News CCI Brasov

Expoziția pentru Investiții și Comerț

(0 voturi)
Expoziția pentru Investiții și Comerț

În perioada 8 – 12 iunie 2015 se va desfășura Expoziția pentru Investiții și Comerț dedicată promovării schimburilor comerciale și cooperării cu țările din Europa Centrală și de Est. 

Evenimentul va avea loc la Ningbo, în provincia Zhejiang, Republica Populară Chineza.
Târgul se adresează companiilor din urmatoarele sectoare: producători/distribuitori de produse agro-alimentare, producători/distribuitori de vinuri, producători/distribuitori de mobilă, cherestea, sticlă, ceramică, farmaceutice, apă minerală, mașini și unelte.

Evenimentul oferă ocazia unica de a intra în contact cu reprezentanții mediului de afaceri din R.P Chineza și din țările Europei Centrale și de Est.
Organizatorii târgului au pus la dispoziția României un pavilion de aproximativ 300 mp, acoperind integral costul construirii unui stand de mărime standard (9 metri pătrați) pentru fiecare companie participantă, precum și costul transportului reprezentanților pe ruta Shanghai - Ningbo și retur.
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Razvan Rosu, Consilier Biroul^Rela|ii Externe, Departamentul Analiza, Politice și Afaceri Publice, tel: 0374474360, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .