News CCI Brasov

Masă rotundă în Etiopia: Rolul transferului de tehnologie

(0 voturi)
Masă rotundă în Etiopia: Rolul transferului de tehnologie

Extindeți-vă afacerea în zona Africii!

Ambasada Romaniei la Addis Ababa are onoarea de a invita firmele românești interesate de piata etiopiana la o MASĂ ROTUNDĂ organizată în capitala Etiopiei în data de 13 august 2015 ora 10,00. 

La evenimentul ce se va desfășura la Hotel Dessalegn,  vor participara instituțiilor publice, sectorul privat și asociații.


AGENDA

1. Conceptul B2B Industriei Consorțiile România-Etiopia în intensificarea relațiilor economice bilaterale
2. Rolul PPP pentru dezvoltarea socială în Etiopia prin transfer de tehnologie
3. Aplicații și companii din Romania pentru proiecte privind: securitate naționala, securitate cibernetică, E-administrație, E-Visa, Birou Virtual pentru cetățenii care călătoresc în străinătate etiopian, Sisteme de avertizare timpurie în situații de dezastru și de urgență, Spitalele de rețele digitale, Dronele de supraveghere a frontierei, Agricultură și acțiuni umanitare,  Sisteme de Securitate Acasa legate de Poliția federală E-Enterprise Management, Energie verde pentru industrie și agricultură, De gospodărire a apelor, Electrificarea rurală, Auto rezistența pentru populația care trăiește în zonele sărace
4. Idei și dezbatere cu contribuția participanților

Companiile interesate de dezvoltarea afacerilor în zona Etiopia și alte piete africane,   vor transmite prezentari de companii și proiecte poentru zona respectivă  până în data de 10 august 2015 la CCI BV, Direcția Relații, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Informații suplimentare, Dl. Marius NICOLESCU, Însărcinat cu Afaceri la Adis Ababa, telefon: 00251- 935.350.059