News CCI Brasov

Târgul România – Italia - ediția a VII-a

(0 voturi)
Târgul România – Italia - ediția a VII-a

În  vederea promovării afacerii Dvs.  pe piața italiană, vă invităm să participați la a VII-a ediție a ”Târgului România – Italia”.  

Evenimentul organizat în zilele de 28-29 noiembrie 2015 are  scopul  de a promova interesele statului român pe piața italiană, evidențiind câteva sectoare cheie ale economiei românești: industria alimentară prin toate gamele de produse românești (tradiționale, bio, etc.), industria turismului (munte, mare, agroturism medical, etc.) și diverse servicii (transport aerian, bănci, medical, etc.). Această ediție se va concentra pe turism și servicii, deoarece acest eveniment se dorește a fi un factor declanșator al unei cereri mai mari de servicii și produse din partea atât a comercianților, cât și a consumatorilor precum și o oportunitate pentru producători și furnizori de cunoaștere a partenerilor și concurenților de pe piața italiană, în vederea calibrării unor planuri de dezvoltare realiste.

Informații suplimentare precum și incrierea: http://www.cciro.it/iscrizione_evento.htm.

Taxa de participare ca expozant la târg este de 500 euro pentru un stand 3X3 metri, respectiv 700 euro pentru stand de 4X3 metri. În taxa de participare sunt incluse: furnizare-montaj-demontaj stand, mese, scaune, curent electric, publicitate pe o parte din materialele de promovare.

Informatii suplimentare  la: d-na Andra ENEA- Responsabil birou operativ CCIRO Italia

Camera de Comerț și Industrie a României în Italia
Birou operativ: Largo Carlo Salinari, 19 - 00142 Roma
Tel.: +39 06/31057771
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.