii pentru călătorii individuale de agrement. 
Un punct avantaj al companiei a fost unicitatea serviciilor și a tururilor pe care le oferă, astfel încât acesta este ceva ce compania caută la potențialii parteneri.
Compania caută să semneze un contract de agenție comercială.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul căutat trebuie să aibă experiență în oferirea de pachete turistice, inclusiv cazare, mâncare, atracții și activități. Compania bulgară caută o relație pe termen lung cu un partener de renume.
Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială
 
 

2.     BRPL20201030002 O companie poloneză care produce autocolante decorative pentru pereți caută parteneri producători de tapet decorativ

 

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere:

Compania poloneză, cu sediul în Gdansk, în nordul Poloniei, a fost înființată în 2016. Principalul lor produs sunt autocolante decorative destinate aplicării pe pereți și orice suprafețe netede (mobilier, podele, oglinzi), realizate din folie certificată BASF de cea mai înaltă calitate, acoperite cu un laminat special care le protejează împotriva zgârieturilor în timpul utilizării zilnice.

Compania poloneză specializată în producția și distribuția de autocolante decorative pentru pereți caută producători de tapet nețesut personalizat pentru a-și extinde gama de produse pe care le oferă clienților. Compania este interesată să colaboreze în baza unui contract de servicii de producție sau să subcontracteze.

Toate autocolantele au un design exclusive. Sunt utilizate doar fotografii sau elemente grafice unice:

1. Autocolante cu hărți ale lumii educaționale care învață copiii geografie prin joc, disponibile în toate limbile;

2. Autocolante de top care, datorită designului și dimensiunilor lor, protejează pereții din camerele copiilor împotriva murdăriei;

3. O serie de autocolante cu tema animalelor, florilor, vehiculelor, care, datorită culorilor și varietății lor, vor funcționa bine în orice interior.

Compania caută producători de autocolante care au capacitatea să furnizeze produse cu modelele și grafica furnizate de aceasta.

Tipul și rolul partenerului: Compania caută producători de autocolante decorative cu experiență în producția de produse personalizate, în funcție de nevoile clienților.

Tip de parteneriat: Contract de fabricație/ Subcontract

 

3.    BRFR20201027001   O companie franceză care se ocupă cu vânzarea de suveniruri caută parteneri europeni pentru a-și îmbunătăți gama de produse în baza unui contract de fabricație sau a unui contract de distribuție

Tara: Franța

Tip: Cerere

Descriere:

Compania franceză este specializată în distribuirea articolelor turistice către comercianții cu amănuntul de suveniruri din Martinica și Guadelupa. Pentru a-și reînnoi gama și pentru a îmbunătăți calitatea produselor, aceștia caută producători sau designeri aflați în Europa care au capacitatea să creeze și să execute modele pentru noua lor colecție în baza unui contract de producție sau de furnizare.

Compania distribuie în prezent articole precum:

-  Fețe de masă, obiecte decorative, suporturi, tăvi etc.

- Îmbrăcăminte de plajă pentru copii, femei și bărbați, cum ar fi costume de baie, rochii, tricouri.

- Obiecte de artă decorativă, cum ar fi magneți, tablouri, calendare, țesături imprimate

 

Pentru a-și reînnoi și diversifica gama, compania caută unul sau mai mulți parteneri pentru a concepe o colecție de îmbrăcăminte de plajă pentru femei, bărbați și copii, incepând de la aprovizionarea materialelor până la realizarea producției.

Compania este, de asemenea, interesată să găsească ceramiști de calitate pentru a produce căni.

Tipul și rolul partenerului: Compania este interesată să colaboreze cu parteneri europeni care au capacitatea de a furniza produsele cerute. Se dorește colaborarea în baza unui contract de servicii de distribuție, a unui contract de producție sau a unui contract de furnizare.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție/ Contract de producție/ Contract de furnizare.

 

4.    BRIT20201209001 Distribuitor italian de profile din aluminiu, caută parteneri pentru a încheia contracte de distribuție.

Tara: Italia

Tip: Cerere

Descriere:

Compania italiană, cu sediul în Sicilia, este specializată în distribuția de profile din aluminiu termoizolant, profil din aluminiu rece, profil din PVC, pentru ferestre, verande și corpuri de exterior pentru clădiri rezidențiale sau comerciale, inclusiv hoteluri și stațiuni.

Cercetarea produselor care urmează să fie oferite clienților finali este una dintre principalele activități ale companiei. Aceasta lucrează pentru a oferi produse mai inovatoare și mai robuste.

Compania caută un partener de distribuție pentru a revinde produsele. Aceasta este deschisă să stabilească un contract de licență care să ofere partenerului dreptul de a utiliza inovația tehnologică creată, si care să permită și să autorizeze partenerul să își creeze propriile produse și să le distribuie.

Tipul și rolul partenerului: Potențialii parteneri ar trebui să fie distribuitori interesați să revândă producția. De asemenea, în baza unui contract de licență, partenerii vor putea utiliza inovatia tehnologică a companiei.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție/ Contract de licență

 

5.    BRDE20200731001 Agenția germană de vânzări caută producători și furnizori din industria auto, tehnologia automatizării și sectoare similare pentru a încheia contracte de agenție comercială

 

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere:

O agenție germană de vânzări caută producători de piese turnate sub presiune, piese de ștanțare, tuburi și profile îndoite, filtre și motoare, precum și sisteme tehnologice de automatizare, producători de componente de automatizare, producători de hardware robotizat și dezvoltatori de software robotizat.

Agenția are cunoștințe remarcabile despre piesele turnate sub presiune, forjate, prelucrări speciale și tehnologii de automatizare germane. Are contacte de afaceri în cadrul organizațiilor germane premium OEM, Tier1 și Tier2, deoarece majoritatea membrilor echipei agenției de vânzări au lucrat pentru organizații în sine.

Agenția dorește să încheie contracte comerciale cu parteneri internaționali pentru a-și consolida poziția pe piață. Partenerii potențiali sunt producătorii de piese auto, piese de aviație, piese pentru vehicule utilitare și furnizori de tehnologie de automatizare care sunt dispuși să intre pe piața germană și să încheie un de agenție comercială.

Tipul și rolul partenerului: Partenerii potențiali sunt producătorii industriali de piese auto, piese de aviație, piese pentru vehicule utilitare și furnizori de tehnologie de automatizare. Se dorește colaborarea în baza unui contract de agentie comercială.

Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială

 

6.    BRDE20201027001 Un IMM german caută subcontractanți din Polonia și România pentru zidărie și lucrări de beton

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere:

Un IMM german activ în sectorul construcțiilor caută parteneri din Polonia și România pentru constructia mai multor grajduri de porci și pui în Germania și pentru proiecte suplimentare în Europa de Est. Partenerii vizați sunt companiile de construcții cu experiență în zidărie și lucrări de beton și, dacă este posibil, cu experiență în ridicarea grajdurilor.

Compania germană are persoane de contact care vorbesc poloneză și română. Parteneriatul va ajuta compania germană să își crească cota de piață și va oferi partenerilor străini posibilitatea de a-și crește cifra de afaceri.

Tipul și rolul partenerului căutat: IMM-urile germane caută firme de construcții care realizează în lucrări de beton și zidărie care sunt interesate să lucreze pe șantierele germane și poate mai târziu din Europa de Est pentru construcția grajdurilor de porci și pui și doresc să își mărească cifra de afaceri cu cooperări internaționale.

Tip de parteneriat: Contract de subocntractare