News CCI Brasov

4th Danube Financing Dialogue in Zagreb

(0 voturi)
4th Danube Financing Dialogue in Zagreb

Dezvoltatori de proiecte se întâlnesc cu instituții financiare pentru a-și pune în practica ideile în zona Dunarii!

Cel de-al patrulea eveniment din această serie va avea loc la Arhivele Naționale Croate din Zagreb în 23 și 24 aprilie 2015.
Al 4-lea Dialog Financiar Dunărean va urmări să ofere dezvoltatorilor de proiecte privați și publici posibilitatea de a identifica oportunități de finanțare în zona Dunării. Anul acesta atenția se va concentra asupra proiectelor promițătoare. La expoziția de proiecte din 23 aprilie vor fi selectate și prezentate în special proiecte unice și relevante pentru zona Dunării. Dezvoltatorii de proiecte, finanțatorii, reprezentanții agențiilor de finanțare și înalți reprezentanți ai autorităților publice vor avea posibilitatea de a afla mai multe despre proiecte. Dezvoltatorii de proiecte vor putea găsi oportunități de colaborare, inclusiv prin întâlniri business-to-business și alte activități formale și informale de networking.
Pentru mai multe informații și înregistrare, vizitați: http://www.danube-capacitycooperation.eu/pages/4th-danube-financing-dialogue:
Organizatorii evenimentului din partea Metis GmbH pot fi contactați la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Acest eveniment este organizat de Kurt Puchinger | EUSDR Priority Area 10 Coordinator | City of Vienna și desfășurat în numele Comisiei Europene (Direcția Generală Politică Regională și Urbană).
Relații suplimentare la : Ambasada Austriei – Secția Comercială
Consilierul Comercial al Ambasadei Austriei
Strada Logofat Luca Stroici 15
RO-020581
Bukarest/Rumänien
T +40 372 068 900
F +40 372 068 909
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

www.advantageaustria.org/ro