News CCI Brasov

Promovarea firmelor românești în spațiul CSI

(0 voturi)
Promovarea firmelor românești în spațiul CSI

Publicația INFOCAM RO-RU - mijloc de promovare a ofertei de afaceri ale firmelor românești în spațiul CSI.  

Camera de Comerț Bilaterală Româno-Rusă (CCBRR) în efortul sau continuu de promovare a firmelor românești în  spațiul Federației Ruse și țărilor CSI, editează publicația INFOCAM RO-RU, în format electronic, lunară ( pentru spațiul CSI în limba rusă) care se difuzeaza la toate cele 165 de Camere de Comerț teritoriale din Federația Rusă, asociații profesionale și patronale ruse, la 30 de CCI teritoriale în Ucraina, la Liga Industriașilor și Întreprinzătorilor din Ucraina (organizație care reunește toata industria ucraineană), la CCI teritoriale în Belarus, Kazahstan, Azerbaijan și din alte țări din spațiul ex-sovietic.
În cadrul acestui buletin un loc important îl ocupă secțiunea care publică ofertele de afaceri ale fimelor românești. Deoarece buletinul se editează deja de aproape 6 ani, camere de comerț din spațiul CSI îl mediatizează în regiunile lor, îl postează pe site-ul lor și se primește din partea unor camere de comerț liste cu potențiali parteneri pentru firme românești care și-au publicat ofertele, în vederea contactării directe.Este singura publicație care mediatizeaza oferta românească în spațiul CSI.
Pentru mediatizarea ofertei de afaceri a firmei în spațiul CSI, prin publicarea în buletinul de limba rusa INFOCAM RO-RU, din luna IULIE 2015 trebuie completat formularul Profil Companie, în limba rusă și stransmis la CCBRR, în atenția dnei Tatiana Tihon-secretar general, pe e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Katerina Ciaus, e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. – redactor, până la data de 24.07.2015. De asemeni se pot transmite și imagini care să însoțească anunțul dvs.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a face oferta în limba rusă CCBRR va asigura traducerea la un tarif de 50 lei/1 pagina A4, 2000 caractere pe pagina.

Costul de publicare a unui anunț este de 300 RON/o apariție în 1 buletin.

Se pot face și abonamente pentru publicarea anunțului pentru mai multe luni (3, 6, 12 luni) beneficiind de o reducere de 10% din tariful de 300 RON/1 apariție.

Membrii Camerei de Comert Bilaterale Româno-Rusă beneficiază de o reducere de 50%.
Plata se face către Asociația Camera de Comerț Bilaterală Româno-Rusă, CUI 7005714, la BCR – Sucursala Lipscani, cont RO64RNCB0090000509050001.
Publicarea anunțului se va face dupa primirea formularului Profil Companie și a copiei după dispozitia de plata a costului mai sus mentionat, transmise pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Persoană de contact: Tatiana Tihon - Secretar General

Tel mobil; 0727270425, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.