News CCI Brasov

Oportunități de afaceri pe piața din America

(0 voturi)
Oportunități de afaceri pe piața din America

Compania ta va fi cea care va asigura aprovizionarea cu bunuri și servicii piața din America ? Aflați cum!

În ultimii doi ani, pandemia a generat un flux substanțial de fonduri și a restructurat piețele mondiale pentru a ajuta la promovarea dezvoltării economice la nivel mondial.

Numai în SUA, au fost injectate în economie fonduri de stimulare în valoare de trilioane de dolari, cu mult înainte de introducerea primului vaccin.

Alăturați-vă Al Mina MBA, expert în materie de intrare pe piața din SUA și dezvoltare economică, care va discuta despre oportunitatile foarte mari de pe piața americană pentru companiile multinaționale și care va implica rețeaua sa de furnizori de servicii în explorarea oportunitățilori de afaceri pentru compania dvs. într-o țară care „are o problema a banilor prea mulți”.

Există un deficit actual de aprovizionare în sectorul de servicii și producție, pe care piața cere să fie rezolvat. Acum este momentul sa va dezvoltati afacerea în America și această fereastră de oportunitate se va închide în câteva luni. Acționează acum și creează-ți prezența pe piața din SUA astăzi!

Înregistrează-te hand pointingAICI și odată ce plata este primită, vei primi link-ul Zoom către eveniment!

Camera de Comerț și Industrie Brașov facilitează întâlnirile şi relaţiile de afaceri, și totodată organizează misiuni economice în vederea dezvoltării relaţiilor comerciale oferind oamenilor de afaceri și nu numai, oportunități de prospectare a piețelor internaționale.

 

Mai multe din această categorie: « Oportunități de afaceri din Italia