News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei mai - iunie 2021. 

1. BRDE20210428001 O companie germană caută parteneri cu care să colaboreze pentru asamblarea de instrumente de scris din lemn, în baza unui contract de producție
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:
Compania germană este unul dintre principalii producători de instrumente de scris durabile din lemn, care furnizează produse personalizate companiilor de marketing. Aceasta produce pixuri de calitate superioară de tipul: woodpens, biros, pixuri și creioane mecanice. Zona de distribuție a pixurilor este în principal Europa.
Compania caută parteneri cu care să colaboreze pentru asamblarea instrumentelor de scris din lemn.Transportul produselor promotionale este organizat și plătit de compania germană.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută parteneri cu care să colaboreze în baza unui contract de productie pentru asamblarea produselor lor. Este de preferat ca partenerul potențial să cunoască limba germană. Sunt necesare aproximativ 6 locatii de asamblare.
Tip de parteneriat: Contract de productie


2. BRBE20210505001 O companie belgiană de inginerie și proiectare, caută un partener de producție care poate fabrica dispozitive electronice și electromecanice mici
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania belgiană de inginerie și proiectare realizează proiecte de inginerie în domenii precum sănătate, industrie și automotive pentru a dezvolta noi produse și dispozitive pentru mai mulți clienți. Dispozitivele de joasă tensiune, instalațiile electronice, mașinile și dispozitivele medicale sunt cateva exemple de produse.
În prezent, compania caută un partener de producție cu servicii complete, capabil să furnizeze, să fabrice și să asambleze mici dispozitive electronice (portabile) pentru mașini. De asemenea, să se ocupe de testarea calității, ambalare și logistică. Compania își propune în cele din urmă o colaborare pe termen lung pentru a gestiona solicitările de proiecte de producție pe care le primesc de la diferiți clienți.
Tipul și rolul partenerului: Partenerul de producție căutat ar trebui să poată gestiona întregul lanț de aprovizionare, inclusiv reparații, rechemări și logistică. Partenerul va avea un rol activ în optimizarea costului prin aprovizionare și feedback de proiectare și va fi implicat de la începutul proiectului aducând idei și feedback cu privire la metodele de fabricație.
Partenerul ar trebui să poată gestiona cantități mai mari prin (semi) automatizare. Cu toate acestea, ar trebui să fie capabil să manipuleze cantități mai mici atunci când este necesar. Cantitățile solicitate pot varia între 500 și 100.000 de unități pe an.
Tip de parteneriat: Contract de productie

3. BRNL20210521001 Un IMM olandez activ pe piața online internațională caută designeri de modă și brand-uri pe care sa le reprezinte în baza unui contract de agentie comercială
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM olandez caută designeri de modă și brand-uri de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei și bărbați din Europa și din întreaga lume pentru a-i reprezenta pe piața online internațională.
Compania olandeză oferă o platformă online de modă și o comunitate globală creativă și diversă. Această platformă permite designerilor de modă și brand-urilor să își prezinte design-ul si creațiile prin utilizarea magazinului online.

Există trei tipuri de membri pentru această platformă. Designerii de modă sau brand-urile se pot alătura ca membru al comunității sau membru premium. Pentru organizații sau profesioniști, există posibilitatea de a se alătura ca partener de alianță.
Pentru membri se va percepe o taxă de servicii de 15% din prețul total al fiecărei comenzi. Pentru membri premium, taxa este de 12,5%. Taxa de serviciu va fi utilizată pentru marketing și pentru întreținerea și îmbunătățirea platformei. Membri alianței vor avea gratuity acees la evenimente si posibilitatea de a posta pe site-ul web și canalele media.

