News CCI Brasov

Sondaj de afaceri

(0 voturi)
Sondaj de afaceri

Sondajul de afaceri realizat de Asociaţia Camerelor Europene de Comerţ şi Industrie (Eurochambres) indică obstacole în calea comerţului în cadrul UE.

Eurochambres a realizat un nou sondaj de afaceri în perioada 31 august - 14 septembrie 2015, care indică faptul că principalele obstacole în calea comerţului în cadrul UE sunt: legislaţiile naţionale diferite aplicabile produselor şi serviciilor, procedurile complexe care însoţesc aceste legislaţii şi dificultăţile în accesarea informaţiilor de afaceri. 
În perioada premergătoare lansării noii Strategii privind Piaţa Internă a Comisiei Europene, rezultatele extrase de la aproximativ 600 de antreprenori subliniază necesitatea unor instrumente digitale eficiente, care să permită companiilor să acceseze informaţii şi să urmeze procedurile mai uşor. 
Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina web: www.eurochambres.eu 
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Petru Saca, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel. + 4374 474 359 sau e-mail  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  .