News CCI Brasov

Oportunități de afaceri din India

(0 voturi)
Oportunități de afaceri din India

Vă informăm despre interesul autorităților din India de a procura  sau închiria butelii cu oxigen medical!

India trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al sistemului sanitar, cauzată de o răspândire masivă fără precedent a coronaviruslui. Zilnic peste 300.000 de persoane sunt testate pozitiv cu Covid-19, iar spitalele nu mai fac față valului de pacienți. În ultimele zile se înregistrează deficiențe majore în aprovizionarea cu butelii de oxigen a spitalelor, astfel că autoritățile indiene, pe lângă unele măsuri de politică internă își îndreaptă atenția și către procurarea de oxigen medical din afara țării. Unele state europene iau în calcul chiar posibilitatea trimiterii către India a unor ajutoare medicale, inclusiv oxigen medical.

Autoritățile indiene și producătorii indieni sunt interesați să procure sau să inchirieze butelii cu oxigen medical de diverse volume și presiuni (dimensiuni 40l sau baloturi de butelii de 50l sau orice altă dimensiune).

În cazul în care doresc să deruleze o astfel de operațiune, producătorii sau firmele comerciale care pot furniza oxigen pot să îl contacteze pe domnul Ionuț VIZIRU - Ministru consilier, AMBASADA ROMANIEI LA NEW DELHI, INDIA.

D 6 / 6, VASANT VIHAR, NEW DELHI, INDIA 110057
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Tel: +91-11-261.45.403