News CCI Brasov

Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

(0 voturi)
Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

Ambasada Republicii Coreea și biroul KOTRA din București vor organiza întâlniri de afaceri tete-a-tete. Evenimentul, intitulat „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”, va avea loc la Hotelul Crowne Plaza între 16-17 septembrie, 2015.

Au fost invitate o delegaţie de 27 de IMM-uri coreene din Seul şi trei companii coreene care operează în Bucureşti pentru a lua parte la eveniment.

Reprezentanţi a 16 IMM-uri coreene din cele 30 mai sus menţionate se vor întâlni cu partenerii lor români. Companiile au obiecte de activitate dintre cele mai diverse, printre care fabricarea sistemelor inteligente de transport (ITS), corpuri LED (Light Emitting Diode) de iluminat, ochelari de vedere şi de soare, cosmetice şi produse pentru bebeluşi, soluţii software, pensule digitale, kit-uri golf de antrenament, material şi echipament agricol (soluţii de irigat, ustensile pentru sere, maşini de însămânţat, pulverizatoare de mare presiune), maşini de tăiat, echipamente de încâlzit locuinţa, plăci şi profile policarbonat.

Ambasada Republicii Coreea la Bucuresti
Bulevardul Primaverii, Nr.29, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021/230 71 98