News CCI Brasov

Subvenții pentru vizitarea târgurilor din Taiwan

(0 voturi)
Subvenții pentru vizitarea târgurilor din Taiwan

Oportunități de afaceri prin participarea la expoziții dedicate industriei alimentare Taipei International Food Show, Halal Taiwan, Foodtech & Pharmatech TAIPEI, Taipei Pack 2014 si Taiwan Horeca.
În perioada 24 – 27 iunie 2015 în Taipei se vor desfășura expoziții specializate în organizarea Taiwan External Trade Development Council (TAITRA.)

TAITRA poate oferi companiilor subvenții astfel:
- 4 nopți de cazare (hotel 4 stele) în Taipei pentru reprezentanții companiilor cu o cifră de afaceri mai mare de 100 000 USD
- bilet de avion, clasa economic pentru reprezentanții companiilor cu o cifra de afaceri de peste 1 milion USD

FOOD Taipei

Aflată la cea de-a 22 - a ediție, FOOD Taipei este o expoziție de prestigiu internațional. Vor fi prezenți expozanți de marca precum Sunnano Biotech, Baeyuea Enterprises, Affinity Food, Excellence Food Biochemical, Taiwan Smile Food, Ruhn Chan International.


Foodtech & Pharmatech TAIPEI, Taipei Pack 2015, Taiwan Horeca

Expoziția Internationala pentru Utilaje din Industria Alimentara - Foodtech & Pharmatech TAIPEI, Expozitia Internationala pentru Utilaje de Impachetat – Taipei Pack 2015 și Taiwan Horeca, reprezintă unele dintre cele mai mari expoziții de profil din Asia.
Evenimentele sunt organizate de Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comerțului Exterior (TAITRA), în colaborare cu asociațiile industriei alimentare.
Informații suplimentare la www.foodtaipei.com.tw, www.halalexpo.com.tw, www.foodtech.com.tw , www.taipeipack.com.tw, www.taiwanhoreca.com.tw
Menționăm că poate fi oferită o singură subvenție pe firmă, iar acordarea se face în ordinea înregistrării și în urma aprobării de către TAITRA.
Pentru că numărul subvențiilor pentru biletul de avion este redus se așteaptă înregistrarea companiilor căt mai curand posibil.

Reprezentanța Taitra din Bucuresti, Taiwan Trade Center, poate sprijini gratuit companiile pentru înregistrarea acestora ca vizitator.
Persoana de contact: Catalina Buţincu, tel: 021 3119971/2/3, fax: 021 3119974.