News CCI Brasov

Forumul Economic Danemarca - România

(0 voturi)
Forumul Economic Danemarca - România

În data de 18 iunie 2015 va avea loc cea de a II-a ediție a Forumului Economic Danemarca - România la Copenhaga, Danemarca. 

Delegația română va fi condusă de Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, domnul Mihai Tudose și va cuprinde - pe lângă componenta de afaceri și oficiali ai Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului și Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri.
Principalele sectoare de activitate pretabile dezvoltării cooperării dintre cele două medii de afaceri sunt: energie, mediu, procesare, agroalimentar și consultanță în domeniul industrial.
Înscrierea este gratuită, participanții urmând să-și asigure costul transportului și al cazării. Locurile fiind limitate, selectarea companiilor realizându-se pe principiul primului solicitant.

Confirmarea participării se face până în data de 8 iunie 2015. Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Romăniei, dl. Petru Saca, Consilier, Biroul Relații Externe, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel.: +40374 474 359, +0731 040 137.