News CCI Brasov

Misiune economică în Bavaria

(0 voturi)
Misiune economică în  Bavaria

Vă facem cunoscută oportunitatea de participare la misiunea economică „Tehnologii și procese moderne în industria vitivinicola“, organizată în Bavaria, în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2015. 

Fundația Naționala a Tinerilor Manageri - FNTM organizează aceasta delegație în cadrul Programului „Bayern-Fit for Partnership”, al Bayern International, susținut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructura, Transport și Tehnologie din landul Bavaria.

La această delegaițe pot aplica persoane de conducere din companii din industria vinului, inclusiv importatori și distribuitori de mașini și echipamente specifice domeniului vitivinicol.

Înscrierea la misiunea economica se realizează prin transmiterea Formularului de aplicare către Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Locurile fiind limitate, persoanele interesate trebuie să aplice cât mai curand, deoarece analiza formularelor se va realiza pe principiul primul venit - primul servit.

Ministerul pentru Economie din landul Bavaria va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta România.

Pe site-ul www.fntm.ro  regăsiți detalii despre delegație și despre alte misiuni economice organizate de FNTM în ultimii 10 ani.