Tipul și rolul partenerului: Partenerul potential ar trebui să proiecteze modele unice și de ultimă oră în stocuri limitate pentru bărbați sau femei.
Compania olandeză este interesată de cooperare în cadrul unui contract de agenție comercială.
Designerii de modă sau bran-urile se pot alătura platformei online ca membru al comunității sau membru premium. Pentru organizații sau profesioniști, există posibilitatea de a vă alătura ca partener de alianță.
Tip de parteneriat: Contract de agentie comerciala

4. BRPL20210408001 O companie poloneză caută IMM-uri care doresc să pătrundă pe piața poloneză cu produsele lor, în baza unui contract de agenție comercială
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
O companie poloneză care acționează ca agent commercial, oferă servicii companiilor străine interesate să pătrundă pe piața poloneză cu produsele lor. Aceasta are capacitatea de a sprijini antreprenori din orice domeniu, oferindu-le o gamă largă de servicii care vizează dezvoltarea vânzărilor și extinderea pieței prin proiecte de marketing și dezvoltare de produse.
Compania oferă ajutor în crearea și implementarea de noi strategii de introducere a produselor pe piața poloneză, reprezentarea clientului, solicitarea clienților, gestionarea serviciilor pentru clienți, pregătirea și desfășurarea negocierilor în numele clienților săi, servicii intermediare, organizarea birourilor locale și structuri de vânzare, crearea și implementarea strategiilor de marketing, susținerea proceselor logistice, vamale și legale.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută producători și furnizori care sunt interesați să pătrundă pe piața poloneză cu produsele lor. Aceasta este interesată în mod special de IMM-uri care dezvolta noi tehnologii și soluții industriale și de produsele inedite care nu sunt prezente pe piața poloneză.
Tip de parteneriat: Contract de agentie comerciala

5. BRFI20210506001 Un IMM finlandez caută un producător de pungi din plastic din Europa
Tara: Finlanda
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM finlandez furnizor de servicii de ambalare, caută un producător de pungi din plastic din Europa, cu expertiză în prodecerea și manipularea polipropilenei (PP) și polietilen tereftalatului (PET). De asemenea, partenerul ar trebui să dețină capacități de sudare, cusut și imprimare.
IMM-ul finlandez, cooperează cu cele mai importante brand-uri de vânzare cu amănuntul a bunurilor de larg consum, iar principala zonă a pieței este Europa. Obiectivul companiei este reducerea cantității de deșeuri de ambalaje.
Compania caută un producător de pungi din plastic rentabil și fiabil pentru partenerul lor de producție. Termenii de fabricație ar trebui să fie rezonabili și prețul unitar ar trebui să fie redus, iar compania se așteaptă la o metodă de fabricație automată pentru a evita cusutul manual.
Tipul și rolul partenerului: Potențialul partener de producție cu rol activ în dezvoltarea producției și, eventual, a produsului în sine, ar trebui să fie un producător industrial de pungi de plastic cu expertiză în prodecerea și manipularea PP și PET, țesut / nețesut, laminare și imprimare, precum și sudare și cusut.
Tip de parteneriat: Contract de productie

6. BRFR20210420001 O companie franceză caută subcontractori europeni din domeniu acționărilor electrice și al soluțiilor electromagnetice

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere:
O companie franceză activă în domeniul proiectării motoarelor electrice și a generatoarelor caută subcontractori din același sector, în Europa. Această companie personalizează produse cu diferite opțiuni adaptate cerințelor clienților și ar dori să își extindă soluțiile și expertiza.
Compania franceză propune servicii tehnice la nivel înalt, expertiză în sectorul analizei electromagnetice, termice și mecanice și proiectarea atât a celor convenționale, cât și a celor motoare și generatoare electrice neconvenționale. Aceasta caută subcontractanți în Europa cu produse complementare și / sau expertiză și / sau soluții tehnice și inginerești în următoarele domenii:
• Electromagnetism (expertiza de bază),
• Aspecte termice,
• Electronică de putere,
• Mecanica solidelor și fluidelor,
• Integrarea sistemului și ingineria electrică generală.
Tipul și rolul partenerului căutat: Viitorul partener va lucra ca subcontractor în domeniul acționărilor electrice sau al soluțiilor electromagnetice.Compania oferă deja depozite, fiind necesare doar servicii de transport. Mărfurile nu au cerințe speciale (transport înghețat, transport de mărfuri perisabile și periculoase etc.).
Tip de parteneriat: Subcontractare


7. BRBG20210601001 Un tur-operator bulgar dorește să ofere clienților săi noi pachete turistice și caută parteneri în străinătate care să ofere destinații interesante și pachete interesante după pandemia Covid-19

Tara: Bulgaria
Tip: Cerere
Descriere:
Un tur-operator bulgar cu o lungă experiență în afaceri si cu o listă extinsă de clienți caută parteneri internaționali care să ofere pachete turistice pe piața bulgară în baza unui contract de agenție comercială.
Criza Covid-19 a creat o nouă „foame” pentru destinații interesante și pachete turistice. Compania caută acele pachete interesante pe care clienții lor le cer.
Compania deservește 2 grupuri țintă principale - copiii mici ca grup organizat (tabere de vară și de iarnă) și familii care doresc călătorii individuale pentru agrement.
Tipul și rolul partenerului: Patrenerul ar trebui să fie activ și ar trebui să ofere pachete turistice, inclusiv cazare, mâncare, atracții și activități, pentru consum internațional.
Compania caută o relație pe termen lung cu un partener de renume.
Tip de parteneriat: Contract de agentie comerciala


8. BRFR20210512001 Un importator francez de încălțăminte caută noi furnizori cu care să colaboreze în baza unui contract de producție

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere:
Un importator francez de încălțăminte caută furnizori de papuci, cizme de iarnă și cizme de vară low cost. Compania dorește să se angajeze într-un contract de producție cu parteneri străini.
Clienții actuali ai companiei sunt mari retaileri francezi, care vând încălțăminte fie sub propria marcă, fie prin alte mărci.
Compania franceză lucrează în prezent la catalogul său pentru toamna / iarna 2022 și proiectează extinderea gamei sale de produse.
Produsele ar trebui să fie disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, iar produsele ar trebui să fie destinate bărbaților, femeilor și copiilor.
Tipul și rolul partenerului căutat: Partenerul căutat trebuie să fie un producător industrial de încălțăminte și trebuie să aibă capacitatea să producă volume mari de papuci, cizme de iarnă și cizme de vară, cu preț redus.
Tip de parteneriat: Contract de productie

9. BRDE20210503001 O companie germană de servicii online de livrare a alimentelor caută un producător de ambalaje personalizate din porțelan

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM german - cu o vastă experiență în gestionarea restaurantelor a dezvoltat un serviciu de livrare durabil și inovator bazat pe aplicații mobile.
Clienții pot precomanda meniul restaurantului printr-o aplicație și pot primi mese refrigerate în ambalaje de porțelan de calitate hotelieră în intervalele de timp selectate.
Ambalajele din porțelan utilizate se returnează curierilor la următoarea livrare și sunt curățate de companie pentru a fi reutilizate. Procedând astfel, compania îsi propune să elimine deșeurile din ambalaje alimentare.
Compania a proiectat boluri dreptunghiulare și rotunde din porțelan pentru livrări, dar nu le poate fabrica intern. Prin urmare, aceasta caută un furnizor / producător care să le producă recipiente din porțelan. Cooperarea dintre companie și producătorul de porțelan va fi stabilită în baza unui contract de fabricație.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania caută un producător de veselă din porțelan cu care să colaboreze în baza unui contract de productie. Partenerul ar trebui să aibă experiență în logistica internațională, pentru a accelera livrările în Germania.
Tip de parteneriat: Contract de productie


10. BRXK20210527001 O companie din Kosovo oferă servicii complete de distributie pe piața locală, pentru furnizori de produse din diverse domenii

Tara: Kosovo
Tip: Cerere
Descriere:
Compania din Kosovo îsi oferă serviciile de distribuție pentru producătorii unui grup diferit de produse. Compania oferă servicii de vânzare, ambalare și distribuție, precum și toate aspectele logistice ale cooperării.
Compania este interesată în special de produse precum cele de curățenie, produse HORECA, produse alimentare.
Compania este deschisă cooperării cu orice companie care este interesată de piața din Kosovo, Albania, Macedonia de Nord și Muntenegru. Compania oferă contracte de servicii de distribuție.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania oferă contracte de servicii de distribuție pe piața kosovară. Rolul unui partener căutat: disponibilitatea de a vinde produse pe piața din Kosovo.
Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii de distributie


11. BRFR20210518001 O companie franceză caută un producător de recipiente din sticlă

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere:
O companie franceză din industria produselor de îngrijire a copiilor caută un producător european de articole din sticlă care să poată produce recipiente pentru mancarea de bebeluși în cadrul unui contract de fabricație.
Recipientele trebuie să fie echipate cu un capac ermetic și să poată fi supus zilnic la congelator, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase. De asemenea, trebuie să fie destul de rezistent, deoarece sticla va suferi variații bruște de temperatură.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania este în căutarea unui producător de recipiente de ambalare din sticlă cu care să colaboreze în baza unui contract de fabricație.
Tip de parteneriat: Contract de fabricatie

12. BRLT20210524001 O companie lituaniană activă pe piața produselor din plastic caută producător de profile extrudate din PVC

Tara: Lituania
Tip: Cerere
Descriere:
Compania lituaniană produce o gamă largă de produse din plastic: rafturi, elemente de depozitare și produse conexe. Aceasta caută un partener care să poată fabrica și furniza profile extrudate din PVC (clorură de polivinil).
Produsele de depozitare produse în prezent de companie sunt: bănci de diferite tipuri, rafturi mobile sau de sine stătătoare, cărucioare și dulapuri pentru echipamente, cărucioare gastro pentru tăvi sau cutii, platforme de depozitare, platforme de reducere a adâncimii subacvatice (produs unic), produse standardizate, personalizate .
Compania caută în prezent un partener care să poată fabrica și furniza profile din PVC extrudat, pe care să le folosească în propria producție în propria producție.
Tipul și rolul partenerului dorit: Compania lituaniană caută un partener - producător de profile din PVC extrudate.
Cerințe pentru un partener:
• Partenerul trebuie să aibă minimum 5 ani de experiență, cunoștințe și abilități în extrudarea din PVC, să îndeplinească standarde ridicate de calitate și servicii;
• Trebuie să respecte termenele de livrare convenite, măsurătorile confirmate cu limite de toleranță, potrivirea culorilor;
• De preferință să poată fabrica profile din PVC extrudat din materii prime virgine și secundare;
• Comunicarea este preferabil în limba engleză. De asemenea, este posibilă comunicarea în limbile rusă și poloneză.
Tip de parteneriat: Contract de producție


 

În cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov funcționează Centrul Enterprise Europe Network (EEN) care este o inițiativă a Comisiei Europene cu scopul de a sprijini IMM-urile să inoveze şi să-şi dezvolte activitatea pe alte piețe internaționale. Rețeaua este activă în mai mult de 60 de țări, reunind 6.000 de experți din peste 600 de organizații membre.

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă oferă în mod GRATUIT asistență ONLINE pentru:
► Crearea și publicarea profilului firmei dumneavoastră în baza de date EEN (http://een.ec.europa.eu), ce cuprinde peste 6000 de IMM-uri și identificarea de parteneri de afaceri;
► Accesarea programelor europene și a oportunităților de finanțare existente;
► Participarea la întâlniri B2B din cadrul târgurilor și expozițiilor naționale și internaționale;
► Consolidarea managementului inovării prin instrumente de evaluare online ale Academiei IMP3rove Düsseldorf.

Persoana de contact EEN:
Stefania MOLEA | Specialist relatii publice - EEN BRAȘOV
E-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon: 0268 547 084 int. 153