News CCI Brasov

Evenimente internaționale din Europa și Asia desfășurate în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

(0 voturi)
Evenimente internaționale din Europa și Asia desfășurate în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

Vă aducem la cunoştinţă lista evenimentelor internaţionale, din Europa şi Asia care vor fi organizate în perioada următoare. 

Europa
Bulgaria
1. În perioada 5 - 7 aprilie 2016, la Sofia, Bulgaria, se va desfăşura evenimentul Via Expo, Forumul Sud - European pentru Eficienţă Energetică, Energie Regenerabilă, Managementul Deşeurilor şi Reciclare. Scopul evenimentului este acela de a evidenţia oportunităţile de investiţii din Sud - Estul Europei şi de promovare a codurilor de bună practică, în ceea ce priveşte mediul înconjurător.
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul oficial al evenimentului: www.viaexpo.com
În aceeaşi perioadă se va desfăşura expoziţia LiftBalkans, ce va avea în prim plan domeniul elevatoarelor şi escalatoarelor în Europa de Sud - Est. Acest eveniment se va bucura de prezenţa unor oameni de afaceri, arhitecţi şi ingineri din Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Turcia şi Ungaria.
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: +40374 474 358, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .


Italia
1. În perioada 16 - 18 Octombrie 2015, Asset Camera - Agenția Specială a Camerei de Comerț Roma va organiza în cadrul Universității „La Sapienza”, cea de-a III-a ediție a celei mai mari expoziții din lume, în domeniul inovației, Maker Faire – Ediția Europeană.
Maker Faire, este un eveniment bazat pe creativitate și inventivitate, creat pentru a veni în sprijinul oamenilor de afaceri şi a necesităţilor acestora. Maker Faire își așteaptă vizitatorii cu numeroase noutăţi în domeniul științei și tehnologiei, de la imprimante 3D la dispozitive portabile, drone, roboți și producție digitală precum și noi forme de artă, divertisment, meșteșuguri, experimente cu produse alimentare. În cadrul expoziției vor avea loc evenimente culturale, tehnico - stiințifice precum și laboratoare și ateliere organizate doar pe durata acestui eveniment.
Ediția anterioară a Maker Faire s-a bucurat de prezenţa unui număr de 90.000 de vizitatori desfășurându-se pe o suprafață totală de 70.000 metri pătrați și reunind reprezentanţi din peste 36 de țări.
Mai multe detalii se pot obține accesând website-ul : www.makerfairerome.eu
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Razvan Roşu , Şef Birou Relaţii Externe, tel: +4037 4 474 360 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Polonia
1. Camera de Comerţ şi Industrie a Poloniei organizează în perioada 28 - 30 octombrie 2015, evenimentul „Forum for freedom and Growth”, care se va desfăşura în cadrul centrului internaţional de conferinţe, la Katowice, Polonia.
Evenimentul reprezintă un proiect european civic adresat reprezentanţilor mediului de afaceri, decidenţilor politici şi reprezentanţilor legali. La acest eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 2000 de vizitatori şi 300 de participanţi activi la congres. Scopul acestui eveniment este de a găsi soluţii legislative pentru libertatea şi dezvoltarea celor 21 de ţări din Europa Centrală şi de Est.
Informaţii suplimentare se pot obţine accesând site-ul : http://law4growth.com/concept.
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Petru Saca, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: + 4374 474 359 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Asia
India
1. În perioada 19 - 21 noiembrie 2015, se va desfăşura Summit-ul Global Economic ,,Enabling Food For All”. Locaţia evenimentului este Centrul Expoziţional - World Trade Centre Mumbai, India.
Summit-ul economic global reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente ale Centrului Expoziţional Mumbai, aflat la a cincia ediţie. Anul acesta, tema evenimentului va fi „Enabling Food for All”. Cu această ocazie vor avea loc conferinţe, expoziţii şi întâlniri B2B.
Obiectivul principal al summit-ului este de a prezenta principalele probleme în materie de securitate alimentară şi susţinerea agriculturii. Deşi în prezent se produce în lume o mare cantitate de produse alimentare, asigurarea accesului la hrană reprezintă încă o problemă majoră, care ar trebui rezolvată. În cadrul evenimentului vor avea loc dezbateri pentru a găsi soluţii în acest sens.
La ediţia anterioară au participat peste 500 de reprezentanţi din 30 de ţări, demnitari, miniştri, experţi, lideri ai sectorului de afaceri, economişti şi diplomaţi.
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.wtcmumbai.org.
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Răzvan Roşu, Şef Birou Relaţii Externe, tel: +4037 4 474 360 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Vietnam
1. În perioada 24 - 27 noiembrie 2015, în incinta Pavilionului European din Vietnam va avea loc târgul comercial EVBN Green Technologies.
Evenimentul este dedicat companiilor europene, interesate de piaţa din Vietnam, în sectorul eficienţei energetice, energiei regenerabile, managementul apelor şi managementul deşeurilor.
Vietnamul va găzdui în perioada 02 - 04 decembrie 2015, evenimentul Medi pharm Expo Vietnam, în oraşul Hanoi.
Evenimentul se adresează persoanelor interesate de produse precum echipamente medicale, farmaceutică, sănătate, frumuseţe şi servicii medicale .
Persoana de contact din cadrul CCIR este dna. Andra Berbece, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel.: + 4374 474 357 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Turcia
În perioada 01 - 05 noiembrie 2015, se va organiza în Antalya, Turcia, Congresul Internaţional Plant Breeding, eveniment realizat de Uniunea cultivatorilor de plante din Turcia ( BISAB ).
Acest eveniment este o oportunitate pentru comunitatea oamenilor de ştiinţă, cercetare şi dezvoltare de a îşi prezenta lucrările şi de a efectua un schimb de informaţii.

 

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Răzvan Roşu, Şef Birou Relaţii Externe, tel: +4037 4 474 360 sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .