News CCI Brasov

Greek Tourism Expo 2015

(0 voturi)
Greek Tourism Expo 2015

Vă informăm cu privire la oportunitatea de finanțare pentru  participarea la Târgul Internațional de turism din Grecia. 

Grecia-300x293În perioada 4-6 Decembrie 2015, va avea loc cea a 2-a ediție a Târgului Internațional de turism Greek Tourism Expo 2015, la Metropolitan Expo din Atena, cel mai mare și luxos centru expozițional din zona Mediteraneană.

În cadrul expoziției, pentru a promova turismului în Grecia, organizatorul oferă programul Hosted Buyers pentru întâlniri B2B, în cadrul programului “COME TO MEET GREEKS”, acoperind pentru aceștia următoarele cheltuieli: · bilete de avion, cazare, transport, organizarea întâlnirilor B2B,  excursii, spațiu de întâlniri cu acces la internet Wi-Fi, biroul de informații, programare întâlniri.

Mai multe informații despre expoziție și evenimente auxiliare, sunt disponibile pe pagina http://www.greektourismexpo.gr/eng/

Formularul de participare trebuie completat de către persoanele interesate  până la data de 30 septembrie 2015 la adresa de mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact: Benia Maria tel. +30 210 6141164.