News CCI Brasov

Misiune economica româno-maghiară

(0 voturi)
Misiune economica româno-maghiară

Activați în domeniul industriei lemnului și cel al exploatărilor forestiere? Vă invităm să participați GRATUIT la evenimentul de afaceri organizat cu ocazia misiunii economice româno-maghiare. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov – Centrul Enterprise Europe, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Optoelectronică - Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj Napoca, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică – Incubatorul de Afaceri (INCDIE ICPE–CA) Sf. Gheorghe și Clusterul PROWOOD, în colaborare cu Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor din regiunea Zala, Ungaria, organizează în data de 27 iulie 2015 la Sf. Gheorghe, o misiune economică româno-maghiară pentru firme cu următoarele domenii de activitate:

• Silvicultură și exploatări forestiere
• Prelucrarea lemnului
• Producători mobila
• Comerț cu materii prime lemnoase și alte produse din lemn
• Cercetare-dezvoltare si transfer tehnologic

Această misiune economică se înscrie în activităţile organizaţiilor Enterprise Europe Network, cea mai mare reţea de consultanţă în afaceri pentru IMM-urile din peste 60 de ţări ale lumii, având scopul de a facilita şi impulsiona relaţiile de afaceri între firme cu acelaşi domeniu de activitate, situate în România şi, respectiv, Ungaria.
Delegația din Ungaria este formata din 11 organizații reprezentative din regiunea Zala, firme, ONG, Universitate si Cameră de Comerț. Pentru a intra în posesia profilelor de activitate ale organizațiilor, vă rugăm să ne contactați.

Misiunea economică se va desfășura după următorul program:
8,30 - 9,00 Înregistrarea participanților
9,00 - 11,00 Întâlnire de afaceri cu delegaţia de firme din Ungaria, la sediul Incubatorului de afaceri din Sf. Gheorghe, strada Presei nr.4, pentru o prezentare a firmei dumneavoastră şi discuţii pe teme profesionale de interes reciproc (circa 30 minute)
11,00 - 13,00 Vizită de lucru la sediul unei firme de profil din regiune
13,00 - 14,00 Pauză de pranz și discuții libere, Orchidea Events, str. Stadionului nr. 3

Menționăm că participarea la eveniment este GRATUITĂ.

Pentru identificarea de noi parteneri potențiali, profilele firmelor românești vor fi difuzate GRATUIT în reteaua Enterprise Europe-bază de date cu peste 6000 de firme din întreaga Europă.

Avem convingerea ca inscrierea dvs. la misiunea economică este o șansă pentru noi oportunități de afaceri.

Relații suplimentare  la tel.: 0268-547073, 0268-547085, int.109, fax: 0268-547086, e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  și  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .