News CCI Brasov

Sesiunea de brokeraj pentru companii și clustere

(0 voturi)
Sesiunea de brokeraj pentru companii și clustere

Activați în industria culturală, creativă și conexe acestora? Aveți oportunitatea de a participa la evenimentul de brokerage organizat în cadrul celei de-a 6-a ediții a Conferinței din Balcani și zona Mării Negre “Zilele Clusterelor 2015”

Organizaţiile membre Enterprise Europe Network: ADR Centru, ARIES Transilvania, Camera de Comerț și Industrie Braşov, InPULSE Partners SRL, în colaborare cu organizatorii celei de-a 6-a ediții a Conferinței Clusterelor din Balcani și zona Mării Negre “Zilele Clusterelor 2015”, vă invită să participați la sesiunile de brokeraj care vor avea loc pe perioada conferinţei.

Evenimentul de brokerage, care urmărește să ofere un cadru propice de întâlniri între clustere, companii, asociații și universități din industriile culturale, creative, precum și cele conexe și să faciliteze generarea de noi idei de afaceri și de proiecte care ar putea fi finanțate în cadrul programelor europene și fondurile structurale, va avea loc în data de  22 și 23 octombrie 2015, la Brașov, România.

Avantajele pe care le puteţi obţine participând la evenimentul de brokerage sunt:
• Promovarea companiei dumneavoastră prin publicarea profilului pe site-ul conferinței.
• Întâlniri individuale de afaceri organizate în prealabil cu companiile care îndeplinesc interesele dumneavoastră și criterii de selecție.
• Un pachet de informații complete și programul dumneavoastră personal de întâlniri oferite la sosire
• Actualizarea periodică a întâlnirilor programate în timpul evenimentului.
• Asistența înainte, în timpul și după eveniment, inclusiv pentru efectuarea contractele de colaborare.
• O formulă simplă și eficientă pentru dezvoltarea de afaceri internaționale și de prospectare de noi piețe.

În cadrul conferinţei, organizaţiile EEN vor organiza un workshop, în data de 23 octombrie 2015, pentru diseminarea oportunităţilor de finanţare existente pe perioada 2014-2020 şi vor acorda asistenţă potenţialilor aplicaţi pentru găsirea surselor de finanţare adecvate, diseminarea ideilor de proiecte şi găsirea de parteneri de proiect în alte ţări membre Enterprise Europe Network.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a vă înscrie la evenimentul de brokeraj precum şi la celelalte activităţi care vor avea loc pe perioada conferinţei, până cel târziu 12 octombrie 2015, prin completarea formularului de înregistrare online, disponibil la adresa http://daniklastera.clusterhouse.rs/ sau prin transmiterea formularului la una din adresele de e-mail de mai jos.

Agenda evenimentului poate fi consulatată aici.

Pentru detalii privind participarea la eveniment şi sprijin în completarea formularului de înregistrare vă rugăm să ne contactaţi la: Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, persoană de contact d-na  Sorina Blejan e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  sau d-na  Marioara Rusu e-mail: 
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. '; document.write(''); document.write(addy_text63572); document.write('<\/a>'); //-->\n Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  Tel. +40 268 547073 sau +40268547083 int.152