News CCI Brasov

Oportunități de afaceri în Republica Moldova

(0 voturi)
Oportunități de afaceri în Republica Moldova

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Ambasada Republicii Moldova vă invită miercuri, 23  septembrie  2015, ora 11.30, la sediul CCI Brașov, în Sala de conferințe, la Evenimentul promoțional “Oportunități de afaceri în Republica Moldova”.

 

La eveniment vor participa reprezentanţii Ministerului Economiei al Republicii Moldova, Ambasadei Republicii Moldova la Bucureşti, Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE) şi Parcului Industrial „TRACOM” (PI). Partener al evenimentului este Banca Comercială Română (BCR).
Scopul intalnirii este promovarea Republicii Moldova ca țară cu potențial pentru afaceri, în vederea întăririi și dezvoltării relațiilor comerciale între membrii comunității de afaceri din Brașov și companii moldovene.
Participarea firmelor brașovene este gratuită, în cadrul evenimentului prezentandu-se climatul investițional al Republicii Moldova, oportunitățile oferite de parcurile industriale precum și potențialul care există în sectorul eficienței energetice.
În speranța că această întâlnire este oportună din punctul d-voastră de vedere, vă rugăm să ne confirmați disponibilitatea de participare până în data de 18 septembrie a.c. la tel : 0268/547085,0268/547071 fax :0268-547086, e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .