News CCI Brasov

Evenimente internaționale organizate în Europa

(0 voturi)
Evenimente internaționale organizate în Europa

Vă informăm despre evenimentele internaționale organizate în Europa

Bosnia și Herțegovina
În perioada 13-14 mai 2015 va avea loc la Sarajevo cea de a 6 ediție a Conferinței Internaționale pentru Investiții „Sarajevo Business Forum 2015".
Forumul va include prezentări privind oportunitățile de afaceri și de investiții în domenii ca energia, infrastructura, agricultura, IT-ul, turismul și alte sectoare ale unor țări din Europa de Sud - Est.
Mai multe informații și detalii privind modalitatea de înscriere pot fi găsite pe www.saraievobusinesssforum.com 
Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României este dl. Petru Saca, Consilier Biroul Relații Externe, DAPAP, tel: +40374 474 359 sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Croația
În perioada 23-24 aprilie 2015 va avea loc la Zagreb, Croația, cea de a patra ediție a „Danube Finacing Dialogue".
Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă pentru matchmaking și pentru a intra în contact cu importanți oameni de afaceri și reprezentanți ai guvernelor din regiune și ai instituțiilor europene.
În cadrul evenimentului se vor discuta proiectele propuse în zona Dunării și modul în care acestea pot fi finanțate. Mai multe informații pot fi obținute pe site-ul: http://www.danube-capacitvcooperation.eu/item/830471 .

Evenimentul este organizat cu Sprijinul DG REGIo si al Ministerului Afacerilor Externe din Croatia.
Persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este dl. Petru Saca, Consilier Biroul Relatii Externe, DAPAP, tel: +40374 474 358 sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ,
Spania
In perioada 15-16 aprilie 2015 va avea loc la Madrid, Spania, cea de a 13-a editie a Targului de afaceri internationale si investitii pentru IMM-uri - IMEX 2015.
Companiile participate vor beneficia de contacte directe cu companii si organizatii internationale, de posibilitatea de a identifica oportunitati de afaceri si intalniri cu consilierii economici acreditati in Spania. De asemenea, vor fi disponibile informatii cu privire la cele mai recente tehnici si instrumente utilizate in comertul international.
Prin Intermediul Biroului de Promovare Comerciala §i Economica din cadml Ambasadei Romaniei la Madrid a fost obtinut un stand de prezentare prin intermediul caruia se va promova oferta de export a companiilor romanesti.
La editia din 2014 au participat 80 de expozanti din 65 de tari si au fost organizate 75 de conferinte, inregistrandu-se peste 4000 de participant.
Persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este dl. Petru Saca, Consilier Biroul Relatii Externe, DAPAP, tel: +40374 474 358 sau e-mail: petru.saca(a),ccir.ro .