News CCI Brasov

TransLogistica Expo

(0 voturi)
TransLogistica Expo

TARIFE PREFERENȚIALE pentru membrii CCI Brașov pentru participarea la TransLogistica. 

Prima ediție a expoziției internaționale de transporturi, logistică și industrii conexe București,TransLogistica, se alătura Săptămânii Tehnice la Romexpo și se desfășoară în perioada 14 - 17 octombrie 2015 în pavilioanele C6 si P5.

Această perioadă este dedicată expozițiilor tehnice la Romexpo și TransLogistica se alătură acesteia cu un eveniment în care pentru prima data toate verigile din lungul drum al produsului de pe linia de producție pe rafturile magazinelor, se vor reuni sub același acoperiș.


Transporturi și transportatori, dealeri și importatori, curierat și expediție marfă, logistică și infralogistică, infrastructură și constructori, depozite și softuri de eficientizare transport și depozitare.


Green Logistics, Masterplanul General de Transport, Transportul Intermodal și Eficientizarea stocurilor vor fi câteva din subiectele de dezbateri la care vor fi invitați aproximativ 6000 de specialisti, manageri ai departamentelor comerciale, logistică și transport din companiile vizate de către expozanți.
Organizatorii, Distinct Image și Romexpo Bucuresti, pun la dispoziția participanților – expozanți și vizitatori – spații și servicii profesionale, atât pentru expunere, cât și pentru demonstrații, workshopuri, seminarii și activități de divertisment.

Înscrierile se fac până la data de 28 august  2015.

Informații suplimentare la  adresa: s Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.